Ko piedava virietim sieviete ja ir ieintereseta?

Man ka sievietei ir skaidrs kad virietis ir ieinteresets bet ka sak uzvesties sieviete kad vinai rodas interese par virieti? Virietis aicina uz satiksanos izmaksa simbolisko kafiju utt. ...ka virietis nosaka pec sarakstes ka sieviete ir ieintereseta? Ko vina piedava? Kads varbut teiks pati zini bet nezinu gan jo no vienas sarakstes sapratu ka loti atskiros no parejam ar ieinteresetibas izradisanu..

ube  Nu nav viegli ieinteresēt gan. Pirmā pazīme - sāk atbildēt garākiem un pilnākiem teikumiem. Ja tiek līdz kafijai - malacis!

vezuvs  Nekas nevienam nav jāizrāda. Ja tev jāsāk kaut kas izrādīt, tas vien jau nozīmē, ka nekas nesanāks. Es savulaik aizgāju uz randiņu ar lielu piespiešanos. Bija citas, šķietami interesantākas, laika pavadīšanas iespējas, bet, tā kā biju apsolījusi, nācās vien iet. Neviens nevienam neko neizrādīja. Vienkārši bija izjūta, ka esam "uz viena viļņa". Sarunājām nākamo, aiznākamo, aizaiznākamo randiņu... Tagad randiņu vairs nav. Loģiski beidzās, jo dzīvojam kopā. Kaut kā tā. Zinu, zinu - vēl loģiskāks jautājums - ko tad te vēl meklēju. Atbildēšu. Kad te biju pirms šīs iepazīšanās, lasot PA komentārus, biju diezgan smagi ietekmējusies no priekšstatiem par šejienes sabiedrību. Likās - nu, galīgs murgs - rupji, agresīvi noskaņoti īgņas ar noteiktiem dabas instinktiem. Radās iespaids, ka te tiešām ir tikai laika nomešana zemē, pastāvīgi savstarpējie ķīviņi, nekas vairāk. Aiz neko darīt atbildēju uz vienu vēstuli... Tad nu, cienītā oho tauta, šajā sakarā gribu teikt tā - neaizbaidiet no šejienes tos/tās, kuri tomēr cer te satikt ko vairāk vērtu. Nesakiet, ka te nav tādu. Ticiet, IR!!! Viss atkarīgs no tā, kas notiek katra paša galvā. Paskatieties vispirms katrs pats uz sevi ar domu un godīgi sev atbildiet uz jautājumu - vai es gribētu būt kopā, vai spētu sadzīvot ar tādu cilvēku, kāds/a esmu pats/i? Un vispār - vai pats/i maz zini, ko īsti gribi un ko vari dot otram?
P.S. Galvenā doma - ticiet - var, VAR te satikt un iepazīt to, kas vajadzīgs tieši tev, un izrādīties, ka arī tu esi vajadzīgs tam otram tieši tāds, kāds tu esi.

vezuvs  Respektīvi, tas arī ir iemesls, kāpēc vēl esmu te - lai atspēkotu apgalvojumu, ka te nevar satikt savu cilvēku. Var.

LoveLove  Vezuvs paldies par Tavu lielisko komentāru !
Lai Tev vaIRS nekad nav jāatgriežas šeit otra meklējumos!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu