Kāpēc vīriešiem patīk nekoptas sievietes?

Man ir divas pazīstamas sievietes, kas pilnīgi atšķiras ar to, ka nekopj sevi, kā dara vairākums. Te runa neiet par pārspīlētām cacām, bet vidējām sievietēm. Vispirms jau nekrāsojas vispār - tieši tas, ko oho vīrieši pārmet vācu sievietēm. Abas ģērbjas lētās humpalās, pat neizmeklē tur stilīgas lietas, bet ģērbjas kā tādas omes. Pat staigā ar salāpītām zeķēm, cimdiem un padomjlaiku vilnas džemperīšiem. Krūsturis arī no padomju laikiem, ar spicajiem galiem, kas sakrokojas, jo nav tur ko likt. Matus nemazgā, kaut kā apgriež pašas, jo ir pusgari, taisni. Kurpes - omīšu bez papēža. Manikīru vispār nekad nelieto, kājas arī neskuj, vēders karājas... Un tad vēl tā uzvedība... pilnīgi infantīla. Piemēram, viena ir tāda, kas nekādi nevar izčammāties, vienmēr citiem jāgaida stundām. Tā nedara cilvēki, kas disciplinē sevi darbā. Un arī citas lietas.
Bet abām ir bagāti pielūdzēji, kas visu pienes, izmaksā, gaida tās stundas uz viņām. Un vēl citi mīļākie, un viņām nav nemaz jācenšas acīmredzot, ja jau pieprasījums ir.
Mums, sievietēm, kas sevi sakopj, no malas skatoties ir pilnīgi nesaprotami, kāpēc vīrieši vārdiski pieprasa sakoptību, bet realitātē - jo prastāk, jo labāk?
Nav jau tā, ka skauž, vienkārši gribas zināt, kāpēc tā patīk vīriešiem? Varbūt arī mums - pārējām - vajag nolaisties? Tas atču ir vieglāk un lētāk. Ja jau nevajag, tad nevajag.

gertrude  neticu (Staņislavska balsī) neticu, Tevis dotajam sieviešu apraksta. atzīsties, ka aiz skaudības par biezajiem brūtgāniem pusi pieliki klāt.

Tessa  vai tiešam kads tam muljkjiibam notic un vel nopietni komente?

riebekle  Kas ir nekopta sieviete? Pēc furnituras vārdiem saprotu, ka tā ir sieviete, kas nekrāsojas, staigā ērtās drēbēs un apavos, netaisa manikīru un izvēlas vienkāršu un ikdienā ērtu matu griezumu. Nu nezinu, es arī tādā ziņā laikam skaitos nekopta, jo arī nekrāsojos, apģērbu izvēlos praktisku un ērtu, vairāk klasisko nekā kaut ko kliedzošu, manikīru netaisu, pie friziera eju reizi divos vai trīs mēnešos, kā nu prasās un kad varu dabūt pierakstu pie savas meistarītes. Jā nu vēders arī man ir, pārējais arī viss ir, krūšturi nekrokojas. :))) Un jā, par simpātijām no vīriešu puses arī nesūdzos, reizēm tieši otrādi - jāmēģina iestāstīt, ka nu nekā tāda jau manī nav. :)

Par tām ļoti koptajām sievietēm...Kā man kāds vīrietis kaut kad sen teica - ja redzi svaigi nokrāsotu sienu, tad bail iet klāt un izsmērēt krāsu. :D

preilene  Apraksts ir diezgan neticams.. tas gan..
Bet nu lai vai kā būtu – ir vīrieši, kuriem viņas patīk. Tāpat kā ir sievietes, kurām patīk nekopti vīrieši. Katrai rociņai savs cimdiņš.

Kādu laiku atpakaļ, stāvot rindā kafenē, lai paēstu savas ikdienišķās pusdienas, es pavēroju vīriešus rindā. Nu liela daļa bija maniem vizuālā standarta kritērijiem neatbilstoši. Pat diezgan briesmīgi (gan izskats, gan apģērbs). Bet nu ir sievietes, kurām viņi patīk un pat šķiet paši lieliskākie, smukākie vīrieši visā pasaulē. Un tas taču ir tik ļoti jauki, ka mums visiem nepatīk vienas un tās pašas lietas, jo citādāk nebūtu iespējas visiem piemeklēt sev partnerus. Šī arī ir atbilde uz jautājumu.

Rouzita  fantāziju stāstiņš....

Jurijs1962Augums163  abols23 pateica : tās sievietes ir vienkārši pievilcīgas, "seksapīlas", tādām vienmēr ir pielūdzēji, neatkarīgi no tā kā viņas ģerbjas.
A furnitūras paziņas, pie tā, ir vēl i ar pašcieņu - acimredzami nepieņēm no saviem bagātiem pielūdzējiem dargas dāvanas, ko tie noteikti viņam piedāvājuši.

Epifanija  Es nezinu nevienu tadu virieti kuram nepatiktu kopta un skaista sieviete varbut tadel ka es tadus nepievelku un ari man tadi neinterese man patik sevi kopt un izskatities labi un sanemt komplimentus no viriesiem tas tikai vairo manu degsmi tuvoties idealam

111zaagis111  Kāpēc nepaprasīt vīriešiem kuri ""kas visu pienes, izmaksā, gaida tās stundas uz viņām " Jo izdarīt secinājumus no vienpusīgi negatīva sieviešu ( dvīņmāsas vai ?) apraksta ir neiespējama misija.

Vajadzīgs nevis nolaisties bet pacelties līdz tam ar ko šīs sievietes piesaista. Tas noteikti nav aprakstītais , bet kaut kas cits nepamanīts,

Dezyree  Šitādas te un uzreiz divas?? Dvīnes ja?? Cik viņām gadu ja krūšturus 30 gadus nevar novalkāt? Un, ja tās nav draudzenes( par draudzenēm tā nerunā!), kā var piekļūt cilvēkam tik tuvu ka redz kas skūts kas ne? Es teikšu tā, ir tāds joks - " nav neglītu sieviešu, katra pa savam skaista, izņemot bijušā jauno bābu, tā nu toč - pi*ec kāda strašnaja urodina!" :))))

straume22  Viņām -"nekoptām sievietēm" kailām ir ļoti smuks augums, mitra erogēnā zona, sviedri īsti nav pēc vīrišķa, atDodas -kad vīrišķa sirds kāro, nu sirds un pārējie vīrišķības orgāni. Sakoptā - izberzusies, ieziedusies un farmacinējuzies ar briesmīgām smaržām, matos vīrišķis tādam sievišķim nevar caurlaist pirkstus-salakoC. Nekoptā ir īsta, tas nenozīmē, ka nāk uz randiņu ar netīrām rokām un gariem melniem nagiem:)...

Nellda  gaumes jautājums. un nevar jau vēl zināt, ko katram nozīmē turīgs vīrietis. tāds,kuram ir pensija? un var pienest pelnutrauku dārgumiņam?

DanaL  Man no tām koptajām arī būtu bail. Zinu yādas. Nekas cits viņai nav prātā, visa mājas pilna ar apšaubāmiem skaistumkopšanas līdzekļiem un piederumiem.
Bet kad noņem krāsojumu, uz ielas varētu paiet garām, nepazītu...

Mirdzina  Acīmredzot viņām ir seksapīls. Un to nu ar smiņķiem nevar ne iegūt ne noslēpt!

medusbite3  Acīmredzot stāsts nav par nesakoptību, bet par dabiskumu ......un skaudību

multi  Vecmeitai skaudība pret nekopto kaimiņieni, kurai veci pie sāniem dabūt nav problēmu. :D
Bet problēma jau ir vecmeitas pārspīlētās prasībās pret vīrieti! Tā vietā kaimiņiene nelaužas un nezāģē par vīrieša trūkumiem.

Letija  Uzburtā aina diezgan drausmīga!
Kur var saskatīt tur kādu attaisnojumu?!
Un sakopšanās nepieciešamība attiecas arī uz vīriešiem!

neratni_stasti  Ai, nu kādreiz pasenāk skaistumkopšanas nolūkos lietoja pūderi ar svinu klāt. Ļoti skaisti bija, nu ļoti... aber jēga, ja paskatamies garākā termiņā? :D

Spoguliitis  Ja sievietei ir seksapiils, tad tas ir, neatkariigi no taa, vai vinja ir kopta vai nee.

Cerinju_Peeteris  mnprt autore muld .. vnk pasjreklaama .. redz kaada es kopta un dabonama :D

Joptvaju  Vai tad vīrietis ir kāda zivs kas uzķersies uz spīguļa?! Īsts vīrietis neskatoties uz ārējo pievilcību sapratīs ar ko ir darīšana! Nedomāju Vīriešus pēc formas bet būtības. Autorei galvenais ir materiāli situēti vīrieši...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu