Kāpēc vīriešiem patīk nekoptas sievietes?

Man ir divas pazīstamas sievietes, kas pilnīgi atšķiras ar to, ka nekopj sevi, kā dara vairākums. Te runa neiet par pārspīlētām cacām, bet vidējām sievietēm. Vispirms jau nekrāsojas vispār - tieši tas, ko oho vīrieši pārmet vācu sievietēm. Abas ģērbjas lētās humpalās, pat neizmeklē tur stilīgas lietas, bet ģērbjas kā tādas omes. Pat staigā ar salāpītām zeķēm, cimdiem un padomjlaiku vilnas džemperīšiem. Krūsturis arī no padomju laikiem, ar spicajiem galiem, kas sakrokojas, jo nav tur ko likt. Matus nemazgā, kaut kā apgriež pašas, jo ir pusgari, taisni. Kurpes - omīšu bez papēža. Manikīru vispār nekad nelieto, kājas arī neskuj, vēders karājas... Un tad vēl tā uzvedība... pilnīgi infantīla. Piemēram, viena ir tāda, kas nekādi nevar izčammāties, vienmēr citiem jāgaida stundām. Tā nedara cilvēki, kas disciplinē sevi darbā. Un arī citas lietas.
Bet abām ir bagāti pielūdzēji, kas visu pienes, izmaksā, gaida tās stundas uz viņām. Un vēl citi mīļākie, un viņām nav nemaz jācenšas acīmredzot, ja jau pieprasījums ir.
Mums, sievietēm, kas sevi sakopj, no malas skatoties ir pilnīgi nesaprotami, kāpēc vīrieši vārdiski pieprasa sakoptību, bet realitātē - jo prastāk, jo labāk?
Nav jau tā, ka skauž, vienkārši gribas zināt, kāpēc tā patīk vīriešiem? Varbūt arī mums - pārējām - vajag nolaisties? Tas atču ir vieglāk un lētāk. Ja jau nevajag, tad nevajag.

draboss  šis nu ir pārākais murgs pat priekš tādas trollenes kā furnitūra

kjirsis_X  Svarīgi , lai sieviete būtu mierā ar sevi un pasauli apkārt.
un nefokusēšanās uz lupatām un ārieni ir viena no iekšēja miera pazīmēm.
Nervozas stresainas kašķīgas reti kam patīk- un pofig par precīziem kg un gludu krāsotu ģīmīti

amelija  Lasu un domāju, laikam ir pārspīlējumi uz abām pusēm, nu par to nekoptību un bagātajiem, kuriem tas it kā patīk. Neesmu nevienu bagāto sastapusi, kuramais alktu tusēt ar humpaļu veceni :)))

Jason  Autore, pavēro uzmanīgi, varbūt viņas māk ļoti enerģiski čāpstināt čupa-čupsus... :D

rockers  Sieviete ir skaista plika...tas ir arī viss...(G.Račs.)

multi  to amelija
Labāk būt humpaļu vecim vai vecenei nekā lēkt pāri savai d...
Baigais "pačots" iepirkt vienu kārtu drēbju kaut kādā viduvējā brenda veikalā. Tad viņas valkāt 24/7 jo citu drēbju nav. (Zinu daudzi tā staigā, domā it kā neredz, ka blūzīte pusgadu viena un tā pati)
Nestāstat, ka ar savām valsts ierēdnīšu, skolotāju vai sekretāru aldziņām spējat sapirkt pilnu drēbjuskapi...

Flints  Varbūt tām divām, cienījamās topika autores vārdiem runājot, nekoptajām sievietēm ir izcili feromoni vai kāds cits dabas dots vai pašu attīstīts talants vai spēja, kas lielā mērā aizēno viņu ne tik pievilcīgās īpašības un paradumus, bet varbūt tie vīrieši ir vienkārši akli... :)
Lai arī kā tur būtu, Furniturai" kā ilgstošai pasažierei jau nu pieklātos zināt, ka veidot tēmas, ietverot tajās tikai uz pāris novērotiem gadījumiem balstītus vispārinātus apgalvojumus, nav gluži pats labākais stils.

Tinte  15.48 Jā, jā, labāk sapirkt pilnu skapi sintētisku lupatu un priecāties, ka daudz mantu.
Ir arī kvalitatīvas lietas, kas neizjūk pēc 2 mazgāšanas reizēm. Par minimālismu un kapsulas garderobi nekas nav dzirdēts?

multi  to tinte
Izlasi kārtīgāk, ko vispār gribēju teikt!
Sauc, kā gribi minimālisms, kapsulu garderobe, bet "pačotu" nedabū ar vienu drēbju kārtu. Tāpat ar drēbēm, kas pēc 2 mazgāšanas reizēm izjūk... (Kur tādas iegādāties? Pat centrāltirgū tādas nedabūt!)

amelija  multi, tak manus pec cilvēks var staigāt ar humčām, kaut katru dienu maina štātes pa 3x. Es rakstīju, ka nezinu nevienu bagātnieku kuramais alktu tusēt ar tādu sievieti.
Un paveries plašāk :))) Ierauga vienu cilvēkveidīgo, kas cauru gadu ar vienām brendīgām apenēm vazājas, tā uzreiz vispārina uz visiem. Kāpēc tāda muļķība jādara?

coldlands  Reiz aizbraucot palīdzēt draugam zemniekam, ieraudzīju kūti tantu, nekrāsojusies, darba drēbes, uzmaukta cepure...karoce no vizuāla aci nepiesaista, un ja nesanāk papļāpāt, tad interesi neizraisīs. Vienīgais ko pamanīju sasveicinoties tas bij milzīgais smaids, ka kakim no Alises aizspogolijas.
Kaut kad vēlāk zemnieks bij noorganizējis tusinu, kura ierados arī es, un tur es ieraudzīju to pašu tantu tik sapucētu. Ibitit matos, tas bij ka diena pret nakti.

multi  to amelija
Domāju, ka bagātniekam citi kritēriji sieviešu novērtēšanai, nevis humpaļu drēbju esamība.
Tā nav nekāda vispārināšana un tas nav viens cilvēkveidīgais. Pie tam tikai vēl traģiskāk ir ar apaviem (brendīgs apģērbs+ bomzīgi, saplēsti, sezonai, videi nepiemēroti apavi)

edding  Neesmu liels specss par to, kas patīk vīriešiem, bet bieži esmu dzirdējusi, ka ir sievietes, uz kurām stā, un uz kurām nē. Un tam nav nekāda sakara ar papēžiem, kleitu un krāsošanās. Jo esot interesantas, seksā prasmīgas, ar labām, atvainojiet, vāverēm. Un viņiem cits/ dizaineru tērpi, somiņas, kurpes, tonālais krēms un lūpu krāsa ir pie dirsas. Un ja vēl ir par ko parunāt, tad neesot svarīgs ne gadi, ne kg, ne cm. Wot tā.

kvarts  Laikam jau vērtīgas sievietes, ja nekoptas, bet rinda pie šamām, ... iedod adresi, jābrauc novērtēt....

edding  re, kvarts man piekrīt, neskatoties uz tām mudačkām, kuras domā, ka ir ze betst,

vadatajs  postpadomju telpā sievietes izmisīgi cenšās būt skaistas.
par klibu dzērāju cīnās galvenā grāmatvede, skolotāja un medmāsa.
Eiropā, kur tagad esam, staigā katrs, kā viņam patīk, un tu nedrīksti neko teikt, citādi...nē, nebūs tev fingālis, kā parasti par aso mēli bērnībā, būs tiesas procesis(((((

coldlands  Vadātājs, kura Eiropas dala notiek tas tiesas process, ja es tantam vai onkam pasaku ka vins ir slikti ģērbies?

bika  Skaistums nāk no iekšām.
Laikam tāds bija teiciens.

Discreta  Kosmētika vat nebūt, bet nu mati gan ir jāizmazgā. OMG. Ğērbšanās ir gaumes jautājums, bet arī apģērbam jābūt sakoptam, bez lāpījumiem, citādi apģērbs izskatās vecs. Nezinu, bet kautkādas normas ir jāievēro.

borzomi  Sakopusies pati labi jūtos!
Galvenais ir patikt sev ..un tad jau arī citiem patiksi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu