Kāpēc vīriešiem patīk nekoptas sievietes?

Man ir divas pazīstamas sievietes, kas pilnīgi atšķiras ar to, ka nekopj sevi, kā dara vairākums. Te runa neiet par pārspīlētām cacām, bet vidējām sievietēm. Vispirms jau nekrāsojas vispār - tieši tas, ko oho vīrieši pārmet vācu sievietēm. Abas ģērbjas lētās humpalās, pat neizmeklē tur stilīgas lietas, bet ģērbjas kā tādas omes. Pat staigā ar salāpītām zeķēm, cimdiem un padomjlaiku vilnas džemperīšiem. Krūsturis arī no padomju laikiem, ar spicajiem galiem, kas sakrokojas, jo nav tur ko likt. Matus nemazgā, kaut kā apgriež pašas, jo ir pusgari, taisni. Kurpes - omīšu bez papēža. Manikīru vispār nekad nelieto, kājas arī neskuj, vēders karājas... Un tad vēl tā uzvedība... pilnīgi infantīla. Piemēram, viena ir tāda, kas nekādi nevar izčammāties, vienmēr citiem jāgaida stundām. Tā nedara cilvēki, kas disciplinē sevi darbā. Un arī citas lietas.
Bet abām ir bagāti pielūdzēji, kas visu pienes, izmaksā, gaida tās stundas uz viņām. Un vēl citi mīļākie, un viņām nav nemaz jācenšas acīmredzot, ja jau pieprasījums ir.
Mums, sievietēm, kas sevi sakopj, no malas skatoties ir pilnīgi nesaprotami, kāpēc vīrieši vārdiski pieprasa sakoptību, bet realitātē - jo prastāk, jo labāk?
Nav jau tā, ka skauž, vienkārši gribas zināt, kāpēc tā patīk vīriešiem? Varbūt arī mums - pārējām - vajag nolaisties? Tas atču ir vieglāk un lētāk. Ja jau nevajag, tad nevajag.

Geisha  Ko uzbrūkat Furnitūrai? Pareizi pajautāja. Es arī nevaru saprast ka sieviete var staigāt nekopta. Kopta ir ar tīriem matiem vai nu savāktiem vai nogrieztiem, tītās drēbēs un mājai arī ir jābūt tīrai. Ka var atnākt pie ārsta ar netīru apakšveļu? Kā var nemazgāt rokas pēc sēdēšanas uz poda? Vai tad ziepes ir tik nežēlīgi dārgas? Un kaut nedaudz jādomā ko velc mugurā. Uz operu nav jāiet krosenēs un džinās un izstaipītā džemperī. Vai tad ētika ir galīgi mirusi?

merlina200  Ja jau ir bagāti pielūdzēji, tad neticu, ka staigā humpalās....bagāts pielūdzējs prot parūpēties.

vilks28  Tas ir finansiāli izdevīgi.

anis  Nu, mīlīši! Visu ar mēru! Atbilstoši-tas būtu īstais apzīmējums! Arī labi lāpīts var būt piemērotāks, kā novalkāts vai savazāts... Un mazgāšanās arī ir diskutabla-ar negantajiem līdzekļiem var ekzēmās iedzīvoties,bez matiem palikt... Un kur paliek noskaņojums? Maz kam tīk īgna smukule... Nešķirsim ētiku no estētikas un poētikas...

Felde  Tevis noraksturotais tipazss,manuprat,ir parspilets. Bet,ir tadi cilveki,kuriem viss vienalga,un tadu ir gana daudz,bet vai kads biezais taadu aplido-apkalpo un uztur,nu nez! Zinu kadu turigu virieti,kurs sava laika macijas paligskola,un ari tagad jutamas nobides vina domasana,bet meza biznesu vins velk.... ari vinam blakam ir prasta daama,kuru iesedina dzzipaa,un ved uzpaikot.Bet funktieris viniem vienads,iepeerkas nocenoto,leto,prasto.Un,iespejams,tiesi tapec negrimst,ka daudzi,kam patik izradities! Kapec vini man taa praata palikusi-jo reiz redzeju,kaa vini perk prastas,letas viriesu zekes,tas,pa 10paari..un pie kases petija izmerus-virietim lielie,bet sieviete sev bija panemusi tadas pasas,tikai mazakas,pasi jokoja,ka tik velak nesak jaukt. Un vel sievietei bija paka ar pukainam,kokvilnas aoenem,visas vienadas.ari.laikam 5ci paari.Virietis visu muuzu staiga melnas auduma bikses-ziemu un vasaru,tik vasaraa prastas tirgus ssllucenes kajas. Sieviete manuprat pie friziera sen nav bijusi,jo virietim patikot gari mati-staigaa sirma zirgastee!Un viniem ir labi.-brauc ar melnu dzipu.reizes 2-3 gadaa izbrauz Zviedriju-ar praami.Vini ir ka cimds ar roku! Un taa ari labi-lai dziivo!

LoveLove  Tā ir nelaime sievietei izvēlēties būt kopā ar vīrieti kuram galvenais kā un kur tu izskaties. Tā ir verdzība ! Ir tādi slimi vīrieši ! Kā likums sekli ,aprobežoti. Viņu sievietes arī spricē botoksu un liek silikonus, jo zin, ja novecos tad viņas pametīs.

Aprakstītais autores gadījums attiecas visticamāk uz dažiem vīriešiem. Tiem ar kuriem viņas satiekas. Visticamāk viņi atiecībā uz kopšanos, apģērbu ir tādā pašā līmenī kā tās sievietes.

Araabs  Tti vīrieši lieliski apzinās ko vērts ir Silikona pupi,gēla nagi,pumpētas lūpas ,tetovētas uzacis utt.Gan jau kaimiņiene labi izskatās arī bez visa tā.Tas mākslīgais smukums saista tikai vienu vakaru un no rīta dubultpaģiras:((

amelija  multi, nu traki tev, nu, ka tādas šausmas jāskatās. Es ikdienā tādus cilvēkus neredzu :)

Epifanija  Ja sieviete skaista nedrikst but ar to sakas visas viriesu nedienas un posts!:D

multi  to Felde
Savā laikā 80% piederēja tikai apakšbikses, 15% apakšbikses+ žigulis un 5% nedaudz vairāk. Nu daļa kļuvuši par smalkām dāmām un kungiem, bet ošņājot sierus un vīnus galīgi galva sareibusi.. un vairs pagātni neatceras.
to amelija
Traki tev :D Man jau vienalga

muskare  Nu redz, kad vīrieši šitās dāmītes ierauga no rīta gultā, tad vismaz nav jāķer pie sirds patieso veidolu ieraugot, jo viss jau iepriekš redzēts un novērtēts / tas tā - mazliet ar humora pieskaņu/...

Nissa  Te dažiem personāžiem visai savāds uzskats par to, kas ir kopta sieviete :)))
Īss konspekts no komentāriem, iekavās mans secinājums-
1/Nevar samierināties ar savu ārieni (it kā nebūtu normāli vēlēties izskatīties labāk)
2/nemāk krāsoties, jo noteikti pārkrāsojas par daudz, tā, ka citi baidās pietuvoties (laikam nav gaumes )
3/nav smuki augumi (tāpēc cenšas ģērbties pārdomāti, atbilstoši figūrai un laikam)
4/mazgājas un ieziežas par daudz (nez, cik bieži mazgāties būtu normāli, to es arī nezinu)
5/lieto briesmīgas smaržas (smaržu ražotājus ziepēs, jo ražo tikai briesmīgas smaržas)
6/matus pārlako kā ķiveri (jo uzpūst nedaudz vnk nav iespējams, pirksti slimi, nevar atliekt atpakaļ)
7/pilna māja ar apšaubāmiem skaistumkopšanas līdzekļiem (laikam arī tos normālus neražo)
8/vēlreiz- krāsoties nemāk :)))) (varb.jāiet pie acu ārsta, labi neredz)
9/fokusējas uz lupatām (tas gan ir tīri sievišķīgi, ja lupatas patīk, cik kurai maciņš atļauj)
:)))))))

jurkols  Tādu "nekoptu" sieviešu diemžēl paliek arvien mazāk. Man arī tādas patīk, ja vien nav nodzērušās un tas liekais svars nav pārmērīgs. Koptās jau arī patīk, bet nopietnās attiecībās nevarētu "pavilkt" un arī negribētu.

Laurencia  Kā teica Šlesers: " skaistums nāk no iekšām.." :)
Te var tikai piekrist.

Saki, ka neskauž, bet acīmredzami skauž...
Skaudība slikta lieta.

Arī man ir draudzene, kas ir "pelēkā pele" un viņai ir bagāts vīrs, tačo šo bagātību abi kopā ir pelnījuši un viņa gultā vēl tā "štučka".. :)) Dažu brīd nākas samierināties ar viņa sānsoļiem, taču tāds viņiem ģimenes modelis... visi esot laimīgi.

Turklāt jāsaka tā - laime nav naudā- to gan saproti tikai tad, kad ir nauda, bet laimīgs neesi .

rabinovics  nekoptas sievietes un viirieri preteejam dzimumam nav pievilciigi..var nelietot kosmetiku, bet apgerbam jabuut tiiram un izgludinaatam...var nekraasoties bet ir jaamazgaajaas

Geisha  Vilcienā brauc gruzīns vienā kupejā ar šiku sievieti. Vakara pirms došanās gulēt sieviete noņem matus, makijāžu, izņem zobus, novelk polsterēto krūšturi. Gruzīns augšēja plauktā gulēdams visu novēro un tad saka: "Dorogaja, budeš pi-du sņematj ķiņ ko mņe na verh."

JurisK  Nupat FB nošēroju video, kurā jauna sieviete stāsta par nepārvaramu problēmu. Vīriesi domā ar galvu, sievietes vadās pec pirmatnējiem instinktiem. Iespējams, tām "neglītenēm" pirmatnējie instinkti snauž un viņas nekļūst par maitām, kurām šķiet, ka vīrietis radīts priekš viņām, t.i. - viņas neizmanto vīrieti, bet ir uz vienas pakāpes it visā.

krumuzagis  visam jābūt kārtīgam un tīram

lapukoks  Ir taču arī smalkā pasaule un visas Iespējamās norises šajā plānā. Ja sieviete ir dabīga it visā, tad vīrietim nostrādās "klikšķis" uz neizmainītām vērtībām un pēc tam nebūs vilšanās. Tās kas skaitās "labi koptas" bieżi vien savu ārieni ir izmainījušas tā, ka vairs nedarbojas saikne starp ārējo formu un iekšējo atbilstību. Vīrietis ierauga, nostrādā "klikšķis" bet ar laiku tomēr saprot ka iegrābies. Ar "nekoptajām" tā nenotiek.

alvis25  Furnitūrai laikam širmis aizgājis . ja sievietei uzreiz nav tik daudz līdzekļu lai ģērbotos labākos veikalos , tas nenozīmē ka ir nekoptas . Kopts nozīme ka ir mazgājušās untīras drēbes , bet kādas nav nozīmes .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu