Vai tik loti ir janosoda?

Apbrinoju cilveku neiejutibu un aktivitati izkengajot kadu pie pirmas izdevibas to nopulgojot publiski un sabradajot pasus labakos nodomus.. aizstavot meiteni kura it ka esot nodziedajusi skibi dazas notis ir aktivizejies viss sieviesu dzimums un pat nolamaja mani! Vai tad nebutu jasaskata jauniesu iesaistisnos uz pasaules vairot labo ne aplikt ar dubliem celos nodomus dazu nosu del? Kadu sapratni jus gaidiet tagad no jauniesiem ja sevi tagad izradiet visa krasnuma? Kads ir jusu viedoklis saja vai tik loti ir jasoda? Vai neviens tiesam neaizdomajas ka jutas ta meitene?

Letija  Malacis Šipkēvics, ka aizstāv meiteni, ļoti vīrišķīgi. Tas tik vēl trūka, ka savu skatuves partneri norietu kā visi pārējie.

Tinte  Paklausījos. Zeme, atveries!

zeltazeltene  Par meitenes dziedājumu bija raksts visē Kasjauns.lv, un zem raksta 150 komentāri! Un zini, kā tajos tika apsaukāta Rajecka un Bankavs? Tātad "meitene" ne tikai nepanesami "dzied", bet arī apsaukājas kā pēdējā mjauka! Un uz ko-uz personu, kuras dziedāto dziesmu nozagusi, lai izkropļotu.Nākošreiz ierosinu viņu vispār apmētāt ar olām, ja līdīs publikas priekšā.
p.s. neviens nevar izdziedāt Kalniņu tā, kā Rajecka! Nu, Akurātere var, un citi astoņdesmito tīrradņi, bet ne jau mūsdienu mēslu mušas no realitātes šoviem!

DanaL  Saintriģējāt... Apskatījos... Pazaudēju balsi...
Varbūt arī man tagad pavērsies Lielā Skatuve? :D

fargo  nezinu par ko ir runa, bet vai kritizēt izpildītājus nedrīkst??? tas tagad saucas par nosodīšanu? es ceru, ka kļūdos.

DanaL  fargo, iesaku noskatīties. Tādu, nu labi, īpatnējas, balss salikumu ar šķību dziedāšanu un emocionālo kretīnismu sen nebija izdevies piedzīvot.

Pievienojos Tinte viedoklim - zeme, atveries!

miers2  pirms tam pa Eviju nez vai zināja katrs 10tais no katra 600tā , bet tagad visi par viņu runā, kam nav slinkums iepostēt, klipiņus paskatās, šausminās - Lai nu kā, bet atpazīstamība piepeši pasakaina, kaut uz dažām dienām :) Drosmīga pofigiste - kā skudru pūznī iečurāja :)

gertrude  netaisos nevienu nosodīt, bet brīžiem skatoties mūsdienu estrādes ,,māksliniekus´´, nāk prātā, ka tarifikācijas skates nemaz tik peļama lieta nebija.

edding  Ja nemāk dziedāt, nevajag līst uz skatuves. It sevišķi valsts svētkos, it sevišķi dziedot kādas populāras, labas dziedātājas dziesmu. Varēja nodziedāt kādu širli-mirli dziesmiņu, neviens nezinātu kādas tur notis, meldiņš utt.

erixx  neskatiišos. citadi man toch bus kauns. velreiz atkartoshu, neproti-nelien. vai iemacies un tad dari. bet iemacies labi.(c)
Sen nekas par zuti uz celma nav dzirdēts un kā jūtās pūces galva uz pleca?

Adelante  Nē, nav jānosoda. Tikai jārespektē, ka ir dažādas balsis.
Manai ausij šķita, ka nodziedāja samērā tīri, bet absolūti nepiemērota dziesma šim balss tembram, izpildījuma manierei. Tiešām "zeme- atveries"- pēc balss spriežot, mazs bērns izmisīgi grib satikt laikam jau mīļoto , tputu, kur pasaule ripo???

Grezna vakarkleita, augstpapēžu kurpes ir piemērotas operas pirmizrādes apmeklējumam ne kalnu virsotņu iekarošanai.

edding  Rudenī zuši guļ. Tie, kuri uz celma.
Tie, kuri upē, varbūt tagad nārsto. Jājautā ihtiologiem. Vai tiem, kuri zina visu. Par visiem. Arī zušiem.

valmierietis333  Sāku skatīties to video un sametās žēlums , a ja nu meitene ar kustības vai garīgās atpalicības traucējumiem (tas pirmais ,kas galvā iemetās), tad it kā nevarētu par viņu smieties! Padomāju varbūt nosalusi ,vai ļoti uz podiņa gribas , es pēc tām bērnudārza kustībām spriedu!

Atvēru komentos iedotos tos divus linkus ar viņas daiļradi ,tā visu sapratu - priekš tādas kaucēju valodas kāda ir angļu valoda , viņa ir tieši laikā , tikai lai nedzied latviski ...

Un vēlams lai dziesmas raksta ar vairāk kā pieciem vārdiem , noteikti atradīsies tādi paši teletūbiji ,kam tāda mūzika patiks - atradīs savu nišu kā tāda sava veida Lady Gaga!

Ja parasti jaunajiem pārmetu ,ka nav iemācījušies latviski dziedāt un jau blēj angliski , tad te pat lūgties gribas ,lai tikai latviski nedzied!
Bet tā valoda diez gan laba - skanīga - ļoti labi skanētu pieaugušo filmās , akcents ar labs!

Visvairāk ciest nevaru ,ka jaunie uzdrīkstas ņemt gatavus hītus un pataisīt tos par sūdiem , lai paši raksta dziesmas un pēc tam aranžē kā vien vēlas...

Un tā nav nekāda drosme uzkāpt uz skatuves , es ar varu uzkāpt un nokāpt n-tās reizes , pirms kāds apsargs pamanīs un pakratīs ar pirkstu!

Man vairāk viņas ir žēl , jauna ,bet ....

Tessa  erixx, ak vai, nav ko nozagt? nekas, atbildesi likuma priekša par visam savam darbiibam :)

valmierietis333  Un cik es saprotu , tad viņa tagad dziedāja dziesmu ar tik daudz vārdiem , pieņemu ,ka visā albumā nav tik daudz vārdu visām dziesmām kopā , cik šai vienai , tad varbūt bija par grūtu!

erixx  Cik tagad maxsā privātdetektīva pakalpojumi? Lētāk nekā dakteris?

Asenizators  Nezinu par ko iet runa , kur to songu var noklausities?

Luusila  Necik sen atpakaļ taču pie rakstniecības debesīm arī uzmirdzēja jauna "zvaigzne" ar savu dižpārdokli (nezin kāpēc šis vārds man asociējas ar barokli) "Saplēstās mežģīnes". Un itin plašu fanu pūli. Tas gan nepadarīja to sūdu par literatūru.
Gan jau šai "supertalantīgajai" dziedātgribētājai arī atradīsies savs pielūdzēju pulks Rudaka vienaudžu vecumā, kad pīkstīgas, jaunas meitenes var darīt dajebko, tas vienmēr tiks uzskatīts par izcilu, retu talantu.
Neko darīt. Lai dzīvo degradācija!

janisb  Ja nejēdz nodziedāt precīzi, tad nav vispār jādzied (varbūt vienīgi izņemo karaoke bāru, kur tāpatās visi šmigā un lācis auses nostaigājis vairākkārt)

krumuzagis  nesen satiku kādreizējo klasesbiedru bija piedzēries, un cik atminos, citus kas šamo ik pa laikam satikuši vismaz padsmit gadu griezumā ar tik nosaka, ka aizdzēries un tā, es neko cilvēkam brīvdiena atpūšas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu