Vai tik loti ir janosoda?

Apbrinoju cilveku neiejutibu un aktivitati izkengajot kadu pie pirmas izdevibas to nopulgojot publiski un sabradajot pasus labakos nodomus.. aizstavot meiteni kura it ka esot nodziedajusi skibi dazas notis ir aktivizejies viss sieviesu dzimums un pat nolamaja mani! Vai tad nebutu jasaskata jauniesu iesaistisnos uz pasaules vairot labo ne aplikt ar dubliem celos nodomus dazu nosu del? Kadu sapratni jus gaidiet tagad no jauniesiem ja sevi tagad izradiet visa krasnuma? Kads ir jusu viedoklis saja vai tik loti ir jasoda? Vai neviens tiesam neaizdomajas ka jutas ta meitene?

siikaa16  Man patika kā viņa nodziedāja. Jāņem vēra, ka tas bija dzīvajā. Rajeckai jaunībā noslīpētās fonogrammas skanēja. Tagad šausmīgi ķērcoša balss.

nedolce_negabana  Ja kāpj uz skatuves un šķībi dzied, tad jārēķinās ar ķengāšanu...Sorry, bija pabriesmīgi. Visā visumā koncerts bija foršs, tikai tās meitenes nepavilka...

shining  Meitenei talants, bet šis nebija viņas formāts, acīmredzama pasākuma režijas kļūda.
Dienu pirms koncerta mēģināju klausīties interviju ar pāroptimistisko Šipku Radio5, un, neizturēju - nošķebināja tas salkanais prastums, mīlestības izmuļļāšana pa visām iespējamajām sienām, trivializēšana. Pēc tās bija skaidrs, ka nekas īpaši labāks par iepriekšējās dienas koncertiem tur nebūs, taču realitāte izrādījās vēl dramatiskāka, kaut kāds cringe-fest. Un, bija bars cilvēku, kuri atradās tur, un nevarēja pēkšņi pārslēgt realitāti uz citu raidstaciju. Droši vien vēl cerēja, ka nākamās dziesmas būs kas labāks.
Tas, ka dzīvajā nevar nodziedāt, nu nemaz nav attaisnojums un profesionalitātes pazīme. Pilnīgi visi zināja, ka uzstāsies ārā, un ka nav vasara. Bet taču pirms tam izlielīta, ka gājusi smalkās skolās. Nu, praksē varēja dzirdēt, ko tas vērts. Un, jā, ja jau lien uz skatuves eksponēties kolhozkoncertā, kur nav tikai tavi fani, tad gatavojies arī tam, ka pārējiem tu esi vienkārši kaut kāda šķērsāmķercēja.
Šipkam, kā tās lietas līderim/režisoram nebija izvēles, kā vien aizlikt vārdu par skuķi, atbildība par rīcību, izvēlēm, rezultātu - un te valsts un vēstures priekšā. Savukārt, viņa aizstāvības teksts liecināja, ka kritika ir pamatota, un, viņa mēģinājums to visu rekontekstualizēt, sak, jūs tak nesapratāt mūsu cēlo-skaisto domu, bija kusls paņēmiens, kā aizmālēt paša zaudēto saikni ar realitāti, veselīgu paškritismu un kvalitātes kritērijus. Kādā lauku klubā - lai meitene ar savu balsi dara ko grib, taču šis ir valsts simtgades svinību programmas daļa, pieņemu, arī no nodokļiem finansēta.
Nē, nav #vissslikti, bet no ēterā nonākušajiem svētku koncertiem šis bija visnekvalitatīvākais.

Gizondta  Hmm, kas interesanti - diez, vai par tā koncerta labajiem priekšnesumiem, arī ir tik kaislīgas diskusijas ar sajūsmu, ka "nu gan beidzot tā simtgades nauda ir labi iztērēta, jo tam gan viss tik smuki sanāca!"? Katru skabargu ievērojam citam acī vai citur...

Par koncertu - acīmredzot visiem bija auksti, un izpildītāji jauni - nevar ieraut graķīti un iet uz skatuvi, kā veči. Tā tas mēdz būt ar brīvdabas koncertiem - tur jābauda klātbūtnes efekts, TV to nevar iefilmēt. Arī Vīnes simfoniķu brīvdabas koncertu ieraksti ir dažādi...

Ljekainiitis  Cilvēki - meitene NENODZIEDĀJA šķībi. Tas, ka viņas tembrs un intonācijas var nepatikt ir cits jautājums.

Drole  Latvijas Bjorka. Videejajo pilsoni taads avangards par gaazh no kaatiem.

https://www.youtube.com/watch?v=AnPTttS9O6c

Onkulins  Šai jaunietei patiešām ir talants - šitādu vispārojo "tautas šūmēšanos" neesmu pieredzējis. Atpazīstamību ieguvusi milzīgu - žēl , ka ne pozitīvā nozīmē. Es arī paklausījos viņas dziesmas.... izklausījās, ka izmircis un noplucis kaķis grib tikt izstabā... paliek žēl. Es ar varu izdvest dīvainas skaņas, bet ar to necenšos sevi nostādīt kā kaut ko unikālu.

erixx  Dažiem vajadzētu aizsiet muti, lai nedzied bet dažiem vajag sadot ar āmuru pa nagiem, lai neiedomājas no sevis baigos rakstniekus :D
P s . no garā nabagiem jau nav ko "zagt" :D

raudinja  tas ir ka pirmais sex,,,ja neizdodas,,tad tacu nav janosoda,,
nu ķļūdījās,, nejau visi ir tie pareizie,, visi sāk no sakuma punkta..

DanaL  09:10
Bija šķībi! Un kā vēl. Sevišķi sākumā. Uz beigām atcerējās par notīm.
Un tā lēkāšana? Tur tak pat Torpedo dūša var apmesties par šo zirgasti.

dodekaedrs  Secinājums ir tikai viens - kas der frīkiem, tas neder vidusmēra klausītājam.

Maybex  Meitenes vokāls vidusmēra ausij pilnīgi garām, lai arī, iespējams, vienkārši man nesaprotams. Mācīties trāpīt notīs vajag pie pedagoga nevis pasākumā, par kuru maksā - te nu vajadzētu saprast atšķirību. Ja runājam par pirmo reizi, tad laikam jau jāizvēlas cita vieta, kur iemēģināt varēšanu.
Bet tā ir tikai viena atbildības puse. Otra organizatoram. Ir taču tomēr jāsaprot, ko aicina uz koncertu. UN koncerts bija domāts tautai parastajai.

rabinovics  jaa paRaskas ietekme ir nenoliedzama...cilveki nevis diskutee, neiebilst oponenta izteiktai domai, bet uzbruk domas izteiceeja personiibai...tas liecina par prata truukumu....ja dziedaataaja nodzied kaut kur skiibi, tad tas ir fakts un tikai vina zin kaadeelj aizgaaja greizi

Geisha  Vācijā esmu nesen, bet man šeit patīk. Patīk jo šeit neviens nevienu nenosoda, neaprunā, cilvēki ir draudzīgi, bērniem jebkura iestāde dod dāvaniņas. No rīta cilvēki viens otram uzsauc labrītu ne tikai darbā, bet uz ielas. Lv cilvēki sadrūmuši, sabozušies, īgni, skaudīgi. Kāpēc latvieši ir tādi palikusi? Nu labi kāds šķībi nodziedāja, bet cilvēks tači centās. Kāpēc šis cilvēks ir jāaplej ar samazgām? Paši esat ideāli? Un kā tu nodziedātu, nodejotu, sarakstītu, noadītu, nokaltu, salabotu,....?

valmierietis333  -Geisha , vai arābu tūristi tur tikpat draudzīgi vai arī tie dara ko grib?

Nav īsti labi salīdzināt toleranto Vāczemi , kuru vada bezbērnu sektante ar kulturālo Latviju ,kur cilvēki ir izglītoti un kultūrā orientējoši , un pat vidusmēra klausītājs spēj atšķirt īstu mākslu , īstu dziedāšanu ,īstu priekšnesumu no amatierisma!

Neviens jau neko īsti neteiktu , ja uz skatuves kāptu kaut kāda nezināma amatiere ar savu skaņdarbu , bet paņemt un sacūkot hītu - to pat es nespēju saprast , un par to visvairāk sirds sāp!

Nāciet ,radiet ko savu , bet nebojājiet to ,ko cits jau ar savu darbu uzcēlis!

Kurts69  nus, atvainojiet un piedodiet, bet savs darbs ir jādara kā nākas. Nodziedāja štruntīgi un nav ko te meklēt kaut kādus attaisnojumus. Brīžiem šī pārprastā tolerance jau robežojās ar debilitāti. Nu jau vairs nevar nevienam neko aizrādīt, jo nabadziņam takš ir jūtas...
Ir dažādi formāti, un ir vietas un brīži, kad var eksperimentēt. Arī ir vairāk un mazāk piemērots materiāls, ar kuru strādāt. Ja pašai meitenei nebija čuja un ņuha, tad tādam bija jābūt pasākuma organizatoriem.
Ir situācijas, kad nevis jāaizstāv, bet jāsaka taisnība lai izdara secinājumus...

zeltazeltene  o, jē
reāla invalīde.

Tessa  Geisha, nesaliidzini. sheit lielaka dalja ciinas ar zaljo pukji un plostu starplaikos izvada zhulti aiz skaudiibas uz citiem, ka tiem plostu nav. aiz plostiem arii darbos neturas, labi, ka liidz pendzijai vairs nav talu, kka jau davilks, stastot visiem par savu aristokratisko izcelsmi, kuras tuvuma pat nebija :DD a vel sadzen apkart babu-klukstu baru, kuras paija sirmo galvinju un želo, ka tads nepadevies sanacis, ij tups ka zabaks, ij veders uz papežiem, nukolaidara.
neta shitadi izveido profilu un bliezh, pec kartas logojoties ieksha, vinjiem visa dziive paiet te, jo realitate krenjkji par atvasem un dzershana, neka cita.

tadi lieki piedzimuši. un tadi veido musu sabiedriibu. un te nav sakara ar škjiibo dziedashanu vai vel kko slikti izdariito. jo vinji tak ir tadi pashi, nekam nederiigi.

vadatajs  tu jau arī tessa bez personas koda te vem. tavi raksti vienmēr ir stulbi, lecīgi, pēc tam par bazāru neatbildi. nozagi ideju par vārdu Džūlijai Robertsai no Ocean11 vai vēl citiem ārzemniekiem, bet dzīvajā gan jau izskaties pēc puvuša ābola. Kāpēc gan citādi neej portālā ar īsto foto. piederi pie patoloģiskajiem oportūnistiem, kas uds dēļ iestājas pret visu, kas piedreīgs meinstrīmam, pat ja tas kvalitatīvāks, nekā atsevišķu outsaideru kuslie blējieni.
par tēmu - bija tik izcili slikts dziedājums., ka grūti pārspēt, nodziedot vēl klusāk, čukstošāk un šķībāk! vnk smiekli sanāktu.

Tessa  nu redz, vel viens pieradiijums manam viedoklim :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu