Vai tik loti ir janosoda?

Apbrinoju cilveku neiejutibu un aktivitati izkengajot kadu pie pirmas izdevibas to nopulgojot publiski un sabradajot pasus labakos nodomus.. aizstavot meiteni kura it ka esot nodziedajusi skibi dazas notis ir aktivizejies viss sieviesu dzimums un pat nolamaja mani! Vai tad nebutu jasaskata jauniesu iesaistisnos uz pasaules vairot labo ne aplikt ar dubliem celos nodomus dazu nosu del? Kadu sapratni jus gaidiet tagad no jauniesiem ja sevi tagad izradiet visa krasnuma? Kads ir jusu viedoklis saja vai tik loti ir jasoda? Vai neviens tiesam neaizdomajas ka jutas ta meitene?

Luusila  vadatajs 16:10 Tessa nu nebūtu apvainojama par to, ka nav savu foto rādījusi- ir redzēts diezgan. Ja tev acis ar vilnu aizaugušas, tad tā būs paša vaina. Tavs žultslējums uz viņu gan atgādina kaut ko puvušu un gangrēnainu; tur tikai skalpelim darbs.

Pilskungs  Kurš te ko un par ko nosoda ?

111zaagis111  Un pēc 10 gadiem uzzināsim ka kaā dzima Latvijas lielākā mūzikas zvaigzne , kura radīja jaunu virzienu pasaules mūzikas industrijā - " Skew" .( šķībā )

Svece  Jā , izskatās ka Nīderlandes brīvajā gaisā dzīvojusī meitene pārvērtēja Latvijas konservatīvi- mietpilsonisko sabiedrību. Vajadzēja truli pārkopēt dziesmu un visi būtu nostaļģiski laimīgi.

zeltazeltene  oij, suppositorium, nepiekrītu gan. nekad neesi dzirdējis, kā dzied bedingfield, keys, vai tā pati rihanna? neliterāri izsakoties, trīcina balstiņas, ņaud saldi, pēkšņi pamodinot ar jaudīgu piedziedājumu? bet-atšķirībā no mūsu pašpasludinātās zvaigznītes, meldiņš ir eleganti izturēts. tepat lv čukstētāju pietiek, piemēram, rutulis un tie paši slavenību bērni no "instrumentiem", "kosmosiem" ir vareni čukstētāji un zemdeguna dūcēji, par kaupera perējumu pat neizteikšos, jo neturu par vajadzīgu dzirdēt. BET VIŅI VISI TURA MELDIŅU!

runcizs  Šajā diskusijā mani pārsteidz tas, ka ievērojamā sabiedrības daļā valda uzskats, ka ir jābūt tolerantiem pret nekvalitatīvi paveiktu darbu. Turklāt runa nav tikai par skatuves mākslu: no skolotājiem un mediķiem jau neko nevar prasīt, jo viņiem algas maziņas; strādnieks dzērājs ar līkām rokām - tas ir normāli, jo visi labie sen uz ārzemēm aizlaidušies, utt. Ja dari darbu, tad uzņemies tādu, kurš atbilst tavām spējām un prasmēm, bet "jaunajiem talantiem", arī "vecajiem spečukiem" kopīga ir augsta pašapziņa, un, maigi izsakoties, apšaubāma kvalifikācija.
P.S. Dziedāt var jebkurš, pat Parisa Hiltone. Jāatrod tikai labs producents, kurš tavam vokālam piemeklē attiecīgu repertuāru, un tas pasākums aizies uz urrā. Vienīgā nelaime, ka mums tie producenti ir tādi paši, kā visi pārējie "speciālisti" - nekādi :(

Labrador  Latviešiem , krieviem tas ir raksturīgi. Der pavērot , kāda ir plebejtautu reakcija , kad tie uzzin par kādu sasniegumu , atklājumu , uzceltu tiltu , debesskrāpi , uzbūvētu kuģi vai lidmašīnu. Viss esot sūc . Bet 🍺 alus mums esot vislabākais.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu