Kādu algu vajag lai Latvijā varētu dabūt attiecības/seksu/utt.?

Ar vidējo algu tam tak ir pilnīgi nereāli. Man ir it kā ~50% virs vidējā, bet man pat prātā nenāk tādas lietas kā satikšanās ar sievietēm, vai pat viedtelefona vai auto iegāde. Daudzi cilvēki dzīvo pāri saviem līdzekļiem un tad sūkstās ka nav naudas. Domājat tas ir tā vērts?Vai labāk dzīvot plus mīnus droši?

multi  Discreta pa lielam arī tā ir. Cilvēka vērtība aug, jo vairāk naudas cilvēkam ir.

edding  Skatoties, ko vēlies dabūt. Ja no savām aprindām, tad problēmu nebūs. Ja 20 gadus jaunāku, tad protams, ka jābūt ļoti bagātam.
Lai pliku seksu, tad vai nu jāprot interesantas vēstules rakstīt, vai 20 eiro par priekameitu. Ja pietiek ar reizi nedēļā, tad 80 eiriki nav nemaz tik daudz.
Viedtelefonu var pa 200 eiro nopirkt.Pie tavas algas tas taču nav nemaz tik dārgi.

jurks  Ja esi pārliecināts par savu pozīciju, tad turies pie tās un, gan jau, agri vai vēlu, atradīsies arī līdzīgi domājoša! A ko tu te centies izdibināt? Ja nu vienīgi sponsora meklējumos?

Labrador  Attīstītajās valstīs ienākumu nosaka indivīda attieksme pret dzīvi. Lielo algu pelnitaji tur ir nopietni, izglītoti cilvēki. Sievietes tur nav tik izteikti mantkārīgas , bet iepazīstoties , tam interesēs , par ko vīrietis strādā. Vladimirskij central valstīs , protams , ir cita specifika , visa pamatā ir totāla korupcija , cilvēki nevis strādā , bet kruķijas. Tāpēc veiksme , statuss atkarīgi no prasmes melot , zagt , shemot , laupīt un , ja vajag, arī slepkavot.

Rodzerina  es apbrinoju,kur dzive rodas tadi labradori...domasana tur tocna ir tik sapuvusi....un tad brinas,ka sievietes labak vispar izvelas but vienas...nedod Dievs sitadu sev tuvuma par 100 m....

Garoznieks  Zobrak, ar iepriekšējo niku apnika cept stulbās tēmas un atgādināt par savu nikulīgo eksistenci?!

edding  Attīstītajās valstīs sievietes nav merkantīlas, jo 1. Viņas nesniedz bezmaksas sekspakalpojumus katram garām gājējam. 2. Šķiroties zina, ka eksvīrs viņas būs spiests nodrošināt līdz pēdējai stundiņai.3. Viņas ar trūcīgiem nemaz neprecas. Spilgts piemērs tam,latvietes daudzas apprecējušās ar ārzemniekiem, latvju vīrieši nav dzirdēts ka masveidā apprecētu francūzietes, zviedrietes utt.
Autoram iesaku neprecēties, jo tev taču nav nekādas vēlmes pēc ģimenes. Un tas labi. Trakāk, kad apprecas, vai pat bez precēšanās saražo bērnus un atjēdzas, ka nav naudas par ko uzturēt.

Labrador  Rodzerine - ne jau es esmu sponsoru meklējoša vientuļā māte ar riebigu raksturu un materiālām problēmām. Problēma ir tā , ka šāda tipa sievietes Latvijā vecumā pēc 30 ir vairumā.

multi  edding kur šāda informācija iegūta?
Latvietes jau ar neprec masveidā francūžus un zviedrus, bet gan no tuvajiem austrumiem nākošos...

edding  multi, man zināmās nav aprecejušas ne nēģerus, ne musulmaņus. Krievus, jā. Ir norvēģi 2, 3 zviedri, 1 francūzis, 1 austrietis, vairāki vācieši, 1 amerikānis/ baltais/, moš vēl kādi, slinkums domāt.

Labrador  Edding , tikai attiecībās ar tiem vīriešiem viņas uzvedās pavisam citādi. Tur viņas ir vairāk , kā mājdzīvnieki , un nav nekādas domas par dominēšanu attiecībās.

multi  edding tad katram sava pieredze, no man pazīstamajām sievietēm ārzemēs aprecējušas indiešus, turkus u.c

JurisK  Ja līdz 29 gadiem tev ne reizi nav izveidojušās daudz-maz pastāvīgas attiecības vismaz ar vienu sievieti, tad varbūt vajadzētu padomat par orientācijas, varbūt pat par dzimuma maiņu. Interesanti - kur tu viens 29-gadīgs neveiksminieks, liktu 3-4kg eiro katru meenesi?

liedags1  Diez ko tāds erixx dara šeit: "ohujā var dabūt par vienu gājienu uz restorāciju", ja varētu dabūt diez vai šeit sērfotu...

Saulrietsdiviem  Attiecības vajag baudīt...naudai ir jābūt, bet tā, lai katram pietiek pašam savām izklaidēm un nepārkāpt to robežu,kur sākas izmantošana un nekaunība.

liedags1  Dilēma: nauda bez baudas vai bauda bez naudas: pēc katra spējām un iespējām, bet neviens no variantiem nav noniecināms, vis atkarīgs no cilvēka spējām un iespējām...

uzplanaledus  Lai varētu dabūt attiecības, nevajag sākt ar seksu:)

Marija_Anna  Lai dabūtu attiecības / seksu, vidējā alga un vidējā +50% nespēlē lomu.
Svarīgs ir cilvēks.
Hrestomātiski Laskovij Merzavec kādreiz teica, tikai baidos neprecīzi citēt. Jāprot paprasīt. Cits ar lielu naudu nav iemācījies "paprasīt". Un "paprasīt " nenozīmē paprasīt.

zeltazeltene  par ko edding mīnusus dabūja? tā ir 100% patiesība, ka vecuma mutācijas kompensējamas ar vērtspapīriem. un tā visi dara, gan S, gan V, tikai pa retam kāds izlutināts pusmūža pajolis spirinās pretī, bet par to jau arī viņš neko nedabū.

Postremo  jaadziivo ir ssodien, un protams, paari reizeem sanaak liidzeklliem. Nav ko tur apspriest daudz, riitdienas var nebuut.Paskatieties apkaart, savos draugos, pazinnas...cik cilveeku nomirst..un padomaajiet, ko saku.
Un priekss tam ir tikai jaadomaa ar galvu, ir jaabuut sapraatiigai rezervei , naudas zinna, taadam, ka neaizskaramajam fondam. Tas viss.
Telafons, un autinnss ir...dziives siikumi.Var buut labaaks, ssvakaaks, bet tas nav raadiitaajs. telafonus paarsvaraa dod pat pa velti, ja paraksti kontraktu ar vinneim. Autinnu...videja izmeera
autinnam lease $150 meenesi. Taa ir nauda? Nu ja vajag trasportu, taa nav nauda.
Bet, nu jaa, laba maaja vareetu buut veertiiba gan...un daarga veertiiba.
Un peedejais, veseliiba, taa ir tiessam VEERTIIBA, ko nekad nenopirksi. Taapat, ka miilestiibu, iistu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu