Kādu algu vajag lai Latvijā varētu dabūt attiecības/seksu/utt.?

Ar vidējo algu tam tak ir pilnīgi nereāli. Man ir it kā ~50% virs vidējā, bet man pat prātā nenāk tādas lietas kā satikšanās ar sievietēm, vai pat viedtelefona vai auto iegāde. Daudzi cilvēki dzīvo pāri saviem līdzekļiem un tad sūkstās ka nav naudas. Domājat tas ir tā vērts?Vai labāk dzīvot plus mīnus droši?

Postremo  Kaadu algu vajag LV ? Ap 2500 , ja divaataa, vismaz. Viens var leetaak dziivot.Tas nebuus Riigas centrs gan.

ISA  Eu, a kur viņš to štuku algas tērē, ja neko nepērk? Narkotikās?

amelija  zorbak, dzīvo droši. Kam tev tās klapatas? Nu kam?

cirteejs  Pacients uzdeva jautājumu:´´Kādu algu vajag lai Latvijā varētu dabūt ....seksu...utt.? " Atbilde- 30 EUR par reizi- lētais gals, 60 EUR par reizi vidējais gals, 100 EUR bišku vēl labāks gals, 150, 00+ EUR par stundu pēc Latvijas mērogiem augstais gals! Tālāk rēķini pats cik vajag par seksu dienā- mēnesī- gadā!

av2  150 par nakti, plus hotelis.Par stundu kautkaadi 35. Taa te raksta , oHo maskeetaas, prostituutas. Domaajat oHo maz taadu sieviessu? Ha, ha....
Tu cilveeks meklee ko nopietnu, da kaut parunaaties, a tev rascenniku atsuuta.

C_hloe  kas ir vidēja alga?

Epifanija  Vispar nav jastrada jakaca tik muskuli un jagaida kartejais izsaukums!:D

Undiine  Ak, šausmas... es laikam no Citas pasaules. Izrādās, vīrieši te sēžu un rēķina, cik viņiem izmaksās tikšana līdz gultai. A es te par jūtām, par Lovi... Izrādās, mēs, sievietes, jau a priori esam pārdotas? Pārējie jautājumi ir, par cik kura pārdota un tādā garā?
Nu i, pisieties Ventā, tādā gadījumā /piedodiet, jūtos šokēta/

Kurts69  Par ko ir tēma? Par to, ka autors ir gana kruts lai iztiktu bez sievietēm, jeb par to, ka nekāda nauda nespēs garantēt veiksmīgas attiecības?
Vadoties no savas pieredzes varu apgalvot, ka pēc manām domām normālai sievietei nauda nebūs primārais lai uzsāktu attiecības ar vīrieti, kurš viņai šķiet simpātisks. Cita lieta, ka sievietei var būt zināms "Bāzes līmenis", kas pēc viņas domām vīrietim ir nepieciešams.
Nerunājot par bagāto medniecēm, domāju ka vidusmēra sievietei pietiks ja vīrietim būs savs miteklis, auto un galva uz pleciem, kas automātiski arī nozīmēs, ka viņam būs darbs virs Hesburgera apkalpojošā personāla līmeņa.

RSQuattro  Daži ir tik nabadzīgi, ka viņien nekas vairāk par naudu nav.

coldlands  Ja dzīvotu Latvijā, tad lielu naudu nevajadzētu. Pieklājīgs apģērbs, un jauks muldamais.

Labrador  Plašā sabiedrības slāni valda viedoklis - ja nestrādā kādā no valsts pārvaldes vai vietējās pašvaldības struktūrām un , apgūstot Eiropas naudu ,30 gados vēl neesi miljonārs , tad esi luzeris.

coldlands  Labrador, viedoklis lai valda, galvenais vai proti makaronus uz ausīm sakarināt, un cik bieži ir lasītas tēmas ka tantas ir uzmestas, tad sanāk ka tas nav grūti.

Undiine  Ko tik te nevar uzzināt.
Izrādās, coldlands ir pērkams žigalo, proti, ma.uka vīriešu dzimtē.

coldlands  Tupa tanta, lasīt esi iemācijusies, bet saprast ko lasi ne, un interesantākajs ka te tādu ne mazums, tāpēc ka jau iepriekšējā komentāra rakstīju, viņas tiek bieži uzmestas, un tad viņas saitos sūkstās, kāds, kur un ka ir viņu piekrāpis.

Tessa  es ar nesapratu, iekš ka viedokli var saskatiit pasažiera praisu? /parlasiija arii pa diagonali viedokljus un neieraudziija/

Undiine  Kā tupā tanta saprot, viedokļi parasti tiek rakstīti no personīgās pieredzes.

coldlands  Nesapratu, tu esi mani pirkusi, maksājusi man par seksuāliem pakalpojumiem?

Undiine  Atvainojos, coldlans.

Labrador  Pa lielam , Latvijā vīrietis tiek vērtēts pēc tā , cik sazadzis , ieņemot amatu kādā no valsts pārvaldes aparāta institūcijām. Latvijā neviena sieviete neparmetis savam laicīgajam partneriem , ja tas , lai izdabatu viņas kaprīzem , zog , krāpj un shemo. Latvijā gandrīz visi mantiskie noziegumi ir pastrādāti , lai iztaptu cacu prasībām un kaprīzem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu