Līdz cik gadiem jādzīvo pie vecākiem?

Mana māte savu dzīvokli dabūja par sertifikātiem un naudas no iepriekšējā dzīvokļa pārdošanas. Mūsdienās tas vairs nav iespējams, tādēļ es nemaz par savu mājokli nedomāju, kaut arī man ir tuvu 30. Manuprāt ir nenormāli tērēt 1/3 daļu no algas tikai dzīvokļa kredītam vai īrei.
Kā jums šķiet?

Geisha  Nesaprotu kāda redīsa pēc vajag mukt no mājām? Nafig? Puisis kuram ienākumi ir 1000 eiro tagad maksās kaut kam 650 eiro + pārtika.... atlikumā plika pakaļa. Un kurai tad tāds plikdirsis vajadzīgs? Ja puisis patreiz negrasās precēties, mierīgi dzīvo ar mammu, maksā komunālos kādus 150 eiro, pērk pārtiku sev un mammai tad viņam ir naudiņa. Viņš var uzsaukt kādai dāmai kafiju. Un pat vēl Rožmaizīti varēs nopirkt pie kafijas. Un nekur nav teikts, ka viņa nākamā sieva nesadzīvos ar vīramāti. Pēc sevis spriežat? Nu tad jau nav brīnums ka esat vieni. Naids posta. Miers baro.

av2  Ja vietas pietiek, un viens otram netraucee ( maz ticam, dziivoklis tomeer tikai) var dziivot kopaa muuzziigi. Taapat , kad mamma buus pavisam veca, buus jaapaliidz , un daudz. Vai kaadam buius jaamaksaa, par to mammas pieskatiissanu/kopssanu.

dodekaedrs  Dzīvošana atsevišķi palika aktuāla tad, kad intensīvi sāku draudzēties ar toreizējo draugu. :D Paši sapratām, ka jādzīvo savu dzīvi, kur nebūs jāsarkst par katru kunkstienu no guļamistabas.

preilene  Puikam dzīvot atsevišķi ir tiešām nenormāli. Labāk pie mammucīša. Tikai vienojaties abi, ka mammucis sev draugu nemeklēs, citādāk izmetīs Tevi uz ielas ar visām parpalām un kur tad liksies?

Tessa  kas tur bija ar to trollju definiciju? iemest temu "arpus normala pipla saprašanai" un saliimet pleznas :D tadi mums ir daudz, visadi inceli un drošie pleci, maukjelsonu treša puse, etc.

furnitura  No loģikas viedokļa, protams, izdevīgāk ir dzīvot pie mātes. Tikai ņem vērā, ka māte savas domas var mainīt un neko tev neatstāt. Vecuma demence ir vispār ārprāc. Viņa var sākt dancināt tevi tā, ka pašam savas dzīves vairs nebūs, un šanatžēt ar dzīvokli. Ir gadījumi, ka bērni pat nodzeras un sajūk prātā, jo nereāli visu laiku izdabāt vecam, garlaikotam, pusjukušam un turklāt aktīvam cilvēkam.
Bija arī tāds gadījums, ka bērni cerēja uz lielo dzīvokli, bet māte to norakstīja savam mīļākajam. Mātei bija ap 55 gadiem, mīļākajam ap 35.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu