23 gadi kopdzives, bet tagad saprotu nav mans.

Isuma kautka ta.Atbildesu uz visiem jautajumiem,un ...

Svece  Sapratne parādījās jo parādījās cits ?
Un ko tu te gribi ? Padomu no cilvēkiem kas nepazīst ne tevi , ne tavu vīru vai atbalstu faktam - eju prom.
Vai veci kas gatavs paņemt tevi tādu cietēju - upuri un izglābt no briesmoņa vīra ?

Skarlete  41(Tavi gadi) - 23 (kpdzīves gadi) = viņš vrb. pirmais un vienīgais Tev bija??

riebekle  Saprotu. Neko netaisos pārmest.
Izdomā, ko vēlies. Ja dzīve ir ērta tāda, kāda tā ir, tad paliec, dzīvo kā līdz šim. Bet dzīvo to savam priekam (un te nu ļauts izdomāt visu ko). Bez tam, atceries - mīļākās nāk un iet, bet tu esi palikusi. :)

edding  ehh, kā šo jaunām meičām vajadzētu ielāgot, pirms laist pasaulē bērnus-02:17
Ja jau pašā sākumā šauj pa kreisi, tad skaidra lieta, ka tālāk būs tikai sliktāk.
Pēc anketas izskatās, ka autore aizbraukusi naudu pelnīt,sūta pārvedumus uz LV, bet vecis laiskojas pa mājām un aiz nav ko darīt drātē kaimiņienes.Uz ko Tu cerēji? Ka viņš viens atstāts būs uzticīgs. Kāds naivums.
Tagad ir traki. Nauda ieguldīta vīra īpašumā, konts tukšs, iet nav kur. Ja būtu domāts ar galvu uzreiz aizbraucot, tagad varētu nopirkt dzīvoklīti un dzīvot mierīgi.
Tev tikai 41, sāc krāt tagad, nesūti ne kapeiku tam jāklim. Līdz penzijai paspēsi.
PS. Palicis bez sponsores vēl nevar zināt kā uzvedīsies vīrs.

preilene  Tev jāpieņem lēmums pašai – aiziet vai palikt.

Aiziesi – būs daudz jauna un nezināma. Ja ir bērns, Tev vienmēr būs sajūta, ka nevar padoties, ka esi atbildīga par vēl kādu, bet tik un tā ik pa laikam piezagsies nedrošības sajūta (ja nu neizdodas vienai?). Bet šī sajūta būs pārejoša. Tu varēsi dzīvot pati savu dzīvi, neatskaitīties nevienam par to, ko dari, varēsi darīt visu ko pati gribi, arī to, no kā daudzus gadus esi atteikusies. Īsāk sakot – Tu varēsi dzīvot.

Paliksi – nekas nemainīsies un Tu labi zini, kā viss būs. Sirdssāpes, aizvainojums, pārdzīvojumi. Un šīs sajūtas nepāries (nu ok, varbūt kādreiz uz īsu brīdi). Diemžēl, šādi dzīvojot, sieviete ļoti nodara pāri savam organismam, tāpēc arī ir slimības un sieviete kļūst par onkologu pacientu. Vai Tev to vajag?

Jāizlemj Tev pašai.

anis  Nu nezinu! Varbūt,ka tikai rādījās un tagad,dzīvojot atšķirtībā ,velns galīgi melns samālējies?
Nav mans vai cits ir labāks-tā liela starpība noskaņā! Dons Žuans arī meklēja to savējo...
Ir jauki dzīvot ar rozā brillēm uz acīm,bet,diemžēl,ātri bālē...

fargo  neuzticība un/vai krāpšana(kas ir divas dažādas lietas, lai arī ļoti niansēti tuvas) ir viens no diviem iemesliem, kad Dieva priekšā slēgtā derība drīkst būt lauzta. tad vairs nav jātaisnojas. un tas arī nav jāpacieš. ne vienu dienu.

Geisha  Pazīstu vairākus vīriešus kuri ik pa laiciņam aiziet makšķerēt uz kaimiņu dīķi. Neko dzīvo tālāk. Tāda tā vīrieša daba ir. Ik pa laikam vai nu kaimiņam sadot pa muti vai pārbaudīt kaimiņa sievas seksualitāti. Lapsa savā mājā vistas nezog. Nu ja šļūc pa kreisi tad tā, lai gailis pakaļ nedzied.
Jautājums kā Tu uzzināji par krāpniecību? Draudzene pateica? Cik % taisnības? Varbūt tieši ar Tavu draudzeni viņi Tev žuburus uzlika? Tad der pannas terapija. Bet varbūt tur nekas nebija tikai vecu sievu pļāpas?
Bet visdrīzāk Tev sagribējās pārmaiņas.

raina1970  Nav tur ne mīlestības, ne cieņas- ne no vīra, ne sievas puses.. Kopa tik ilgi būts- jo katram tā ir ērti, izdevīgi.. Viens dara, ko un ka velās, otrs- uz tā pamata sajūtas kā upuris( mani tacu krāpj, nelietis tāds)- un saņem -uzmanību, sapratni, atbalstu- patikamas sajūtas kopumā, lai arī ne gimenē.Ja būtu patiešām viss sūdīgi- sen būtu pielietota piesauktā pannas terapija- un veselīgs spēriens pa pēcpusi- un no dzīves - ārā. Ir tikai viena patiešām stabila štelle šajā situācijā- nemainība.. Nemainīsies nekas.. ja vien autore nepārstrukturēs savas prioritātes un nepieņems , ka par pašas dzīves kvalitāti- pati arī atbild. Ja ir tā vārdā -jāgriež, tātad- ir jādara , lai cik nepatīkami un nejauki iesakumā arī nebūtu. Pieņemu, ka bērns ir gana liels, lai spētu izprast , ka tēvs un māte nedzīvos kopā, , bet tas nemainīs to, ka viņi būs - bērna vecāki..

Kurts69  aiziet var vienmēr. Pēc tam kaut ko mainīt jau nez vai izdosies. Un nevajag sevi mānīt ar domu, ka gan jau atradīšu citu - labāku. tas nebūs vienkārši un reālāks scenārijs ir vientulība. Bet dzīvojam vienreiz un ja viss ir slikti, tad nav vērts lieki pazaudēt sev atvēlētos gadus.

111zaagis111  Labāk riebekļojies , dzīvojies pa OHO ar savu bildi , apspried te viņu - un nebūs nekas pašai jārisina. Viņš pats aizies un varēsi Tu te gaudot par vīriešiem cūkām un smago likteni.

Kurts69  10:47 - " Tu varēsi dzīvot pati savu dzīvi, neatskaitīties nevienam par to, ko dari, varēsi darīt visu ko pati gribi, arī to, no kā daudzus gadus esi atteikusies. Īsāk sakot – Tu varēsi dzīvot"...

Nu tas tāds vienpusējs skatījums izceļot vienu un ignorējot citu. Vai dzīvojot 23 gadus ar otru cilvēku, tā nav bijusi "Sava dzīve"? Nebūs nevienam jāatskaitās, bet nebūs arī cilvēka ar kuru vakarā parunāt par dienas laikā notikušo, ar kuru kopā būt grūtos brīžos vai atpūšoties, ar kuru kopā vakarā iemalkot vīnu un skatīties, kā aiz loga snieg. Es nedomāju, ka cilvēks tik ilgi dzīvojot ar otru kopā nav darijis to ko pats grib. Ja nav, tad te jau ir darbs psihoterapeitam.

ir simtiem sīkumi, pie kuriem dzīvojot kopā esam pieraduši un apliekot vienam tie par sevi atgādinās katru brīdi. tas kā smaržo spilvens uz kura otrs licis galvu, sajūta kad brīvdienu rītā pamosties blakus otra siltajam augumam, dažādi ikdienas sīkumi, kas varbūt likās kaitinoši, bet vēlāk pietrūks. Un klusums. Pie tā arī nāksies pierast.
Tāpēc es teiktu - ir vērts padomāt, vai nekas nav labojams esošajā situācijā, un tikai tad kad visi varianti godprātīgi izmēģināti, tikai tad lekt prom.

Ziids  Ja patīk upura loma,patīk drupačas ,ko atmet vīrs- uz priekšu! Ja nav kur dzīvot,jo kopmanta- tas ir risināms, ja negribi pārvākties ,jo māja pierasts,iekopts,tas viss ir saprotami, tad dzīvo, bet sāc ar savu personisko brīvību un atlaid vīru..redzēs,cik ilgi varèsiet kā kaimiņi zem viena jumta iztikt...

Letija  1) Ja jau varēja to izturēt 23 gadus (es nevarētu), tad, ko cepties 24-tajā!
2) Nekorekti norādīt uz zivīm! 9:47
3) Ne mazāk nekorekti pie visa piesaukt VĪRIEŠU DABU! 11:42

rokons  Man iebilde Ziids.....kas teicis, ka vīrs drupačas atmet? Iespējams, ka sadzīvē viss ir lieliski, bet sexā ir disbalanss. Kas autorei liedz atrast sev pieņemamu sex partneri vai pat vairākus, un par drupačām nebūs ko runāt.
Es šai tēmā salasu ļoti dīvainu pamatnostādni - nabaga sieviete, kam vīrs citur pasexojas, un viņa , nabadzite no tā cieš. Kas ir ciešanu pamats? Sexa trūkums, jeb arī vispārēja necieņa, pasivitāte vai cita ļrkanība dzīvē? Nenes mamutu mājās?
Sexa dēļ gan nav jāuztraucas - to vajadzību sievietes var viegli apmierināt, nav ko stresot

Svece  o2.26.
Ja parametri 170 cm / 90 kg - nesagribētos.

LoveLove  Traģika ! Šitā sačakarēt savu dzīvi ar tupu drāzēju. Bet tā bija Tava izvēle.
Protams , ka viņš tevi nemīl...tu viņam esi ērta. var drāzties apkārt un zin ka būs kur atgriezties.
Atvaino , bet pilns rublis tev pašai nav ! Neviena gudra sieviete ar tādu idiotu kopā nedzīvotu.
Tu gribi teikt ka tagad viņu pametīsi...neticu !!! Viss tāpat turpināsies.
Vai ir jēga Tev ko ieteikt....katrā ziņā tev jāmaina attieksme pret sevi. Pret tevi izturas tā kā tu to ļauj ! Ja to nemainīsi nākamais tāpat krāps , jo tāda tipa veči meklē tādas kā tu...visu piedodošas,naivas un bailīgas.

preilene  Kurts69 (12:33), es tiešām nezinu, vai konkrētajā gadījumā ir bijusi “sava dzīve”. Es varu tikai minēt. Bet zini kā ir ar sievietēm? Tad, kad jaunībā sākam dzīvot ar kādu kopā, mēs bieži “izšķīstam” viņa dzīvē. Viņa dzīve kļūst par mūsējo, mēs labprātīgi atsakāmies no lietām un cilvēkiem, kas mums bijuši svarīgi pirms tam, jo mums (aplami) liekas, ka tas vīrieti darīs laimīgu, ka tas viņu iepriecinās un mēs no visas sirds gribam, lai viņš ar mums kopā jūtas laimīgs. Mēs cenšamies viņu atbalstīt un aprūpēt kā vien mākam.

Tu raksti smuki un romantiski, bet tā diemžēl notiek tikai sieviešu romānos. Manuprāt, uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt vīriešus, kas grib ikvakara pārrunas ar savu sievieti par dienas laikā notikušo, kas vienmēr grib kopā atpūsties, dalīties bēdās, kopīgi iemalkot vīnu un kopīgi skatīties krītošā sniegā vai zvaigznēs. Vīrietim “kopā” labākajā gadījumā nozīmē, ka sieviete apsēžas viņam blakus pie tv un skatās kā viņš pēc darba nosnaužas vai nesarunājoties (vīrieti netraucējot) skatās viņa interesējošās lietas pa tv.

Sarunām un vīnam draudzenes domātas.

Tessa  preilenei žetons. aprakstiits preciizi.

preilene  Un, Kurts69, par pietrūkšanu runājot... Protams, ka sākumā pietrūkst. Mums, cilvēkiem, visu laiku kaut kas pietrūkst – pēc šķiršanās pietrūkst bijušais partneris, pēc attiecību uzsākšanas pietrūkst iepriekšējā brīvība, kad piedzimst bērns, mums pietrūkst iepriekšējā klusuma un kārtības, kad bērni aiziet no mājām, pietrūkst trokšņa un bardaka. Tādi nu mēs dīvaini esam. Bet pie visa pierodam ar laiku ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu