23 gadi kopdzives, bet tagad saprotu nav mans.

Isuma kautka ta.Atbildesu uz visiem jautajumiem,un ...

Chris1986  nu, perspektīvas maigi izskaoties neiepriecienošas jebkurā gadījumā. Gan jau, ka to pati apzinies. Ja sievietei nav skaistuma, bet ir lielakais svars, tad *ui viņa kādam vairs būs vajadzīga. Njā, labi, ka man vairs nav jārisina šīs mūžīgās kaķa un suņa sadzīvošanas neiespējamības problēmas

Kurts69  preilene, man žēl ka Tev tāda pieredze, bet visdrīzāk jau es savu žēlumu varu sev iebāzt...:D

Bet par to pietrūkšanu, man šķiet, ka ja uzsākot attiecības pietrūkst iepriekšējās brīvības, tad nafig tādas attiecības. Iespējams brīvības kļūst mazāk, bet ja otrs ir tas "Īstais", tad to trūkumu nemaz neievēro jeb tas ir mazsvarīgs.
Par bērniem tādās kategorijās domāt atsakos:)

Un protams pie visa var pierast, bet vai vajag?:) Tu mani nepārproti, es te nevienu negribu uz kaut ko pierunāt, vai nedod Dievs pamācīt! Tikai iesaku, vadoties no savas dzīves pieredzes, pirms nocirst vēl padomāt, jo atpakaļ ceļa nebūs.

fargo  vēlos komentēt preilenes rakstīto. ir komentāri, kas ir vērti uzmanības, vismaz nedaudz.

NAV daudz sieviešu, kas var būt komentārā minētajā lomā. patiesi piedalīdies otra dzīvē. vīrieša dzīvē. ja tā dzīve ir pat nedaudz virs ikdienas iztikšanas, cīnīšanās par eksistenci līmenī. kā notiek?
cilvēki, pat dzīvojot kopā, īstenībā dzīvo katrs savu dzīvi. un tas pat nav slikts variants. tas dod autonomiju, kas ar laiku var nostrādāt kā ļoti nozīmīgs buferis problēmām, kas nāk ar laiku kopdzīvē. ja sievietei ir savas intereses, kopti hobiji un tā.

bet ja viņa ir tikai līdzīvojusi vīra dzīvi? tā var būt gan laba lieta, bet var būt arī krahs. ja pēkšņi tas vīrs pazūd, vai laulība pajūk. tad kas?

ziniet, es vairākas reizes liku te psalmu par godājamu sievu. viena no labakajām lietam, kas man tajā patīk ir tā par sievas iekopto lauku, ko viņa ir pirkusi un uzlabojusi par saviem līdzekļiem. tas parāda to svarīgo dzīves niansi - būt kopā un tomēr saglabāt personisko autonomiju. pašas pašpietiekamību. nekaitējot, bet īstenībā papildinot kopīgo laulību.

par laimi. tas nav par visiem vīriešiem. bet vīrieti laimīgu nedara sieviete, bet darbs. skarbi? sieviete ir kā līdzstrāva dzīvei. bērni, ģimene. bet ja vīrietim nav viņa lietas, nav viņa darba, nav viņa mērķa, kuru sasniedzot piepildas viņa dzīve ar viņa pienesumu pasaulei, tad daudzu vīriešu dzīve ir tukšā.

mēs, vīrieši(ne visi, bet noteikta daļa) esam te, lai radītu lietas. ko tad var izmantot. dzejas, idejas, biznesus, atklājumus, mūziku. tā ir laime. ciest nevaru to vārdu, jejbogu. sieva, berni, gimene nav mazāk svarīgi, nē, tikai tas ir cits. vīram, kas sevī jūt aicinājumu uz minēto, tad pat vislieliskākā ģimene un bērni tomēr nekompensēs dzīves piepildījuma trūkumu. viņam VAJAG uzkāpt tanī nolāpītajā kalnā. viņam VAJAG noiet to ar netīrām peļķēm nolieto ceļu. tas ir tā vīra aicinājums. ja viņš to nepiepilda, viņš nekad nevar būt laimīgs. kas viņa muļķības deļ v

fargo  kas viņa muļķības deļ var kļūt par tizlu neuzticību, mētašanos pa citu sieviešu gultām. pilns komplekts ar idiotisku rīcību var īstenībā piepildīties, bet avots tam visam ir nepiepildīts iekšējs dzinulis izdarīt lielas lietas. vismaz viņa dzīves mērogā. ja ne vairāk.

Svece  16.00 Ja kādā dienā parādīsies anketā- vēlos iepazīties -parādīsies arī bilde.

Esmu tāda ka esmu un neko netaisos mainīties ? Doma ka mainot vīriešus rezultāts mainīsies ja paliksi tāda pati un visu darīsi tāpat ?

Chris1986  Šitais bija vissmieklīgākais, ja tas bij nopietni domāts :D "" Tu varēsi dzīvot pati savu dzīvi, neatskaitīties nevienam par to, ko dari, varēsi darīt visu ko pati gribi, arī to, no kā daudzus gadus esi atteikusies. Īsāk sakot – Tu varēsi dzīvot"..."
Ja jau viņa vai kāda cita zinātu, ko grib un kā tas ir dzīvot pilnērtīgu dzīvi, tad tak sen to jau būtu darījusi.
Ehh, kā man tomēr ir paveicies, ka neesmu par sievieti piedzimis un mana laime nav atkarīga no citiem, tikai vienmēr no sevis paša! :D

riebekle  Pareizās atbildes šajā gadījumā nav. Visi varianti iespējami. Galvenais - pati nodefinē sev to, ko vēlies. Tikko tiksi ar šo skaidrībā, viss notiks pats no sevis un pati zināsi ko darīt. Bet tikmēr, kamēr nav pašai ar sevi skaidrības, iesaku to, ko mana mamma man ir iemācījusi - ja nezini ko darīt, nedari neko. :)

fargo  man prasīja privāti, tad laikam vēl varbūt jautājumi par bībeles vietu. tā ir 31 vārsma no zālamana pamācībam, bet nav paša zālamana rakstīta.

sākums ir:
"Šie ir Lemuēla, Masas ķēniņa, vārdi un pamācība, ko viņam devusi viņa māte.
Ak, mans izredzētais, ak, tu mans miesīgais dēls, kura dēļ es esmu devusi solījumus un pēc kura es tik karsti kādreiz esmu ilgojusies!
Neizšķied savus spēkus ar sievām un neej tos ceļus, pa kuriem viņas ķēniņus aizved pazudināšanā.
Ak, Lemuēl, ne ķēniņiem, tiešām, ne ķēniņiem klājas dzert vīnu, nedz arī valdniekiem kādus stiprus dzērienus iekārot!
Viņi var sākt dzert un aizmirst tiesu un taisnību, un pārvērst par ļaunu visu nelaimīgo ļaužu stāvokli. Dodiet stiprus dzērienus tiem, kam draud pazušana, un dodiet vīnu noskumušām sirdīm, lai viņas dzer un aizmirst savas ciešanas un neatceras vairs savu nelaimi.
Atdari savu muti par labu tiem, kas paši ir it kā mēmi un savā labā runāt nespēj, un visu to lietas labā, kas ir atstāti!
Atdari savu muti, spried taisnu tiesu un atrieb nelaimīgos un nabagus!"
(deputātiem tas būtu derīgs padoms, vai ne?)

´teoloģiskāku´ cilveku aprindās saukta par labās sievas vārsmu, turpinājums:
"Kam piešķirta augsti tikumīga sieva, tas lai apzinās, ka viņa ir cildenāka nekā visdārgākā pērle.
Viņas vīra sirds var uz viņu paļauties, un tam netrūks nekāda labuma.
Viņa dara viņam tikai labu un nesagādā viņam nekādas ciešanas visu savu mūžu.
Viņa prot rīkoties ar vilnu un liniem un veic labprāt rokdarbus.
Viņa ir kā tirgotāju kuģis, kas savu pārtiku atved no tālienes.
Viņa ceļas pirms dienas gaismas, gādā barību savai saimei un ierāda kalponēm viņu dienas darbu.
Viņa domā par tīrumu, nopērk to un iedēsta vīnadārzu par savu pašu roku pelnītiem līdzekļiem.
Viņa apjož savus gurnus ar spēku un dara stipras savas rokas.
Viņa novēro, ka viņas darbs atnes svētību, viņas gaismeklis neizdziest arī naktī.
Viņa izstiepj savu roku pēc

fargo  Viņa izstiepj savu roku pēc kodeļas, un viņas pirksti satver vārpstu.
Viņa izstiepj savas rokas dāvinādama nabagiem pretī un sniedz palīdzīgu roku trūkumcietējiem.
Viņa nebaidās sava nama dēļ sniega, jo visai viņas saimei ir divējādas drēbes.
Viņa darina pati sev segas, smalks audekls un purpurs ir viņas tērps.
Viņas vīrs ir pazīstams sanāksmēs vārtu laukumā, kad viņš starp zemes vecajiem sēž.
Viņa darina smalkus svārkus un pārdod tos, viņa pārdod arī pircējiem jostu.
Spēks un skaistums ir viņas ietērps; viņa pati smaidīdama bez rūpēm raugās austošai dienai pretī.
Viņa ver vaļā savu muti ar gudrību, un mīlīga pamācība ir uz viņas mēles.
Viņa novēro, kā klājas viņas namam, un neēd savu maizi slinkumā.
Viņas dēli pieceļas viņas priekšā un daudzina viņu laimīgu esam; viņas vīrs nāk un teic viņu:
"Daudz meitu un jaunavu dzīvo tiklas un tikušas, bet tu pārspēj viņas visas!"
Daiļums viļ un skaistums paiet; sieva, kas To Kungu bīstas, ir jāteic un jādaudzina.
Viņu daudzinās viņas roku darba augļi, un viņas darbi viņu teiks un slavēs vārtu laukuma sanāksmēs!"

ņem par labu.

valmierietis333  Ļoti smaga tēma ,
tiku līdz tai kailajai ezerā peldētājai , un tālāk vairs nespēju koncentrēties - būtu tuvāk kāds ezers , varētu apstaigāt āliņģus , varbūt kāda skaistule tur aizķērusies!
Paķertu fotoaparātu līdzi , jo atmiņa ir gaistoša lieta!

Ps. Tagad jau to gādīgo sieviešu ,ar kurām būtu vērts veidot nopietnas attiecības , ar katru dienu kļūst ar vien mazāk un mazāk - visapkārt ,kur vien veros - tikai izlepušas un izlutinātas princeses , kuras var salīdzināt ar tiem skolniekiem , kas savas tiesības zina , bet saviem pienākumiem uzspļauj!
-Es te neizceļu tīšām sievietes , tas novērojums ir uz abiem dzimumiem , vienīgi man interesē tikai viens no tiem , tādēļ arī tā sāp vērojot tās princeses un karalienes!

-Es prasts cūkgans meklēju tikai vienkāršas un sirsnīgas pelnrušķītes , man uz princesēm un karalienēm nestāv , vienīgi saraujas no šausmām! ;)

druskupagrozishos  Paradoksāli, bet ne vienmēr tas, ko izvirzi savas problēmas priekšplānā ir galvenais un īstais iemesls. Ir vērts padomāt, vai neuzticība ir tas piedauzības akmens.
Varu padalīties pieredzē. Pirmais vīrs bija uzticīgs, nebija kaprīzs, ko lika galdā, to ēda, pārsvarā bija diezgan vienalga, kas mugurā, tomēr viņam bija netikumi, kas ir tūkstoškārt sliktāki par sexu ar kaimiņieni, turklāt viņš neprata cienīt nevienu.
Otrs bija laipnības kalngals, viņu mīlēju bezgalīgi un mīlu vēl aizvien. Neviens nevarēja sacensties prasmē izteikt komplimentus, patiesībā tas bija pasakaini. Kad es pilnīgi nejauši atklāju, ka viņam paralēli ir seksuālas attiecības ar vairākām citām sievietēm, mana pirmā doma bija – kā tūlīt tikt gultā ar viņu. Šokējoši, taču vienīgais par ko spēju domāt: “Kā es viņu gribu!”
Es neesmu mazohiste.
Jautājums autorei – Vai Tu viņu mīli? Atbildi sev godīgi, kas ir tas, ko nevari pieņemt? Mocīties gan nav vērts, vēlāk būs žēl savas nedzīvotās dzīves

saulite34  Ko darit ,zinu ka krapj ar citam ,bet aiziet nav kur ,bet kad es krameju somas lai aizietu dievojas ka miil un dzivot nevar bez manim[c]

Ja tevi mīlētu un dzīvot bez tevis nevarētu,tad citas neinteresētu un tevi nekrāptu.

borzomi  To autorei-Mīli sevi un tici sev!

rabinovics  taa gadaas...jameklee tadu kurs ir Tavs

cinnija  manās acīs laulība nav svēta. dažas savienības tiek noslēgtas tāpēc, ka tā gribās ēst, ka nav ,kur pārgulēt. ieinteresētākā puse ierij uzkāroto personāžu kā badīga zivs pliku āķi, da ij pa ceļam vēl noslauka malā īsto mēlestību, kam piedāvājums vājāks. un tad, klibo kašķēdamies un mantas dalīdami līdz baltajiem bērziem sekojot senlatviešu parunai Kā jūgsi, tā brauksi.
Nekā jauna šai pasaulē.
Bet mūsu autore jau noteikti nav no badīgajām vīru medniecēm, ne, ne, noteikti jauka kā rožlapiņa, izpalīdziet kāds, izdrāziet, lai būtu miers PA kādu laiku.

rokons  Joprojām šai tēmā dominē modelis:
- vīrs jāklis, sieviete upuris.
Kāds tad tomēr bija iemesls, lai 23 gadus dzīvotu kopā un saldsērīgi ciestu?
Kāds krējumma pods tika apgāzts, ka vīrs ar citām drāzās, un kāda bija tā bremze, ka nespēja sieva izkonkuret blakussievas ( kā Bībelē esot rakstīts).

aija_69  Pievienojos 19.02.
Ja sievietei ir šī sajūta un enerģija "Kā es viņu gribu", tad kaimiņienes un kailās peldētājas gana drīz pazūd no skatuves.

borzomi  Rokon,bet paskaties uz mūsu pašu deputātu Parādnieku!

JurisK  Kā man šitas viss ´´kongress´´ atgādina Dīrera(?) gleznu, kur aklais ved aklos:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu