Cilvēku vērtēšana pēc horoskopa zīmes un numeroloģijas?

Varētu domāt, ka tas ir sieviešu lauciņš, taču nē. Tieši vīrieši pievērš lielu uzmanību. Ja iepriekšējā riebīgā draudzene bija XXX zīmē, tad pārtrauks attiecības vēl nesākušās, jo tev ir tāda pati zīme - tātad arī tu esi riebekle. Ja aizies uz dažiem randiņiem, tad vienmer pieminēs, un meklēs kur piesieties, un beigās aizmuks, jo mazliet stiprākā balsī pateici kaut ko. Vislielākais pārsteigums bija, ka pazīšanos pārtrauca, jo mans datums sakrita ar iepriekšējo 2 sievu datumiem, un tās bija atstājušas viņu pliku un nabagu, vēl piesmējušas. Mana dievošanās, ka es neesmu tāda, neko nelīdzēja. Protams, tas raksturīgs tikai ārzemēs strādājošiem vīriešiem. Pie mūsējiem neko tādu neesmu manījusi. Sagadīšanās?

fargo  visas dzīves laikā, neesmu saticis vai pamanījis, dzirdējis, ka vīrietis pievērstu jebkādu nozīmi sievietes horoskopiem. nekad. nevienu nezinu. es pat neesmu dzirdējis privātās sarunas tādu lietu, pat ne jubilejās vai kad cilvēki "jautrāki". nekad. nevienu. es nevaru iedomāties, kur autore ir šito rāvusi. mēs tiešām dzīvojam tik krasi atšķirīgās vidēs? it kā vienā valstī, vienā valodā. nekad. nevienu reizi neesmu dzirdējis, ka vīrietis piešķirtu dajebkādu nozīmi horoskopiem.

gertrude  kaut kā neatceros, ka kāds no pazīstamiem vīriešiem, interesētos par horoskopiem.
bet tā, es arī katru mēnesi palasos, ja nepatīk Delfu, ir Apollo, vai yotubē vesela raganu brigāde, vismaz kādā būs labas lietas. un tad vēl tas čika astrologs, kuram viss ir tik ļoti slikti, ka jau paliek smieklīgi.

Geisha  Ai nu jocīgie. Slavenie astrologi - Pavels Globa, Vronskis, Kristaps Baņķis, Račs, Edijs Spāre taču ir vīrieši.
Bazix, ir tāds jēdziens dzimšanas stunda kur ir svarīgas arī minūtes. Ja cilvēks nezina savu dzimšanas stundu tad natālo karti rēķina kā dzimšanas stundu pieņemot 12.00 dienā. Protams, ka nav vairs konkrētības. Merkurs un Mēness var iepeldēt jau citā zīmē un dot citus aspektus.
Es savu natalo karti esmu izpētījusi un zinu visus savus plusus un mīnusus.

fargo  nu, tad varda pēc es arī "pazīstu" maniakālu slepkavu, čikotilo, vai kā tur viņu sauc. bet ir runa par dzīvi, par vidi. es uz rāvienu iztēlojos vismaz piecas sievietes, kas ir "uz horoskopiem" un visu to uz "tu". bet nevienu vīrieti. ne jaunība, ne tagad. gan jau ir, bet tēmā nostādne ir tāda, kas mudina domāt par daudziem, daudziem vīriešiem, pat vairumu. bet... tā vnk nav.

tas pats ar naudām. es neatceros nevienu čomu, kuru baigi uztrauktu sievietes ienākumi. savi? jā. bet viņas ienākumi? es neatceros tādas sarunas. vai kas štucierētu uzsēsties sievietei uz astes. finansiāli. tas nenozīmē, ka viņu nav. nē. bet tā nav nekāda epidēmija, kaut kas izplatīts. vismaz, cik man ir cilvēki bijuši pazīstami.

un man ne reizi un ne divas ir bijušas situācijas, kad cilveks atbrauc. pēkšņi. jo sirds jāizkrata. ar ko es šo godu esmu izpelnījies, zvērināts klusētājs, es nezinu. bet tā ik pa likam notiek visu manu mūžu. veči brauc izrunaties. pasēdēt pie ugunskura, pacept gaļu. un kādā brīdi nāk ārā īstais iemesls. un es neesmu nekad dzirdējis par horoskopiem. neko un nekad un ne no viena. varbūt. laikam ir. es nezinu. bet parasti tā ir nedrošība, vai pašpārmetumi, vai cilvēkam vnk ir jāizrunājas, lai nospraustu savu kursu nākotnei skaidrāk. cilvēks runā un viņam pasam kļust skaidrāk.
horoskopi? not even once...

cinnija  Horoskopi ir tādas pašas blēņas kā Kristus augšāmcelšanās. Dzimšanas brīža zvaigžņu stāvoklis diriģēs orķestri, bet iedzimtība un vide-ne? Aga.
komiskā kārtā numeroloģija gan pravdu glagoļit, pilnīgi bail palika par precizitāti to vienīgo reizi, kad ieskatījos!:))

vaitiesam  Geisha, un ka tev mirstīgajam piplam ir palīdzējusi tā 2 gadu studēšana?
Esi atradusi jauku, pareizo vīru, dzīvo strāda dzimtene......?
Man tāpat ka fargo, nepazīstu nevienu onku, un tantu, kas interesētos par horoskopiem, vai kuram horoskopi būtu ka līdzējusi.
Nu vienīgais par ko palasa, tā ir metereoloģija, mol iet āra ar zontjiku, vai valjinkos.

LoveLove  Vīrietis vienkārši ir muļķis !
Esi ieguvēja ka nekas nesanāca. Tādi ir mūžīgie cietēji un zaudētāji , jo vnk nav gudrības.

shining  individuālie horoskopi palīdz ieraudzīt savas rakstura īpašības, sniedz vismaz kaut kādu skaidrojumu psihes konfigurācijai, ko pagaidām zinātne vēl nav paspējusi izdarīt, un, va/.rbūt arī nekad nespēs telplaika ierobežojumu un ētisku apsvērumu dēļ.
fargo 16:01 es Tev arī, sirdi kratot, par horoskopiem neieminētos. :D

fargo  17:17

viesis ir svētība. tev vnk ir tāds priekštats izveidojies, es tur arī daļēji esmu pie vainas. es zinu. bet ja tu nāc manā namā ar mieru, tev nav jābīstas no izsmiekla vai kritikas bez jēgas.
kad tu esi tur un nācis pabūt ar mani, sēdies blakus man upes krastā. ja vēlies paņem otru makšķeri. paskatīsimies uz upes plūsmu kopā. kad ko gribēsi, pats pastāstīsi, gribēsi atbildes, tad pats uzdosi jautājumus.
tikai uzvedies pieklājīgi. nespļaudies, liec uz šķīvja cik tev vajag, sakarto gultu pēc sevis. izturies kā labi vecāki ir tevi mācījuši. ar pārējo? ar to kaut kā tiksim galā. :)

Geisha  16;34
man vismaz vecumdienās nebūs Alcheimers. Smadzenes strādā - valodu mācos, analizēju, domāju, salīdzinu, vēroju. Domā ka pasaule sastāv tikai no sekša un alko? Katrai dienai ir varavīksne ar 7 krāsām. A tas ka patreiz neesmu Latvijā arī ir pieredze. Tā bija mana izvēle. Es vismaz kaut ko daru nevis sēžu ar glāzi rokā un degradēju. Mājās atgriezties varu jebkuru brīdi. Man ir kur atgriezties un darbu viegli atradīšu. Patreiz man šeit ir interesanti.

Adelante  Par horoskopiem piekritīšu Geišas viedoklim.
Numeroloģija... Mazāk populāra. Tikai mans vērojums- viegla komunikācija veidojas ar cilvēkiem, kuru dzimšanas datuma un mēneša summa ir vienāda ar manējo (piem., 05.01.=6; 14.01=6; 23.01.=6; 04.02.=6 utt.).

vaitiesam  Es protams nesapratu namjoku par alko, un seksu, bet jautajiens tā arī nepalika atbildēts, tev geishas tant horoskops nepalīdzēja pareizo onku izvēlēties, un dzīvi sakārtot tā lai pa pasauli nebūtu jablandās?
Un tas nav mēģinājums aizvainot, bet drīzāk nesapratne. Ja jau ticat tai visai fignjai, tad kāpēc nesakārtojot savu dzīvi pa pareizajiem plauktiņiem, izlasot zvaigznes?

Drole  >> 20:47 Pareizais plaukts noziimee liidz kapa malai tupeet zolituudees, kuraas pieregjistreets veel kolhozu laikos? :D

valmierietis333  Man ūdensvīri piespieda sākt interesēties par horoskopiem pastiprināti.

Kad tev 2 gadus raksta tikai ūdensvīru meitenes , tad tas liek aizdomāties , sākotnēji bija domas ,ka varbūt viņas tik dīvainas ,ka visi viņām iet ar līkumu , tādēļ nekas cits neatliek kā pašām meklēt laimi ;
tagad esmu pārliecinājies , ka viss nav tā - patiesībā tās ir vienas no drosmīgākajām zīmēm , kamēr citas sēž sakrustojušas kājas un nez ko gaida ,kad laime pati iekritīs klēpī , tad ūdensvīri paši izaicina laimi!

-No lauvām turos pa gabalu , viņām patīk dominēt un izrādīties - pakļaut pārējos , gaida nepārtraukti uzslavas un novērtējumu(briesmīga pieredze)!
Man bieži ir , skatos skaista meitene ,atveru anketu , izrādās lauva , neko darīt - jāver ciet - man tā ir trauma! Ar Jaunavām nav bijusi darīšana , bet apraksti neko daudz no lauvām neatpaliek!
-Horoskopos bieži lasīts ,ka Lauvām ar Strēlniekiem ir saskaņa , kaislīgs sekss utt , bet es to iztēlojos apmēram šādi - visu dienu kašķi - cīņa par varu , un tad vakarā kaislīgs izlīguma sekss ,citādi nespēju iedomāties lauvu murrājoša kaķēna vietā...

Uz dvīņiem arī ar piesardzību skatos , jo nepatīk divsejaini cilvēki - te viņiem viss patīk , pēc brīža jau apgalvos pretējo! Man nepatīk mīklu minēšana un izdabāšana garastāvokļa maiņām!

-Strēlnieces ir seksīgas , ūdensvīri arī - vienīgi pārāk noslēpumainas , vēži un zivis arī prīmā! (visas zīmes vēl neesmu izpētījis , maz kontakta ar tām)...

Ir horoskopos ļoti daudz patiesas informācijas , ir tikai viens BET , nekad nevajag lasīt tos vienas dienas horoskopus - tos raksta visādi jampampiņi , un reti tie sakritīs ar realitāti! Ir jāskatās vispārējos , un vēl labāk ,ja sameklē vairākus variantus un tad izvelk vidējo!

Es piemēram horoskopos atklāju veselu pasauli , līdz tam biju pārliecināts ,ka esmu tur pat vai tāds vienīgais īpatnis,
bet kad sāku lasīt horoskopus ,izrādās ,ka tajos visas manas īpašības ,uzskati ,uzvedība,do

valmierietis333  ...domas jau ieskicētas!

cinnija  Zvaigžņu stāvoklim, iespējams, tomēr ir ietekme uz indivīda dzīvi, ja jau -personīgā pieredze-numeroloģijā ir patiesības graudi!
Tikai astroloģijas zīmes jāprot pareizi interpretēt. Slikts horoskops: Auni, uzmanieties šodien no automāšīnām (visi 3,5 tk auni, kas to lasa, šon brauc ar trambuli, kamēr likumsakarīgi kādam nozog maku- viņš nikns, horoskopi ir mešli.
Labs horoskops: Mēness šon ieiet Saturna zīmē, Zemes zīmēs dzimušajiem, it īpaši tiem, no decembra vidus līdz februārim, jābūt sevišķi piesardzīgiem, jo planētu svārstības var vājināt organismu. (kā 3. laika tips, piemēram).
nu tā. variācija par tēmu

ne_meklejumos  Cilvēku vērtēju pēc darbiem, pārējam nav nozīmes. Ja kāds ar tādiem pesteļiem aizraujas, nav mana daļa un tālāk no tādiem.

ZZemene  Valmierietis333 aizmirsi pieminēt sievietes mežàźus 😁

Geisha  vaitiesam un ko pats blandies pa pasauli? Mēs cilvēkus satiekam dēļ kaut kā. Viens onka man deva 2 meitas un par to viņam paldies saku. Un tas ir ļoti, ļoti daudz. Otrs onka jau arī nebija tas sliktākais. Ar sliktu es 12 gadus nedzīvotu. Žēl, ka paēdušai pelei milti palika rūgti. Bieži cilvēki nenovērtē to kas viņam ir, bet tikai tad kad zaudē. Tas ka es brīžiem paburkšķu uz bijušajiem večiem tas vēl nenozīmē ka es viņus ienīstu. Iespējams, ja dzīves ceļš paritinātos atpakaļ es kāptu tajās pat kurpēs un ietu to pašu ceļu. Dzīve tā ir pieredze.
Par tiem pašiem onkām. Man ir draugs kopš 5 gadu vecuma (vairāk kā 50 gadus). Tas arī ir dzīves draugs, kurš nenodod, nenosoda, vienmēr ir rokas attālumā kaut arī mēs nekad nebijām precēti un nedzīvojām kopā. Bet varbūt tieši tāpēc mēs esam draugi, ka nekad neesam bijuši precēti. Jebkurai sievietei būtu vajadzīgs tāds draugs ar kuru vari runāt par jebko, kurš zina pat to kādus sapņus redzi, kurš pieņem tevi tādu kāda esi.
Es esmu bagāta sieviete.

valmierietis333  ZZemene,
diemžēl vēl neesmu ar tādām saskāries , tādēļ man nav viedokļa par mežāžiem!

Man pārliecinošs ūdensvīru uzlidojums - no kādām 30 sarakstēm , tikai 4-5 nebija ūdensvīri!

Tur par auniem , mežāžiem ,svariem, jaunavām ir tikai tas ,ko esmu pa ausu galam dzirdējis vai lasījis, bet saticis neesmu nevienu no tām , jāsāk pat domāt vai maz tādas zīmes eksistē!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu