Cilvēku vērtēšana pēc horoskopa zīmes un numeroloģijas?

Varētu domāt, ka tas ir sieviešu lauciņš, taču nē. Tieši vīrieši pievērš lielu uzmanību. Ja iepriekšējā riebīgā draudzene bija XXX zīmē, tad pārtrauks attiecības vēl nesākušās, jo tev ir tāda pati zīme - tātad arī tu esi riebekle. Ja aizies uz dažiem randiņiem, tad vienmer pieminēs, un meklēs kur piesieties, un beigās aizmuks, jo mazliet stiprākā balsī pateici kaut ko. Vislielākais pārsteigums bija, ka pazīšanos pārtrauca, jo mans datums sakrita ar iepriekšējo 2 sievu datumiem, un tās bija atstājušas viņu pliku un nabagu, vēl piesmējušas. Mana dievošanās, ka es neesmu tāda, neko nelīdzēja. Protams, tas raksturīgs tikai ārzemēs strādājošiem vīriešiem. Pie mūsējiem neko tādu neesmu manījusi. Sagadīšanās?

Jurijs55  AivarsN viedoklis
Es arī kādreiz neticēju astroloģijai,kamēr nebiju par tās iedarbību pārliecinājies praksē.

...bet tās neiedarības gadījumiem biju vienkārši veltījis nekādas uzmanības :D

mikeliene personīgā pieredze
Jaunībā tam daudz nepievērsu uzmanību,bet tagad pēc gadiem,kad pārdomāts un ir ar ko salīdzināt,sāku ticēt horoskopiem.. Nu vismaz par sevi varu teikt +- 70 % taisnība un tas ir daudz. Arī par saviem tuviem cilvēkiem daudz sakrīt..

....un man vienalga ka par sevi +-70, bet par citiem +- 0, un vēl man vienalga ka par citiem tuviem cilvēkiem nesakrīt nemaz - es ticu un ticēšu astroloģijai. :D

Epifanija  Mums lauvam jaatceras tikai divas lietas kada ir mums cena un galaktika no kurienes tada zvaigzne ir nokritusi nu nedusmojaties uz mums par to ka esam pasas labakas kaut kas tacu ar acim ari ir jamil un jaapjusmo un mes esam tiesi tam raditas spidet visa sava spozuma varbut pat mums izdosies izglabt pasauli jo viss ko mes daram ir tikai citu del sasoditi patik auni un vinu dedzigums kas kadu var izbiedet tad lauvas tas tikai uzjautrina pat neizskatu citas zimes sori

Geisha  Pilnīgi piekrītu epifānijai. Uguns un gaiss ir labākie.

Ljekainiitis  Lasi un brīnies … Kā tumšie viduslaiki atgriežas.
Tātad - ja grūtniece 9-tā mēnesī pacilās smagumu un iniciēs ātrākas dzemdības - piedzimušajam viss pielemts citādi ? Vai pa ātro sametam astrologam,izrēķinām - iztaisām ķeizaru un loha vietā iegūstam nākamo zvaigzni ?

Ja vēl čuķ, čuķ varētu ar piespiešanos vēl kā ar ieņemšanu sasaistīt. Bet - to jau astrologi ignorē ...

coldlands  Cilvēkiem gribas ticēt, tā viņiem vieglāk dzīvot, un ir gudrāki pipli, kas iemana aitiņas šajā lohatrona.
Ja visa šī figna būtu taisnība, tad cilvēki jau sen dzemdetu savus bērnus tik pareizajās zvaigžņu stundas.
Ir redzēti daudz piplu, kas dzimusi viena laika, bet ar stipri atšķirīgam rakstura īpašībām, tāpēc beidziet šos bla-bla, uguns, gaiss, eliafani, onkas ar ragiem un dakšām, raganas uz slotām........

jurks  Tas, patiešām, ir liels spēks, kas liek mums noticēt tam, ka mēs spējam izvēlēties savas dzīves ceļu! Un vēl jo vairāk, iecelt cilvēku, ar, itkā, pārdabiskām spējām, Dieva vietā, lai viņš mums parāda ceļu- mums vēlamo! Un kā tad būs ar atbildību- varēsim viegli izsprukt- gaišreģis vainīgs, vai zvaigznes pievīla! Kļūstot vecākam, aizvien noturīgāka pārliecība ir par to, ka mūsu dzīves ceļš vairāk līdzināms tramvajam kas joņo pa sliedēm un galapunkts visiem ir labi zināms, un visiem viens! Un novilkt skaidru robežu kur mēs paši stūrējam un kur pa sliedēm, nevaram! Līdz ar to ir jāpieņem to, ka katra, itkā, mūsu pašu gribas izpausme, ir jau paredzēta Dieva plānā! Bet ir kas ļoti svarīgs, ko mēs varam izvēlēties tas ir - attieksme pret notiekošo- sev par ļaunu vai labu!

Geisha  Jurk, lai cik jocīgi nebūtu tad astrologi ir ticīgi cilvēki, jo labi zina visuma likumus. Es pati pazīstu bijušos ateistus kuri pateicoties astroloģijai tagad apmeklē baznīcu. Arī Garīgajā akadēmija māca gan astroloģiju, gan zīlēšanu un ekzarcismu. Un tai pat laikā astroloģiju aizliedz? Kāpēc?
Ljekainiitis... Starp citu Staļins mainīja savu dzimšanas laiku. Painteresējies, tas ir dokumentāli pierādīts. Arī kad dzima Maķedonijas Aleksandrs zvaigžņu vīrs viņam paredzēja īsu, bet spilgtu mūžu. Blakus jebkurai varai ir astrologi. Piemēram slavenais astrologs Vronskis kurš savā laikā ārstēja pašu Hitleru ļoti baidījās no Hitlera personīgā astrologa. Arī Brežņevam bija savs astrologs. Lai cik jocīgi nebūtu Lieldienas tiek nozīmētas vadoties pēc mēness stāvokļa debesīs (ja nemaldos tad krieviem Lieldienas ir pilnmēnesī).

26. septembrī 2 fiktīvās (Lilit un Selēna) planētas veidoja opozīciju (cikls ir 33,5 gadi), kurš dod lielas pārmaiņas valstu līmenī. Pārmaiņas ilgst kādus 2 gadus (cīņa starp labo un ļauno). Varbūt tomēr Latvijā notiks pārmaiņas uz labo?

jurks  Ir tāda blakne šim kokteilim, ļoti skarbi skan- zaimošana! Jo nedrīkst ielūkoties aizkulisēs! Ar kādu nolūku mēs to darām?? Lai pataustītu Viņu? Lai apsteigtu savu tuvāko? Lai izvairītos no grūtībām?? Kā skolnieki, kas grib uzzināt kontroldarba pareizās atbildes! Un bēdīgākā lieta ir tāda, kā mēs nevarēsim apiet to kas mūs sagaida, bet būs redzams tas, kā mēs to būsim mēģinājuši darīt! Un sevi ļāvu§ies apmānīt! Jo katram ir savs ceļš ejams, kā tramvajam pa sliedēm līdz galapunktam! Neļausimies apmānīties, kā ir kāds kurš mums palīdzēs izvairīties no tā, par ko vismazāk mums gribas domāt!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu