Vai vīriešiem nepatīk stipras sievietes?

Esmu ievērojusi,ka ja esi materiāli pati sevi nodrošinājusi un spēj savus sapņus piepildīt pati,vīriešiem tas baida.Kāpēc?

riks086  (C)"Bet vīrieši jau tagad sākumā cenšas iedzīt kompleksos,lai sieviete nesadomājas un uzreiz atdodas......Ja sieviete nepatīk,kādēļ turpinās intīmas tuvības prasības?"
Atkal vecā gaudu dziesma. Ja neko citu Tev nepiedāvā, tātad citas saskarsmes formas ar Tevi viņiem nešķiet interesantas - viņus Tevī interesē tikai homo sapiens sugas mātīte. Un lepno deklarāciju "Ar savu izskatu esmu apmierināta.Iedzīt mani kompleksos būs pagrūti" var iztulkot arī drusku citādi - kā nevēlēšanos/neprasmi/nespēju paskatīties uz sevi 1) kritiski 2) no vīrieša skatupunkta. Pierādījums ir "apburtā loka" sākumpunkts - tāpēc arī piedāvā tikai coitus, bez citiem patīkamajiem pielikumiem. Bēdīgi....

oliva  Tēma par stipru sievieti un vājāku vīrieti viņai līdzās ir ļoti aktuāla un diemžēl jau samērā sena. Vīrietis var nodzerties, degradēties un žēloties par dzīves mērķu trūkumu, bet sieviete to nevar atļauties. Šai sakarā iesaku noskatīties jauno filmu "Zvaigzne ir dzimusi" (kas gan ir vecās filmas ar to pašu nosaukumu vairākkārtējs "rimeiks"), pievēršot uzmanību tieši šīs problēmas attēlojumam. Tipiska mūsdienu situācija.

riks086  -> 22:13
Izskatās, ka jūs tur esat viens otra cienīgi... tāds tādu satiek - kas ir vēl viens pierādījums tam, ko rakstīju. Un tad vieni smilkst, ka viņas nedod, bet otras kauc, ka viņi, maitas, grib tikai p...ties... :))))))

mirga  Vai par tādām lietām domājām jaunībā? Nē. Tad bija rozā brilles uz acīm un lielā mīlestība, kurā viss vienalga. Visiem bija darbs- tā bija normāla parādība. Bet tagad ar savu dzīves bagāžu domājam savādāk- gan sievietes, gan vīrieši. Neviens vairs nevēlas pieļaut vecās kļūdas , bieži prāts ņem virsroku. Pareizi. Un sākam zortēt- tas naudīgs, tas nestrādā,tā valdonīga, cita uttt.
Vīriešiem nepatīk, ka sievietes nopelna vairāk. Vīriešiem vairāk kompleksu nekā sievietēm.

riks086  -> 22:38
Analīze nav Tava stiprā puse - Tavs secinājums ir nepareizs. Man izdodas regulāri. Un vislabāk - tieši ar stiprajām sievietēm.... :)

HOUSE  Protams ka tikai man uzskats, ka sievietei jābūt sievišķīgai un viņas stiprums nav salīdzināms ar vīrieša. Visi sū...i sākas tad, ja viņa neatstāj vietu vīrietim un, kā nu spēdama, mēģina paveikt visu, kas viņai kā sievietei nepiestāv... Šajā stāstā protams ir arī pašu veču nopelns...

riks086  -> 22:55
->22:55
Nu, skujoties no rīta, esmu spiests skatīties spogulī - objektīvi un godīgi runājot, pievilcība diemžēl klāt nenāk. Un vakar, piemēram, dodoties uz vienu pasākumu, kritiski spēju sev pateikt, ka šis tas stilā un garderobē jāpamaina. Ja pirms gada vēl izskatījās normāli, tad tagad man vairs īsti nepatika, kaut arī uz citu mana vecuma dalībnieku fona bija pat vairāk kā labi...
Bet par sieviešu vecumu runājot, jā taisnība - labāk sanāk ar jaunākām sievietēm, nekā ar vienaudzēm... bet ir arī labi izņēmumi :)

Adelante  1. Vajag Vīrietim ļaut būt Vīrietim.
2. Ja kāds sāk mani noniecināt, tad saprotu, ka neesmu viņam īstā. Cienu savu un citu laiku (nav jēgas komunicēt, ja ir pretenzijas).

vilx  Pameklē labāk sevī kaut ko citu, kas tos vīriešus baida. Un nemeklē labajās īpašībās.

Tā jau var visu pievilkt - uz ielas neuzrunā jo baidās no skaistajām, darbā nepaaugstina jo baidās no konkurences, kaimiņš nesveicina jo apskauž, utt,

lapukoks  Ja sievietei piemīt pārāk daudz vīrišķās rakstura iezīmes, tad viņa ieņem vīrišķo psiholoģisko nišu un vīrišķīgam vīrietim vieta viņai blakus nebūs. Patikšana vai nepatikšana tas ir tikai aisberga redzamā daļa.

EsparTevi  Šitass tagad ir topā -STIPRA SIEVIETE. Ieteiktu autorei objektīvi novērtēt apstākļus, izskats tai skaitā vecums, raksturs un vieta kur sevi piedāvā spēlē par labu palikt par stipru sievieti visu atlikušo mūžu. Es piedāvāju drusku padomāt no otras puses, ko potenciāls pielūdzējs iegūs no ne visai skaistas ar sūdīgu raksturu un paaugstinātu paštaisnuma izjūtu sievietes, atbilde neko labu perspektīvā, jo sūdīgs raksturs, kā īlens maisā nenoslēpsi. Jums vajag realizēties karjerā tur stiprums būs par labu spēlējošs faktors.

runcizs  Man par stipro (pašpietiekamo, neatkarīgo, utt.) sieviešu tēmu ir tikai 2 jautājumi:
1. Nafig stiprai sievietei (kura pati ar visu tiek galā) būtu vajadzīgs vīrietis?
2. Nafig vīrietim (kurš nemeklē mammu) būtu vajadzīga stipra sieviete?

anis  Nevajag jaukt stiprumu ar valdonīgumu! Stiprais parasti ir arī labvēlīgs,nenoniecinošs. Un tas,ka visu var,nenozīmē,ka viss arī būtu jādara-atstāj tak telpu arī otram...

111zaagis111  spēj savus sapņus piepildīt pati-- Varbūt ka sapņi ir švaki. Ja zini kā piepildīt sapni- tas nav sapnis bet gan kārtējais darba uzdevums. Sapnis ir kas vairāk... :)

riebekle  Sievietei gribēsies, lai vīrietis ir stiprāks par viņu. Ja ne materiāli, tad garīgi un fiziski noteikti. Un ne jau nauda un sievietes statuss padara vīrieti vājāku. :)

medusbite3  Mēs visi zinām kāpēc sievietei vajadzīgs vīrietis (un otrādi), un 50 gadu vecumā kauns meklēt mammu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu