Vai vīriešiem nepatīk stipras sievietes?

Esmu ievērojusi,ka ja esi materiāli pati sevi nodrošinājusi un spēj savus sapņus piepildīt pati,vīriešiem tas baida.Kāpēc?

Reds  Nevienu tas nebaida, vienkārši sievietes , kas par pēdējo naudu noīrē vienistabnieku, knapi salasa komunālajiem, paliek tik lielīgas ka nu nafig - pašas tādas patstāvīgās, deguns mākoņos, un visi pārējie cilveki viņām ,protams, liekas ka ir absolūti nepatstavīgi - nu i pamēģini ar tādu veidot attiecības.

aija_69  Manuprāt, pusmūžā abiem dzimumiem tā ir norma, nodrošināt sevi materiāli. Ja 47 gados sieviete/vīrietis iepazīšanās nolūkā meklē sev apgādnieku, tad tie ir atsevišķi gadījumi, kur, iespējams, runa ir par invaliditāti vai īpatnēju dzīves veidu.
(c) Mēs visi zinām kāpēc sievietei vajadzīgs vīrietis (un otrādi).

Manu uzmanību piesaistīja šis autores komentārs:
(c) ..ja jūt ka sieviete nesmilkst no pirmā komplimenta un nav sajūsmā no tā, ka skaistulis pēdiņās pievērš tai uzmanību, sākas nolikšana.
Mans viedoklis: ja sievietei nav tīkams vīrietis, kurš pievērš uzmanību, atraidījumam no sievietes puses ir jābūt nepārprotamam, taču ļoti taktiskam un cilvēku neaizskarošam.
Kā mežā, sauc tā atskan.

Kurts69  Vīrieši nevēlas attiecības ar sievietēm, kurām ir izauguši "Virtuālie pauti". Te nav nekāda sakara ar materiālo nodrošinātību vai stiprumu. Runa ir par rakstura īpašībām.

edding  Kādā ziņā stipras?Virsrakstā runa par materiālo pašnodrošinājumu un sapņu piepildīšanu. Tur spēku nevajag.
Jeb varbūt domāta šāda varonība- "Oj, bļā....... kas mums te iepirda...... Eddingotā stulbene...... Nu paļurini vēl savas žaunas un atrausies virtuāli tā, ka aizmirsīsi kā tavu māti sauc... :D: D :D" Šai kuricai taču arī šķiet, ka ir stipra, varena.
Vīriešiem nepatīk glupas, nesievišķīgas. Piekrītu viedokļiem 2018-12-02 22:55.

kjirsis_X  Stiprumam kā tādam nav nekādas vainas.
Tāpat kā traktoram. Slikti ir, ja ar to sāk pa istabu braukāt.

ULTRA  Kas tiek uzskatīts par stiprumu? Ja otra apsaukāšana, lamāšanās, takta trūkums, tad tāda sieviete nav stipra, bet prasta.
Ja spējusi sevi nodrošināt, varbūt vienkārši paveicies, varbūt kāds palīdzējis. Diez vai fiziski strādājot bagāta paliktu.
Vajadzētu sīkāk paskaidrot, kā Tavs stiprums izpaužas.

Ievinjata  Šis laikam nav autores gadījums, bet tās, kuras domā, ka ir stipras, bet patiesībā - valdonīgas nepatīk jebkuram cilvēkam. Valdonīgums atgrūž, veiksme - pievelk!

junijs  stipras sievietes ir labas, jo stipri sūkā

lapukoks  "Sievietes spēks ir viņas vājumā." - kā saprast šo šķietami absurdo apgalvojumu?

borzomi  Kādā ziņā stipra?
Mentāli,fiziski vai psiholoģiski?
Nav precizēts...

Nu fiziski stipras- ja es būtu vīrietis...diez vai mani smagatlētes un kultūristes saistītu.

Mentāli?-Baidās līdz brīdim,kad pats izaug no savas nospraustās vērtību skalas,kad sāk dominēt vērtības,kas līdzvērtīgas objektam,ar kuru vēlas ko vairāk.

Viriesiirlopi  Nebaida....vienkārši sieviete nepatīk !

IevaKristine  Kā es Tevi saprotu, stiprā sieviete...
Stipras sievietes rodas, ja vīrieši pārāk ilgi uzkrauj visu dzīves nastu sievietei un paši tikai kaut kur tālēs zilajās pelna naudu, jo nauda esot viss, ar to pietiekot. Ir varianti nebūt stiprai, ja uz Tava kakla paliek viss - mājas, bērni, rēķini, remonti utt., utjp.??? Nauda nav viss, attiecības un ģimene ir daudz svarīgākas lietas. Un arī stiprajām sievietēm gribas, lai ir iespēja gūt atbalstu, padomu, ak, kungs, tak vienkārši pieglausties un palūgt - samīļo mani, man vajag sajust, cik Tu, tieši Tu, esi stiprs un atbalsti mani, lai man izdodas visi dullie dzīves plāni. Jo tie dullie plāni ir tāpēc, lai mums kopā būtu foršāk un interesantāk. Un es gaidītu tikpat dullus plānus no sava vīrieša. Un nebūt ne visam vajag naudu. Pat ceļojumos var aizbraukt tīri lēti un justies lieliski! Ja otra puse negrib uz teātri, nu, ak vai, eju ar draudzeni. Gan jau atradīsim ko citu, ko darīt kopā, ja tikai spēsim izrunāties par interesēm.

nakunakutekuteku  Ja Dievs būtu gribējis,lai sieviete valda pār vīrieti-būtu ņēmis galvas kaulu,ja gribētu,lai būtu pamesls-būtu ņēmis pēdas kaulu,bet Viņš ņēma ribu kaulu un radīja vīrietim palīgu.Kur te iekodēta kaut kāda emancipācija vai spēks?Dāmas pašas jūdzās ne savās ragavās un pēc tam raud.

voldemars123  Kuram vecim vajadzigs generalis majas vai sadzive,vecis ir noteicejs un viss,ka filma ;Maskava asaram netic!

voldemars123  Macieties sievietes ,kuras uzskata sevi par pargudram,ka klajas fabrikas direktorei, fima ;Maskava asaram netic?
Un iegaumejiet vienreiz par visam reizem,virietis var but setnieks,santehnikis,kurs izved atejas,vins mil savu darbu un ja vel sis virietis ir virietis ar lielo burtu,tad prieks kam tie tirlini ar piecam augstakajam izglitibam,izglitotakie nesajedz un nesaskata vienkarsas lietas,telo no gramatam izlasito,bet reala pasaule attiecibas uz sievietem un dzivi ar tas sarezgitibu,nav ne mazakas jegas, un tapec sievietes nesaprot viriesus,jo tie vienkarsie redz Jums cauri,kura ir maita un viltigi pielien ,neflirte,bet filtre,un tadas veci izdraz un izmanto un pamet,ja vispar ielaizas ar sada tipa sievietem,nu zinasiet kapec viriesi ir piesardzigi!

bika  Jā, vīriešiem ir jābūt ļoti piesardzīgiem. Nopietni.

MadamMango  Man reāli ir žēl tās sievietes kuras lielās ar savu stiprumu. Tādas parasti izvēlas alfonsi. mammu meklētāji. Nezinu vai sagadīšanās, bet tās sievietes parasti ir ne visai simpātiskas, dzīves nomocītas...piespiestas būt stiprām.Nojaušu ka attiecīgā sabiedrības slānī , kur ir attiecīgi švaki "vīrieši" tādas augstu kotējas. Iespējams arī tāpēc ar to savu visvarenību lielās, jo vnk vēlas piesaistīt vīrieti...tikai kādu !!

rupers  Man patīk ,ja manā vietā kartupeļu maisusus cilā ..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu