Ko nozīmē, ja vīrietis kā sava profila bildi ieliek foto, kur šis ir tikai apakšbiksiņās?

Štrunts par sievietēm ar glāzi rokā. Mums gandrīz katrai ir kāds tāds selfijs telefonā. Smuki. Bet ko par profila īpašnieku saka bilde, kur viņš ir tikai apenēs? Man, protams, pirmās asociācijas – piedāvā pakalpojumus par samaksu. Kolēģis-vīrietis teica, ka viņiem fiziskas tuvības ļoti pietrūkst. Bet kā domājat jūs? Un – piekristu aiziet vakariņās ar šādu vīrieti?

edding  "un piekristu aiziet vakariņās?" Skatoties, kā tais apenēs izskatās, ja daudzsološi, varbūt arī aizietu.:)
Ja nopietni, tad galnais lai bilde sava, nevis pa citu valstu iepazīšanās saitiem sagrābstīta. Kā zināms, tādas nekāda google nespēj atkost. Meičas te papilnam tādas salikušas un mētā no sevis baigi krutās blozgas.

Geisha  Es balsoju par tangām. Galvenais, lai nav "semejkās" vai pantalonās. Bildeties vajag tādās kur var redzēt ka kaut kas tais biksēs ir. Varbūt tais pantalonās nekā nav un tad jau arī tā nožēlojamā bezmaksas kapija nelīdzēs.

Marija_Anna  Nesanāks aiziet vakariņās.
Manis interesējošā vecuma grupā visi vai nu apģērbti vai ūdenī. Prātīgi vīrieši.
:)
tikko izskatīju oho piedāvājumu . 500 gb. daļai anketu slēdzene virsū, atslēgas nav.
Citi aiz, uz , iekš mašīnas vai brīvā dabā.
Velkot paralēles un citas taisnes, viss ir kārtībā.
Nekāds rezultāts arī ir rezultāts.

langstinsh  Tā ir Drosme.
Uz mocīša onkas vairs nekāpj...Žigulīti kauns rādīt.

Laimnese  Ja laba apakšveļa, tad varbūt aizietu.

DailaLapina  Kam ir ko ràdīt, tas ràda....

sangukuLV  ...tadam virietim ir parlieciba,ka vinsh ir neatvairams un seksigs,bet kaa zinams,parak liela pashparliecinatiba,liecina par pratina trukumu.

riks086  Pirms pāris gadiem mans čoms "noķēra" mani kadrā, kad pēc pirts biju izkāpis no upes un nācu atpakaļ. Tās bija rudens sākumā, kad parasti esmu labā formā, ar itin labi saskatāmu "sešpaku". Bildes lielākā vērtība manā skatījumā bija tā, ka nebija speciāli pozēts. Protams, ka nevarēju neielikt savā profilā šeit...:)))) un arī tad atradās viena padzīvojusi persona, kura nevarēja pārdzīvot, ka esot "izspiedušās ģenitālijas" (nu kā jau ar slapjām peldbiksēm). Ko tas nozīmēja no manas puses? Patiesībā jau viss bija vienkārši - palepojos ar sava tāsvasaras aktīvā dzīvesveida rezultātu. IQ un personiskās īpašības jau fotogrāfijā ir pagrūti parādīt, tad nu rādījo to, kas ir nepārprotami saskatāms....

111zaagis111  Cilvēkam ir smaga bērnības trauma par savu izskatu un baidās ja nonāks līdz seksam viņš nevarēs izģērbties , jo būs kauns par rumpi. Ja ielikta foto apenēs un dāma to akceptē- var ja kas droši bikses un kreklu nost un.................

neko  16:30 onkām gados bērnības traumas sen kā aizmirsušās, ir tikai iepriekšējo sievu/sieviešu atstātās traumas.
Nu tur "tuk tak izkaties kā skūts mērka´ķis" un citas lietas ko bērnība neviens neteica:)

riks086  -> 16:57
Nē, ko nu tur pārdzīvot; pozitīvo atzinumu bija (un ir) vairāk - gan reālajā dzīvē, gan šeit. Nu par padzīvojušās personas redzi gan neesmu kompetents spriest, bet, visticamāk, tā nebija tik slikta, jo komentētāja, ja mani atmiņa neviļ, bija JAUNĀKA par mani :D :D :D ....bet frāzei "tur nekā nav, tikai nedaudz ūdentiņš kabatiņā pēc peldes sakrājies" gan nepiekritīšu - tur KAUT KAS patiesi bija (un joprojām ir) :D :D :D

coldlands  Labi ka man džinsi uzvilkti, citādi būtu tāds kauns, nu tāds kauns, ka pēc Freida dunduks un visādi citadi nealjo.

Tessa  kadi tik jautajumi nenodarbina cilveku pratus.

Polaarlapsa  Lai vīrietis parādītu, ka viņš ir vīrietis, nav obligāti jārāda vispirms sava mantība. Ar tādiem neielaižos. Tas, ka kā mazs ir pagalmā nemaz nenozīmē, ka tas ir piedarbināms un braucams!

Polaarlapsa  Kamazs nevis kā mazs 😀

DanaL  Tas nozīmē, ka viņš pelna pietiekoši, lai varētu atļauties apakšbiksiņas.

Bet papēti kārtīgi, varbūt tās ir kādas Kalvina Kleina (zīmola, protams, nevis viņa savulaik valkātās) vai kāda cita pasaulslavena dizainera biksiņas. Kaut kā tak jāparāda, ka zīmols uz dibena.

vilks28  Visa dzive vienos priekos, apenēs un gumijniekos.

valmierietis333  Tak karstasinīgs džeks - copējat nost - ziemā jūs zem segas sasildīs - nevajadzēs par apkuri uztraukties!

RRAGANA  Tāks...
1.man nav tāda ne selfija, ne citāda foto ar glāzi rokās. Bet ir mans ģīmis aiz pudelēm priekšplānā.
2.domāju, ka tāda bilde-ar vīrieti apenēs-ir līdzvērtīga sievietei peldkostīmā/bikini. Nozīme tāda pati.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu