Ko nozīmē, ja vīrietis kā sava profila bildi ieliek foto, kur šis ir tikai apakšbiksiņās?

Štrunts par sievietēm ar glāzi rokā. Mums gandrīz katrai ir kāds tāds selfijs telefonā. Smuki. Bet ko par profila īpašnieku saka bilde, kur viņš ir tikai apenēs? Man, protams, pirmās asociācijas – piedāvā pakalpojumus par samaksu. Kolēģis-vīrietis teica, ka viņiem fiziskas tuvības ļoti pietrūkst. Bet kā domājat jūs? Un – piekristu aiziet vakariņās ar šādu vīrieti?

uzplanaledus  Labi jāpskata apenes, kas par firmu un tā, vai no tirgus plača vai krutākas :D

Epifanija  Mani tadi plikadidas neinterese apenes ir visiem!

Discreta  Man netīk bildes, kur vīrieši izrāda savus plikos torsus (narcisi laikam?), kur nu vēl apenēs. Kretinē ja komplektācijā vēl smēķis zobos.

borzomi  Vienmēr esmu gribējusi iegādāties kalendāru ar glītiem vīriešu torsiem apakšbiksēs.

kokote  Tavā anketā tik konkrētas augsta līmeņa prasības, bet jautājums liecina, ka vispār vienalga, ka tikai vīrietis.
P. S. Zinu, ka esmu augstprātīga, bet pat netērēju laiku apcerēm cilvēku anketām, kuri mani nesaista. Vai arī vecim ir viss ko vēlies, bet šamais exbicionists?

kvarts  tās jau nav apenes, tie ir kompleksi...

burleska  Vai nu grib parādīt, cik labi izskatās (pat, ja neatbilst standartam, bet uzskata, ka ir glīts augums), vai arī vienkārši grib parādīt, kā izskatās- nu, ja sieviete gribēs, pieņems tādu, kā ir. Katrā gadījumā izskatam viņa izpratnē ir liela nozīme. Ja augums būtu pievilcīgs (bet ne riktīgi uzkačāts) uz randiņu ietu :)

Labrador  Elementāri nopietns vīrietis , ar dziļu dvēseli.

valmierietis333  Viņam vienkārši nav ko slēpt - brīvs un atklāts!

av2  nu ja no vasaras pludmales bilde , ir ok, domaaju. Ja speciaali iestiivee taadu bildi te, kaukaadaa studijaa taisiitu, vai vanas istabaa , pies pogullaa... nu kautkas jau galvaa daraas...diivains, taadam cilveekam. Pietruukst cilveekam...saskarsmes ar cilveekiem, kautkaa taa.

Zemgale  Ir vairākas iespējas. 1.Zems intelekta līmenis. 2.fotografiju ielicis dzērumā, ākstoties. 3.tā nav viņa fotografija, vēlas seksu, cenšas savaldzināt. 4.iedomājies tā var piesaistīt sievietes un ātrāk iepazīsies. 5.iedomājies,ka tas kas viņam starp kājām, paslēpts zem biksēm ir reklāmas vērts. 6.iespējams profila īpašnieks ir biseksuālis. 7.profila īpašnieks ir sieviete, kura ākstās. 8.profila īpašniece ir sieva, kura ielikusi vīra - staiguļa foto.

Svece  07.59 9 iespēja - tās nemaz nav apenes , bet Body Art šedevrs.

Sienazutrenkataja  1 point labradoram:)
Elementāri.. nopietns vīrietis ar dziļu dveseli..:)

nakunakutekuteku  Es nodomātu tikai vienu-visa manta vēderā,bagātība priekšgalā:):):)

Zemgale  Štrunts par apakšveļu un vienu otru hmmm foto. Tie ir daži eksemplāri. Pārsvarā te ir vīrieši ar vidējo izglītību, kura diez vai visiem ir un darbs-,
Celtniecība, būvdarbi.

Fiskars  Ļoti trūcīgs, bet optimistiski noskaņots, jo cer, ka izmaksāsi viņam vakariņas.

harmonija  Labāk,lai ir apakšbiksēs,nekā ielicis profilā zaķi vai kaķi.Tas,apakšbiksēs noteikti par sevi būs pulka pārliecinātāks,nekā tas,kurš slēpjas aiz zaķa bildes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu