Sievietes...

Ir naacies pameetaaties pa pasauli,nu,Eiropu.Kad sanaacis paveerot vieteejaa izpratnee skaistas sievietes,tad veerteejums bija-nu taaa... .Kas tas ir,pieradums pie muusu daamaam,muusu kriteerijiem? Vai muuseejaas tomeer ir trepiiti augstaak gliituma un seksualitaates skalaa?

Epifanija  Latvija ir visskaistakas sievietes pasaule visu parejo attieksmi pret sevi veido viriesi pasi

rokons  Analizēsim pa daļām.
Dienvidu sievietēm parasti ir ļoti izteiksmīgas, es teiktu skaistas , acis.
Štatos, parasti padaudz liekā svara, arī krāsainajām. Mulates ir smukākās, bet raksturs diezgan eksplozīvs.
Āfrik;a - kā nu kur. Ir slaidas, lokanas, ari paresnas, bet tāpat lokanas. Tikai viņu spēja radīt troksni ir apskaužama.
Eiropietes nav vienā grupā liekamas. Ziemeļnieces, diezgan vīrišķīgas būves. Spānietes, itālietes jaunībā jaukas, bet 40 gadi ir robeža, kad stipri noapaļojas.
Esam pie sava standarta pieraduši - nav ne vainas, tik drusku sexīgākas varētu būt. :)

riks086  Mūsējās ir foršas. Krievietes - izteiktāk seksapīlas. Īpašu, grūti definējamu, šarmu esmu novērojis franču sievietēs. Ne velti vārds "šarms" ir franču izcelsmes.... :)

furnitura  No ārzemniekiem gan dzirdēts, ka latvietes kaut arī skaistas, esot aukstas seksā un ar zemu pašapziņu. Un tas pamatīgi atsit uztvert latvietes nopietni. Apprecās jau pamatā tās, kas atrod ārzemēs izstumtos vīriešus.

Mūsu pašu krievu vīrieši latvietes uzskata par neglītām, pelēkām, garlaicīgām un arī aukstām. Viņiem patīk efektīgās kreivu sievietes, kas atkal mums liekas pārāk pārspīlē ar meikapu un vulgāru apģērbu, un bezkaunīgu uzvedību - bet krievu vidū tieši tās visvairāk patīk.

Cik es esmu bijusi ārzemēs, tad neesmu redzējusi tās slavenās neglītās sievietes. Arī vācietes ir skaistas un turklāt viņām ir pašapziņa un iet ar lepni paceltu galvu, kas viņas padara īpaši pievilcīgas. Pat ja ir treniņtērpā. Skaidrs arī kā mūsu bāleliņiem pie tādām nekas nespīd, jo tur prasības ir konkrētas - nebūt par hļupiku.

valmierietis333  Pirms mēneša piereģistrējos vienā saitā , tur ukrainietes bombardē pastkasti kā trakas - katru dienu vidēji 10 jaunas sarakstes nāk klāt , nekad nebiju saskāries ar tādu uzmanību , nav jaudas pat atbildēt!

Lielākajai daļai raksturs un attieksme ir tieši tāds ,kādu meklēju potenciālajā meitenē - latvietēm tieši attieksmē ir tie lielākie mīnusi , noslēgtība un nevēlēšanās atklāti izrunāties - no labas dzīves izlutinātas un izlepušas - viss viņām tik pienākas!

Brīžiem liekas ,ka sapņoju , jo ja tev raksta modeles , kuras pašas lūdz sevi nevērtēt pēc viņu ārienes ,bet gan pēc iekšējās pasaules - visas izglītotas , interesē grāmatu lasīšana , ne tikai ceļošana un telefonā tupēšana! Man sākumā nebija bildes , padomāju ,ja ieraudzīs bildi - pārstās rakstīt , bet efekts tieši pretējais ,lai gan neesmu no izskatīgajiem!

Arī viņu prasības pret puišiem vienkāršas , galvenais lai mīlošs cilvēks , kurš vēlas ģimeni ,bērnus - neviena vēl nav prasījusi cik man liels maks utt , viņas vairāk tieši uz to cilvēcību, sirds siltumu tēmē! Man sāk likties ,ka esmu sapņu harēmā nonācis - cita par citu vienkāršāka , cita par citu sirsnīgāka , labi audzinātas , prot uzvesties , adekvātas pret komplimentiem(ir latvietes ,kas uzreiz uzskata ,ka pielienu viņām , ja kādu komplimentu izsaku - un tad man vēl nākas skaidroties ,ka es to tieši tā arī no sirds domāju)! -Nu smaga dzīve romantiķim Latvijā! ;D

Cik no sarakstēm sapratu ,tad viņām latvieši ir gana pieprasīti tieši kā vīrieši, vakar viena rakstīja ,ka viņas mamma jau no bērnības viņai sakot , lai precot latvieti, jo tie ir gudri un savaldīgi vīrieši , tur pretī ar sievietēm Latvijā neesot paveicies ,ka tās viņus necienot vai kaut kā tamlīdzīgi! (Precīzus vārdus nevaru patreiz nocitēt - mēģināju tagad atrast to vēstuli , bet tā uz sitienu tajā vēstuļu jūrā grūti orientēties!)

-Nebūtu īsti godīgi salīdzināt mūsu ziemeļnieces pret dienvidniecēm - katrā zemē ,tautā ir savas pozi

valmierietis333  -Nebūtu īsti godīgi salīdzināt mūsu ziemeļnieces pret dienvidniecēm - katrā zemē ,tautā ir savas pozitīvās iezīmes ,raksturi ,temperamenti ,atšķirības zīmes utt...

-Lai arī cik tās ukrainietes kārdinošas ,es vienalga koncentrēšos sievu atrast starp vietējām meitenēm , man svarīgi ,lai runājam vienā mēlē , lai varam iet meklēt papardes ziedu pie latviešu populārajām dziesmām nevis ar vārdnīcas starpniecību...
ticu ,ka tādas patiesas un īstas meitenes lv eksistē , bet maz tādu ir tieši internetā -laikam grāmatas lasa! ;)

-Man latvietes vienalga liekas pašas mīļākās un pašas iekārojamākās ,neskatoties ne uz ko!
Par latviešu brunčiem nekā skaistāka nav!

fargo  izlutināti cilvēki deģenerē. arī ģenētiski. kā tagad skaidrs, tad pietiek pat ar divām paaudzēm. tāpēc atšķirība ir tik uzkrītoša.

"Esmu droša, ka viņas par tevi, Geiša, izsakās daudz jaukāk nekā tu par viņām."
es gan nebūtu tik drošs. kas saprot viņu konkrēto valodu, stāsta, ka patiesā attieksme pret vāciešiem ir vnk briesmīga. bet attieksmei ir divas sejas(labā gadījumā), viena publiskā, bet otra "iekšējai lietošanai".
bet stāsta, ka tādās vietās, kur tas vairs nav vajadzīgs, kā birmingemā, mālmē vai lūtonā, nicinošā attieksme netiek vairs slēpta vispār.

Geisha  Valmieriet, ukrainietes tiešām gan boršču uzvārīs, gan minetu uztaisīs ne gluži 99 veidos, bet 66 noteikti. Un pie pautiem paņems. Ar maigu, bet stipru rociņu. Daudzi ukraiņi tagad grib tikt Oiropā. Labākais veids ir precības. Latvietis labs kandidāts. Lielāko ties strādīgs, godīgs, lēnprātīgs, ar nekustamo īpašumu. Ar mierīgu zirgu drošāk vest ūdeni nekā ar rikšotāju. Galvenais, ka pizdjuļej par katru sīkumu nedos.

rabinovics  tas tiesa..musu sievietes ir skaistas un koptas..bet kadeelj taa ir , tas laikam vinaam japrasa

Kurts69  Latvijas vīrieši ir ļoti uzticīgi plašā nozīmē. Vienmēr uzsver, cik mums skaistas sievietes, ka Latvijā visskaistākās utt. Tas ir jauki un mīļi, bet diemžēl nav objektīvi un arī pretī to pašu no mūsu tik lieliskajām sievietēm, Latvijas vīrieši nesaņem. Nav dzirdēts, ka kādreiz vietējos vīriešus mūsu sievietes paslavētu. Drīzāk noliks zemāk par zāli...
Esmu gana daudz ceļojis un faktiski visur ir gan skaistas un koptas sievietes, gan nesmukas. Kaukāzā un Āzijā manuprāt skaistu sieviešu ir mazāk, bet citur gan netrūkst.

RRAGANA  Ukrainietes visos laikos ir cierējušas uz latvju puišiem😆 Kur vēl pateicīgāku materiālu “zemtupelei”! Un paši nemaz to i nepamanīs. Zinu četras ukrainietes, kuras apprecējušas latviešus un dzīvo visu mūžu kopā. Visas četras! No jaunības. Un tai pašā laikā ļoti smuki māk “novākt” no ceļa konkurentes. Un prot lieliski pielāgoties, iegrozot visu pa savam. A latvju bābeliņi ir ļoooti apmierināti. Reāli ērti šiem, jo riktīgi tiek apčubināti un loloti. Ukrainietēm ir spēcīgs darba nervs, latvietes nestāv blakus. Un krievuškas ar. Tās savukārt dikti histēriskas.

Tā kā, Valmieriet, es Tev tomēr ieteiktu apsvērt ukrainietes opciju. Būs Tev vienmēr gardas pusdienas.

anis  Izskatās,ka raganai visumā taisnība! Bet domāju,ka pamatā tam ir vitalitāte ,kas ietver sievišķīgo
"viltību". Lai gan to sievai mācīja arī vāciskās izcelsmes vecmāmiņa...
Bet par skaistumu-manas simpātijas pieder pievilcīgajām! Tas ir ne tikai ārējs veidols. Un par nacionalitāti-nu jau drīz būs jāsaka,ka latviski runājošais...

coldlands  Palasīju jūsu komentārus par ukrainietem, un radās jautājums, kura saita jāreģistrējas, lai tiktu pie boršča tantas?

kokote  2018-12-06 22:20> vai es kaut kur teicu, ka biju Vācijā? Lasītprasme arī klibo, es par vispārinājumu kā tādu, Tavā komentārā uz kuru atsaucos, nekas par Vāciju nebija minēts.

rokons  Nav viena veida ukrainietes. Rietumukrainā stipra poļu ietekme. Visādos veidos.
Austrumukrainā - krievu komponente visādos veidos. Dienvidukrainā neko nevar saptast, Tur tirdzniecības iespaidā sajaukušās visādas tautības.
Un tāpec, uzmanīgi ar starta piedāvājumu, viss ātri var mainīties.
Bet kas attiecas par nacionālo kultūru atšķirību, tā nav milzīga, zinu pārus, kur ienācēja viegli adaptējās, jo bija apkārtne labvēlīgi, bet noteikti noskaņota. Dzīvo jau daudzus gadus, pat bērni jau pieauguši

erixx  Ukraiņi tie paši gucuļi vien ir. Un vecenes viņiem kārtīgas dzērājas.

rokons  Nesaki to nekad Kijevā....:) Labāk tak mirt tēvu zemē, vai ne? :D

Viriesiirlopi  Nabaga apdullušais valmierietis...:)))
Viņas interesē ES nevis Tu ! :) Tikt ārā no savas ģerevņas par katru cenu. Varu saderēt ka Tev nekas nesanāks. Maksāsi šīm vīzu ??? Apmaksāsi visus ceļa izdevumus??? Uzturēsi viņu??? Tas ir programmā paredzēts... ; ))))
Kāda pārbalināta krievuška apčakarēs tevi elementāri...Tu esi tik naivs...

valmierietis333  Nevar jau to linku dot - citādi ukrainietes sapratīs ,ka tie latvieši ne ar ko neatšķiras no vietējiem , sāks viņas bombardēt visādi : "čauvaiseksugribi?" (pārstās uz mani skatīties kā uz dievu...)
Otrs iemesls oho noies pa burbuli , jo visi džeki aizskries uz turieni , palikušajām dāmām ar vairs nebūs ko dalīt , šeit pārstās nākt - nebūs ,kas klikšķina uz reklāmām un oho biznesa modelis nogrims!
===
Viens no pārsteigumiem ,ka tur kijevietes tik pat kā neesmu redzējis , saliekot varbūtības pa plauktiņiem - atbilde rokā , var vilkt paralēles starp Rīgu un Kijevu , jo lielāka pilsēta ,jo izlaistāki cilvēki , kas tik izvēlīgi savā komfortā ,ka paši beigās nezina ko īsti grib - un tādām ar vienkāršiem džekiem nav pa ceļam , tām jāskatās uz Monako vai Luksemburgas prinčiem , pārējie par prastu!

-Pusdienu gatavotāju man nevajag , pats protu gatavot , vajag vienmēr starojošu un gribošu meiteni , kurai galva nekad nesāp - kaut 10x pa dienu , kā arī neiznes smadzenes par sīkumiem ,vienmēr priecājas mani redzēt!

RRRaganas minētais par dzīvošanu kopā mūža garumā - tas liecina tikai par to ,ka viņas ir dzīves gudras sievietes (nejaukt ar diplomu kolekcijām - ja vari noskaitīt alfabētu ,tas vēl par gudrību neliecina)!
-Te iederas tie termini - ´´galva un kakls´´ , gudra sieviete ir tas kakls ,kas prasmīgi groza to galvu/to vīrieti kā vien ienāk prātā un ļauj viņam justies kā tai galvai , tai pašā laikā saņemot no viņa visu ko sirds kāro! Tā ir mijiedarbība , katrs zina savu lomu , otram viņa lomu nost neņem - beigās abi ir laimīgi un var dzīvot ilgi ,laimīgi un saticīgi!
-Bet pie mums vairāk izskatās , ka dāmas seko feministu pēdās - kandidē uz galvas amatu ,jo galvu grozīt neprot , bet beigās nākas lepni vientulībā kaukt pa oho ,ka esmu laimīga viena , kontrolēju savu dzīvi - daru ko gribu(kā izlutināts bērns), tad nopūsties , nopūst sveci un iet gulēt vēsajā gultā!

Patīkami ,ja tava meitene

coldlands  Nu ja jāizvēlas starp parbalinātu krievusku, kas gatavo borsu, vai latviešu tantu kurai visi vīrieši ir lopi.......hmmm pat nezinu, grūta izvēle.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu