Sievietes...

Ir naacies pameetaaties pa pasauli,nu,Eiropu.Kad sanaacis paveerot vieteejaa izpratnee skaistas sievietes,tad veerteejums bija-nu taaa... .Kas tas ir,pieradums pie muusu daamaam,muusu kriteerijiem? Vai muuseejaas tomeer ir trepiiti augstaak gliituma un seksualitaates skalaa?

valmierietis333  ...
Patīkami ,ja tava meitene koķeti ar mīļumu pieglaužas un ko laipni pajautā - tādai ne to vien iedosi , salīdzinājumā ar pārējām ,kas neprot ne to kaklu grozīt , ne sievietes viltības pielietot - no tādām veči mūk ko kājas nes!
Un man tās dzīves gudrās patīk , viņa var nebūt pati gudrākā , toties viņa zina sievietes un vīrieša lomu ģimenē , un zina ,ko vīrietim no viņas vajag - neprasot i to zupu uzvārīs , i seksu dabūs , nevajadzēs raizēties , ka vecis var pa kreisi šaut!

-Mūsdienās ļoti daudz ir atkarīgs no audzināšanas , kam ar vien mazāk laika tiek atvēlēts , iegrūž bērnam telefonu rokā un miers mājās!

Uz ko tas viss velk ,mūsu nākotni tv mierīgi var jau tagad redzēt - nu kaut vai tagad pa STV tas šovs ´´Viņš,viņa un ex´´, tik seklu šovu vēl nebiju redzējis - vieni vienīgi atkarīgie - glāzīte ,skandāli - paši nejēdz par ko bļauj un sekss krustām šķērsām bez jebkādas sirdsapziņas ,nekas cits viņiem neinteresē (grāmatas tādi nelasa ,tikai instagramu laiko), nedrīkst aizmirst ,ka būs vēl trakāk - jo skolas sistēmas tiek degradētas - realitātē neattīstīti indivīdi ,kas pat pakaļu noslaucīt nepratīs , toties visu gadžetu nosaukumus no galvas zinās!
Pašlaik vēl tā ir rietumu pasaule , tagad mūsu jaunieši jau atrodas viņu mēdiju pakļautībā , saskatīsies tās huiņas un paši tieši tāpat uzvedīsies , LAUKU SĒTA mums liksies vēl normāls šovs!

Ps. Geisha , man pietiks ar 33 veidiem , neesmu prasīgs vai izlutināts ,esmu pieticīgs! ;)

Viriesiirlopi  Valmierieti....iesaku Tev vairāk darīt... kā referātus te rakstīt ! Tad arī Tavā dzīvē kas mainīsies.

nakunakutekuteku  valmierieti,dēls,Tev vēl daudz putras jāapēd.Laikam arī esi izaudzis bez vecāku līdzdalības,bez padoma,jo tici katram vārdam.Dali ar 10,dēls,dali ar 10 un kas paliks pāri-to klausies.

av2  Es teiku , muuseejaas sievietes pasaulee ir visss..viss..jo ir saveejaas, un paziist muus, un mees vinnas. Taa teik, esma paarliecinaati ar vinnaam, un vinnas ar mums.

Labrador  Ukraiņu un krievu iepazīšanās saiti ir uzmetiens. Vienai tantei 50 profili un tā dūdo saldās melodijas. Bet galu galā palūdz naudu vīzai , dokumentiem , ceļam un ar galiem. Slāvu sievietes atzīst tikai Vladimirskij central vīriešus un attistitakos eiropiešus uzskata par lohiem ar naudu.

av2  Pluss, krievenes, kad pielips...vallaa netiksi.Taa tauta runaa...

valmierietis333  Tas piesauktais ,ka viņas uz Eiropu tēmē - pārsvarā iezīmējas cita bilde , aicina pie sevis dzīvot ; LV jau ir līdzīgi - ir dāmai ērts mājoklis , labs darbs ,kurš patīk , ir pašai viss dzīvē ,izņemot to uzticīgo otro pusīti ,kuru ielaist savā sirdī - un tieši to arī pārsvarā meklē!

Bet ,kad sāk iet runas par pārcelšanos pie sievietes , es vienmēr automātiski ieslēdzu atpakaļgaitu ,jo neesmu klēpju sunītis , kuru var nopirkt vai paņemt patversmē ,kad savajagās sunīti!

Tur reti kura prasās ciemos , pārsvarā meklē romantiķus ,ko precēt nost!

Ir viena milzu problēma ,laikam vergu sindroms ,ka visas raksta angļu valodā , pat tās ,kam anketā rakstīts ,ka angļu valodu nemāk! Pie mums tak ar cilvēki ,kas labāk aizskries uz rietumiem dziedāt viņu mēlē un apprecēt melnos , šīs laikam ar domā ,ka angļu mēle ir prestiža - bet manās acīs tai ir pretēja vērtība!
Neesmu nevienai jautājis ,kādēļ tā izvairās no savas valodas lietošanas!

No Pleskavas krievietes ļoti raksta , vakar viena stjuarte jau bija gatava braukt ciemos!

04:09, Nevajag jau nepazīstamām neko maksāt(otrā pusē džeks var sēdēt , pirms kāda laika viens naivais pa tv sūdzējās ,ka redz lielā mīla un šis tikai naudu šai sūtījis - nu kur tik lētticīgi cilvēki var būt - es tādēļ arī neiepērkos internetā - atsūtīs kaut kādu brāķi , priekš kam tā riskēt) - ja man kāda prasītu pirms tam ko izmaksāt, es teiktu atbrauc un tad runāsim!

Labrador  Ar to viesošanos pie Ukrainas , Krievijas vai kādu citu Hazāru valsts sievietēm gadās tā , kā vīrietis aizbrauc pēc laika viņa radi saņem ziņu , kā vajag izpirkšanas maksu , pretējā gadījumā pa detaļām izjauks. Kolēģa gadījums - aizbrauca uz Odesu pie radiem . Arī māsas. Tie kļuvuši pavisam citi , kurus vairs nevar uzskatīt par cilvēkiem. Pat māsa piedraudēja - ja nenopirks viņas pieaugušajam dēlam jauno mersedesu , tad dzīvs mājas neatgriezīsies.

coldlands  Labrador, tas ir sīkums. Pēc manis reiz atbrauca 4 Kongo tantas, nolaupīja un aizveda uz džungļiem. Mocīja mani ilgi ar plikiem pupeliem, pieprasidamas nopirkt šim veļas dēli. Es ilgi turējos pretī mocībām, bet tad padevos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu