Seksa nozīme svaigās attiecībās

Kāds jūtu viedokli - sekss svaigās attiecībās un ko tas nozīmē? Tepat iepazinos ar vīrieti (7 gadus jaunāks). Kopā esam 5. mēnesi un kaisle un seksa kvalitāte nevis mazinās, bet tikai pieaug un izlabojas abiem. Vēlos nopietnas un tālejošas attiecības. Principā viņš arī. Bet aiz tās plosošās iekāres liekas, ka nav īsti laika nodarboties ar ko citu, iepazīt vienam otru, paplašināt aktivitātes. Vērtības, gaume sakrīt, uz jau kino un vakariņās aizejam, bet uz gultu vien velk abus. Domāju, kas notiks, kad šī kaisle noplaks. Vai maz kas paliks bez tās?

neko  Kaisle, 100punkti, noplaks un tad būs naids uz mūžu... ;)
---
Nu labi noplaks, bet kāpēc lai būtu naids?

RAlfs78  kas tur ko domāt.kamēr ir interese izpūtīs un tad palaidīs :DD

liedags1  Katra cilvēka dzīvē neviens cilvēks neienāk vienkārši tāpat...lai arī kā garāmgājējs, ir jābūt pateicīgiem par katru iespēju iepazīt kaut ko jaunu...vienalga...kādā kontekstā : garīgā, ...seksuālā..utttkatram savs. Jaunāks/vecāks..izbaudiet kopā būšanu kāda starpība kā un ar kāda gadagājuma cilvēku...ja esam abi saprātīgi...mēs viens otru bagātināsim ar savu p[ieredszi...da jebkādu...piesaucu dzīvot dzīvi...

JurisK  Ja jau tikai pēc 7 menešiem tev sak rasties šaubas, tad tik gatavojies uz kārtejo traģēdiju tavā dzīvē.

langstinsh  Patīkami...skauģu nav daudz-neticīgo gan,ja jau Bumpu piesauc...
Es gan noticēju visam un vēlu veiksmi tāpat turpināt...
Onkam šitais nav svešs...

DanaL  Ja nekā cita kopīga nav, tad ir 90% iespēja, ka pēc lielās mīlas iestāsies lielais tukšums. Vai, nedod Dievs, naids. Ja tevi tas nebaida, tad tik uz priekšu!
Prošla ļubovj, zavjaļi pomidori...

marija19561956  Sveicinati OHO patstavigie apmekletaji. Skatos,lasu so pieredzes apmainu un mana sirds no skumjam sasznaudzas.Tik daudz gados jaunu cilveku te sez un veltigi,nelietderigi tere savu laiku.Dzive ir isa,kad jus saksiet to baudit, nesediet pie datora ejiet uz kafejnicu,kino,teatri,atputas vakariem,koncertu vai vienkarsi uz balli,tur tad jums bus iespeja satikt savu milestibu, Vai tiesam neviens neaizdomajas,mums katram dota tikai viena dzive uz zemes,priecajieties par to.Katram pasam jabut savas laimes kalejam, neviens neko gatavu uz paplates klat nepienesis.

RAlfs78  un rezervē niku visi veči āži :DD

riebekle  Brīnos par tiem, kas te tādi pesimistiski un pareģo naidu, attiecību beigas, saka, ka nekā laba vēlāk nebūs.....Aļo! Ar šādu attieksmi dzīvojot jums kaut kas labs vispār var būt? :) Kad ar vīru iepazināmies, man šķiet, ka pāris gadus vispār sekss bija tas, ko visbiežāk kopā darījām, izmantojot katru izdevīgu brīdi un vietu. Kad piedzima pirmais bērns, tad mazlietnomierinājāmies. :) Nevajag visu pēc savas neizdevušās dzīves mērīt. Nav visiem tik slikti kā jums, un nebūs tik slikti. Bus savādāk. :)

Laimnese  Ja jums abiem ir labi, tad izbaudiet to, nevis fantazē, kā būs....gadiem galīgi nav nozīme...

Geisha  Izbaudi to kas ir patreiz. Man ir bijis kā Riebeklei. Kaisle tāda ka citām domām galvā vietas nebija. Pat purvā dzērvenes lasot bija sekss.
Kas būs tālāk to laiks rādīs. Ja par teātri, kino, utt. Kā var sēdēt teātrī ja domās ķermeņi kaislē savijušies? Kāda mākslas baudīšana, ja vederapakšā ķņud un doma viena? Kad kaisle mazināsies tad arī sāksies kulturālā dzīve.

Svece  Dabā iekārtots ka Sievietei pēc 9mēnešiem +_ daži japaliek stāvoklī. Lai aizsargātu Sievieti šaja brīdī no vīrieša daba ir ielikusi mehānismu kas dzēš lielo iekāri uz šo Šievieti. Sieviete tiek idenficēta no vīrieša puses pēc viņas indviduālās feromonu smaržas.

Ir arī risinājumi , bet jāapzinās ka šie procesi ir mūsos ieprogrammēti vēl allu laikmetā .

saulite34  Nevajag visu pēc savas neizdevušās dzīves mērīt[c]

Riebekle, un tagad pēc tik labas izdevušās dzīves vienīgais prieka avots ir tikai iepazīšanās portāls

riebekle  saulite34, vai tu pēc sevis spried? :D Vai arī visu mūžu jādzīvo mucā un pa spundi jābarojas? Varbūt man gribas ar padomiem un pieredzi padalīties tādiem kā tu. :D

raudinja  Ko jus melsat par gadu starpibu,,,
Man ar draugu ari ir 6 gadus vins jaunaks,,nodzivojam 10 gadus,
Ta ka Olala,,,dzivo tik savu dzivi,un lai veicas!
Daudz te nav ko klausit,bet pašai jaizlemj,

Geisha  Svece, zini, bet grūtniece vīrieti vēl vairāk saista nekā neauglīga sieviete. Un ja vēl grūtniecība ir gaidīta tad vispār sieva vīra acīs ir vienkārši Dieviete. Grūtniecība nav kontrindikācija veselīgam seksam.

saulite34  Riebekle,un tagad vēlies padalīties ar pieredzi kā labāk vīru krāpt,skumji ,ka sievietei,kam ir tik labs vīrs,vienīgais prieks ir palicis tikai iepazīšanās portāls.

riebekle  saulite34, vai precētām sievietēm jāsēž mājās četrās sienās, jāada zeķes, jācep kotletes un jālasa pavārgrāmatas? :D Tu atver acis un smadzeni plašāk, izej no sava dubultā rāmja un tad ieraudzīsi, ka pasaule ir interesanta un dažāda. :)))

Svece  11.03 Akta nozīme pirmatnēji bija cilvēces turpinājums, baudas gūšana bija tikai sekundāra- lai aktivizētu uz šo procesu. Runa iet par dabas likumiem . Ir tāda zinātnes nozare ka antropoloģija , viņa atklāj ļoti daudz no šodienas seksuālo problēmu , tieksmu dabu. Daudzi procesi kas cilvēcei ļavā izdzīvot miļonu gadu atpakaļ šodien traucē- bet viņi tik ātri nemainās. Harmoni tāpat nostrādā briesmu brīžos pat ja vairs nav jāmūk vai jāuzbrūk mamutam.

saulite34  Riebekle,precētas sievas to interesanto un dažādo pasauli bauda kopā ar vīriem,un ,kad tu ar tām atvērtajām acīm un smadzenēm baudi to dzīvi,ja visu laiku atrodies šeit.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu