Seksa nozīme svaigās attiecībās

Kāds jūtu viedokli - sekss svaigās attiecībās un ko tas nozīmē? Tepat iepazinos ar vīrieti (7 gadus jaunāks). Kopā esam 5. mēnesi un kaisle un seksa kvalitāte nevis mazinās, bet tikai pieaug un izlabojas abiem. Vēlos nopietnas un tālejošas attiecības. Principā viņš arī. Bet aiz tās plosošās iekāres liekas, ka nav īsti laika nodarboties ar ko citu, iepazīt vienam otru, paplašināt aktivitātes. Vērtības, gaume sakrīt, uz jau kino un vakariņās aizejam, bet uz gultu vien velk abus. Domāju, kas notiks, kad šī kaisle noplaks. Vai maz kas paliks bez tās?

Zemgale  Ko jautājuma uzdevēja vēlējās noskaidrot? Izskatās, ka palielīties-attiecības ar jaunāku, sekss oi, oi. Nu un? Uz gultuvien velkot. Nu tad tik......, ja ir labi. Ja jau ir tik labi, tad cilvēki nelien oho, neraksta tādus jautājumus, bet dzīvo laimīgi.

Zemgale  Jautājuma uzdevējai 44 gadi. Ko tas liecinapar šo jautājumu?

Undiine  Riebekle, es arī nesaprotu, ko te dara laimīgi precēti cilvēki?
Man šajā portlālā, kurā ir tukstošiem cilvēku, nav neviena paziņa no reālās dzīves un es arī laprāt nebūtu, jo te var tikai piesārņot smadzenes.
Ja Jums, riebekle, tā šķiet, kaut kāda izklaide, tad man patiei Jūs ir žēl.

Sabiedrībā valda degradācija, diemžēl un mani kaitina sievietes, kas veicina degradāciju.

JurisK  Spriežot pēc 09:45 komentā izteiktā, Svece mums kārtējais pseidoguru seksa teorijā bez redzamas prakses ilgstošākā laika periodā attiecībās ar vienu sievieti:)

riebekle  Undiine, sabiedrību veidojam mēs katrs pats. Nerunājiet par "sabiedrību", runājiet par sevi. Ja pati neesi laimīgi precēta, kā gan zini, kā tādiem jārīkojas? Un vai ir kādi priekšraksti, likumi un MK noteikumi, kas jādara un kas nav jādara, kādiem jābūt un kādiem nav jābūt precētajiem? Varbūt ir par daudz šo aizspriedumu un rāmju un tieši tāpēc, iespējams, ir tik daudz vientuļu un neprecētu? Varbūt tomēr ir vērts pieņemt arī atšķirīgo, savādāko un nenolīdzināt visus pēc sava "garuma"? :)

111zaagis111  13.20 Vai 15 + gadi ir Jurim K pietiekošas attiecības? Spriežot pēc tava komentāra uzskati ka nezināšāna ir gods , un jebkuras zināšanas ir pseido ? Vispār jau labak apsproest tēmu , nevis mēģināt uzdirst kādam , pat ja liekas ka tavs prātiņš nevar sagremot viņa uzrakstīto.

Undiine  Atkārtoju jautājumu.
Riebekle, ko darāt iepazīšanās portālā, laimīgi precētā? Ja gribat vienkārši papļāpāt, tak to var darīt citos soc. tīklos.
Mēs tak neveklam slidas kājās, ja ejam slēpot. Katrai lietai tomēr ir sava vieta.
Oho prtāls Jūs neizmetīs tikai tāpēc, ka no cilvēku daudzuma atkarīga viņu peļņa, citādi sen būtu ar kāju pa pakaļu.

Laapsta_aciis  Undiine, kas tavuprāt ir OHO, ja ne sociālais tīkls, kurā komunicēt? :D Un kāpēc es, tāda laimīgi ilggadīgi precēta te nevarētu dot padomus vientuļajiem un ilggadīgi vientuļajiem? Ja nu kādam spēju palīdzēt? :) Kāpēc jums ir tik šaura domāšana? :)

Laapsta_aciis  Starp citu, ja iemetīsiet Google vārdu OHO, tad atradīsiet, ka "OHO - mirklis atslodzei. Iepazīšanās, čats, dienasgrāmatas, anekdotes, joki, dzeja, speles." :) Un ne vārda par to, ka laimīgi precētajiem ieeja liegta un tikai iepazīšanās portāls vien. :)
Jā, tā kā komentāru skaits te ierobežots, tad komentēju no sava rezerves profila. :)

Undiine  Man šī vietne ir iepazīšanās portāls.
Atļaušos palikt pie savas pārliecības, ka laimīgās attiecībās esošie šo vietni nelieto. Dzīve, tiešām, ir baudāma ārpus virtuālās vides.
Kas vēl. Manu paziņu vidū ir vairāk, kā pieci cilvēki, kas caur šo vietni bija iepazinušies. Iepazinušies un izdzēsušies, neivis no sevis iedomājas taisīt padomdevējus.
Ne reizi vien novērots, ka biežāk par padomdevējiem sevi iedomājas tieši tādi cilvēki, kam pašiem spēciga vajadzība pēc padomiem un konsultācijām.

p.s. turos rāmjos BEZ kreisajiem profiliem. ;)

saulite34  Jā, tā kā komentāru skaits te ierobežots, tad komentēju no sava rezerves profila. :)[c]

Tik laimīga,ka pat bez rezerves profiliem nevari iztikt.

valmierietis333  Te jau precētie ir tie ,kas visaktīvāk meklējas! /ar vienu aci novērots/

Ps. Es personīgi neko šeit nemeklēju - tikai uzturu leģendu , jo zinu ,ka īstās pa saitiem nedzīvojas , es tikai kā labsirdīgs cilvēks ienāku uz reklāmām paklikšķināt!

runcs51  Hmm,kas paliks no kaisles-autores jautājums.....Nu atbildēšu-lai kādi gadiņi paiet-un tas čalītis dabūs jaunāku mīļāko,bet no vecas raganas muks pa gabalu...Starp citu-es reti kļūdos prognozēs...

lieliskaisvir  Padomā laicīgi ar ko noturēsi savu "lielisko" kad tavaiks būs nolaists.
Tu tak saproti, ka agrāk vai vēlāk tas notiks.

RRAGANA  Da nekas nenotiks. Iestāsies ikdiena un rutīna. Ar kaisles uzplaiksnījumiem reizi pa reizei. Kļūsiet par parastiem cilvjiem ar parastām problēmām un parastu dzīvi.

preilene  Nav ko baigi prātot, zīlēt un analizēt.
Ja ir labi, tad tikai jābauda. Mēs nezinām, kā būs rīt, pēc nedēļas vai mēneša. Kad tas pienāks, tad arī domāsim.
Un, tiem kas te ir sašutuši par to, ka puisis jaunāks, es varu teikt tikai to, ka gadi ir tikai cipars un tie neko nenozīmē. Un vēl man kāds nesen teica “kāpēc vīrieši ar daudz jaunākām lepojas, bet sievietei jākaunas?” Šo es paturu prātā. Un 7 gadi – tas pat nav “daudz” 40 gadu vecumā 😉.

Discreta  Ja daudz kopīga, nenoplaks. Pāries citā stadijā. Man Prieks par tevi. Izbaudi un dzīvo šodien!

Kurts69  man te mazliet nav skaidrs, kā var būt labs sekss ar cilvēku, par kuru nav skaidrs vai jūs abus bez seksa vēl kas vieno. Kaut kā man tā nekad nav gadījies.

borzomi  Forši!
Atsrādāt nerealizēto vajag!
Un uz pilnu klapi!
Būs,ko atcerēties!

Nerons  olalaaaaaa....opalā......
vēlas iepazīties ar sievieti, bet te ir runa par vīrieti....laikam!?
kāds sapņo ar vaļējām acīm....:):):):):?)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu