Ko nozīmē ´´dzīvot pareizi´´?

Interesē dažādu cilvēku viedoklis. Kas katram saprotams ar vārdiem ´´dzīvot pareizi´´?

Cik reāli ir izveidot attiecības cilvēkam, kam padodas ´´IZDZĪVOT´´ nevis dzīvot... Ar cilvēku, kas ir radis ´´DZĪVOT´´ un baudīt dzīvi... ???

Jau 2 gadus cenšos DZĪVOT, bet kaut kā ne pārāk labi sanāk.. Lielu lomu tajā spēlē pagātne un veselības problēmas. Atzīšos, ka gandrīz visas problēmas ir galvā, bet tas nemaina faktu, ka fiziski sekas jūtamas un nepatīkamas.

Bazhix  Gribētu piekrist borzomi, bet nevaru.. :) Ja ar kaut ko nav apmierināts - tātad nav pareizi. Tiesa, tam ir pavisam vienkāršs risinājums - izlabot to, ar ko nav apmierināts un dzīve kļūs "pareizāka" :)

siikaa16  Tu dzīvo, tā kā vari izdzīvot.

saulite34  Un to cik reāli izdzīvotājam veidot attiecības ar dzīvotāju, uz ko man neviens laikam nav atbildējis.[c]

Tev to vārdu izdzivotāja vispār vajag aizmirst,tu esi dzīvotāja un,ja tam otram cilvēkam tu patīc un ,viņš vēlas ar tevi attiecības,tad met savas šaubas pie malas un dodies dzīvē un mazāk domā par savas veselības problēmām ,un tici sev,ka tu vari būt laimīga.

Polaarlapsa  Nav jādzīvo pareizi, ir jādzīvo tā, lai būtu laimīgs.

Labrador  Tas ir taa - agraa jauniibaa nodarbojas ar gopnjika dziivesveidu. 18 gados cietums. Iznaak no cietuma , kur guust izgliitiibu , pieredzi un ruudiijumu un uzsaak biznesu. Apmeeram peec shaada scenaarija veidotas daudzas Krievijas filmas un seriaali.

jurks  Noteikti izklausīsies stagnātiski! Sāpīga pieredze! Bet viss ir salīdzinoši! Un tas kas ir bijis nav izmaināms, un nav atkarīgs no mums, un mūsu gribas, bet mēs varam notikušo pieņemt vai nepieņemt sev par labu! Lai kā arī būtu tās tomēr ir mūsu saknes, kas mūs baro, kā koku! Pieņem pagātni kā spēcinājumu nākotnei, un paņem rokās sevi, kā mazu bērnu no pagātnes un samīļo, jo šādā veidā Tu dziedināsi savas saknes pagātnē, jo tās spēlēs svarīgu lomu nākotnē! Grūtības, ciešanas ir tas no kā mēs labprāt izvairāmies, bet patiesībā tā ir realitāte un, agri vai vēlu, katrs cilvēks saskarsies ar to!

Sinilga  talkingmetal Tavs teksts: “Atzīšos, ka gandrīz visas problēmas ir galvā”.
Tu jau pats esi daļēji atbildējis uz savu jautājumu. Jebkurā gadījumā – rezultāts ir atkarīgs no attieksmes. Un “pareizas dzīves” formulas nav

nakunakutekuteku  kurt 16:02 ,ja sāksim "sarunāt ar sirdsapziņu",tad vienmēr būs kauns

Bachatera  Manā pieredzē neesmu dzirdējusi ,ka veidojot attiecības kāds domātu par to vai viņš ir izdzīvotājs vai dzīvotājs-kad esi iemīlējies visi kalni pārvarami šķiet un visas jūras pārpeldamas, nekas nešķiet par šķērsli it sevišķi jaunībā, ja vien ir mīlestība. Ja attiecības veido ar prātu , tad gan vairāk domas būs par saderību, cieņu, savstarpējo mijiedarbību, ko viens no otra sagaida un vai ir gatavs kaut ko jaunu apgūt , mācīties, pieņemt. Ja otrs cilvēks tevi spēj pieņemt Tevi tādu kāda Tu esi, tad tev atliek pieņemt viņu tāds kāds ir viņš un obligāti jāieņem pašai sevi . Varbūt tomēr Tev ir vajadzīga speciālista palīdzība, kurš palīdz tikt galā ar traumatiskiem pārdzīvojumiem, vai vismaz ievirza, jo mēs jau varam tikai katrs savu pieredzi šeit izklāstīt, bet Tavā ādā nevaram ielīst.

amelija  Njāāā.... kā sadzīvot ar sevis iedomāto dzīvi, ja pēc būtības esi pilnīgi savādāks cilvēks. Vienkāršojot, pēc autores atbildēm saprotu, ka viņa ir cilvēks kurš neraujas/nevēlas būt "visu varu", "visu gribu" cilvēku, un ir sastapusi tieši tādu varošo un gribošo. Šamai tagad satrauc fakts, ka kļūs neinteresanta tam visu varošam un gribošam. Es pareizi salasu? Jeb atkal tikai uzburu drāmu :)
Ja pareizi, tad mīļā autor, nu nekā Tev nav jāsadzīvo. Ja negribi, tad nedari, kam tev sevi tā mocīt?! Atrodi tādu pašu "botāniķi" un dzīvojiet mierīgā mierā ;)

p.s. piedod, ja visu ačgārni sapratu :)))

Kurts69  nevajag darīt kaut ko tikai kustības pēc. darīt vajag to, ko tiešām gribās un tad arī dzīvosi priekš sevis pareizi! Bet priekš visiem pārējiem nekad nebūsi gana labs, pareizs vai kāds nu tur vēl.
Būtiski ir saprast, kā dzīvojot esi harmonijā ar sevi un beigt pielāgoties, lauzt un bojāt savu dzīvi.

Karmensita  Izklausās, ka vēlies apstiprinājumu tam, ka dzīvo pareizi. Neviens to nedos.

Vienīgi vari nospraust mērķus un virzīties uz tiem.

Arnika  Kamēr neizlīdīsi no savas komforta zonas (sevis žēlošanas), nekas tavā dzīvē nemainīsies.

Neklausies tos, kas saka, ka - jādzīvo harmonijā ar sevi, nevajag lauzt un bojāt savu dzīvi.

Tikai laužot sevi Tu varēsi atrast sevi, mainīt savu dzīvi un veidot to tādu pēc kādas ilgojies.

Tinte  Pretpoli pievelkas un rada līdzsvaru attiecībās. Ja Tavs draugs izvēlējies Tevi, tātad viņam nevajag "visurgājēju".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu