Vīrietim sieviete var būt draugs?

Gribētu dzirdēt citu viedokli.

coldlands  Vai nu aizņemta, vai seksuāli nepievilcīga.

jurks  Sarežģīta kombinācija, ar neparedzamu iznākumu! Jo pat draugi var sanaidoties, ja viņu vidū uzrodas sieviešu dzimtas pārstāve!

Discreta  Jā, js ievēro zināmus noteikumus. Pretējā gadījumā vienam no diviem rodas citas domas.

riebekle  Mans kāds draudzības stāsts īsumā. Viss sākās pirms daudziem gadiem, ar naidīgu vēstuli kādu citu attiecību saistībā, uzsāka kasīties viņš. Tā arī palikām - katrs savās "ierakuma"pusēs. Pēc dažiem gadiem viņš mani pamanīja OHO, bet nebija pārliecināts, ka tā esmu es. Sākumā izvairījos dot skaidru atbildi, jo lai nu ko, bet ar viņu varēja forši patērzēt, tomēr nācās vien godīgi pateikt, ka jā, esmu tā pati maita no pagātnes. Nu bet kaut kā kļuvām par labiem draugiem, varējām krustām šķērsām pa telefonu (jo viņš citā valstī) izrunāt visu, pilnīgi visu. Līdz viņš kļuva greizsirdīgs un sapratu, ka gluži visu stāstīt nevaru, sāka apvainoties uz manām replikām par viņa rīcību vienā vai citā situācijā, jo iepriekš atklāti bijām viens otram teikuši, kā izskatās no malas tā vai cita situācija, analizējuši sievietes/vīrieša reakciju vienā vai citā gadījumā... Nu tagad pa retam joprojām ilgojos pēc viņa virtuālās paduses, reizēm parunājam, bet tās ir sarunas "sveiks kā tev iet, man iet labi, ārā labs laiks". :)

amelija  Es nevaru būt draugs. Man der tikai un vienīgi koleģiālas un lietišķi kontakti, jo ja ir draudzīgas, agri vai vēlu viss aiziet šķērsām. Man vīrieši kā tikai draugi, nav :)

fargo  man tuvākais draugs jau kādu dekādi ir 20 gadus vecāka sieviete. sanāk, ka var. vienā gadījumā. kādā cita nesanāks. kā jau minēja, ja sieviete ir seksuāli atraktīva, daudz kas var notikt. un ja viņi abi nav laulībām saistīti ar citiem, tad es pat neredzu, kas briesmušausmīgs, ja viņi kļūst par vairāk kā draugiem.

lieta ir tā, ka tas ir individuāli. augstāk kāds saka, ka nevar. tātad, tā. gan var, gan nevar.

Liiva  Var var!

MadamMango  Tikai draugi - nē ! Parasti viens vai otrs grib ko vairāk.
Bet vīrs un sieva var būt draugi...tas ir arī viens no laimīgas laulības punktiem.

av2  teoreetiski var. Praktiski...ar laiku kaadam , vai abiem pat , rodas citaadas idejas, un tas vissu sabojaa.It sevisskki, ja taas idejas tiek realizeetas.

Letija  Varbūt, ka var, bet pēc tāda statusa neraujos.
Pieredze ir draudzēties ģimenēm.

Ziids  Gan var, gan aŗī ir, arī manā dzīvē tāds ir ..un katram ir savs stāsts kā līdz tai draudzībai nonāca, bet tā ir pārbaudīta, nostiprinājusies un otrām pusēm jāakceptē, ka fiziskās iekāres tur nav.

Pilskungs  Vīrietim patiess draugs ir tikai suns.

garinsh207  Nu ja to draugu būšanu starp sievieti un vīrieti spēj sagraut vēlme kādam kopoties bet tam otram nē, tad tur nekāda draudzība nav bijusi reāla. Draugi pieņems un sapratīs un arī mierīgi pieņems otra - nē, un tas neietekmēs draudzību

RRAGANA  Nē.

multi  Draugi, paziņas jā, labākie draugi nē. Iespējams, ka 1 no 10 viss strādā, bet parasti kādam niez.

Geisha  Vai tad radu būšanas pamatā nav draudzība? Nezinu ka pie jums ir pieņemts, bet mans māsas vīrs man bija draugs un nekas vairāk. Draudzenes vīrs arī ir draugs, jo manā skatījumā līst draudzenes gultā maigi sakot ir cūcība augstāka mērā. Arī ar lielu gadu starpību cilvēki var būt tikai draugi. Lai ieliktos gultā vajag, lai abiem niez, bet cilvēkam ir dots saprāts, gods. Un pat, ja cilvēks ir seksuali pievilcīgs ne jau ar visiem ir uzreiz jametas gultā. Dažam labam te ir trusīšu loģika.

Floriana  Nē, nevar!

preilene  Nezinu kā ir ar vīriešiem, bet zinu noteikti, ka sievietei vīrietis var būt tikai draugs. Labs draugs, ar kuru var izrunāties, uz kuru var paļauties. Protams, vienmēr jāpatur prātā, ka viņš ir tikai draugs – nekāda flirta, divdomīgu skatienu un frāžu.

Peleks  Mierīgi, man ir daudzas draudzenes, nu tip ne kā draudzenes, bet kā čomi!! Lai nerastos jautājumi - ar čomiem vienā gultā neguļu!! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu