Vīrietim sieviete var būt draugs?

Gribētu dzirdēt citu viedokli.

Jason  Var. Ja viņš viņu uzskata par nesimpātisku. ;)

coldlands  Jēziņ, cik tups tants, kas ņem ka piemēru masas vīru, draudzenes vīru.....

DanaL  Es vienmēr esmu labāk sapratusies un draudzējusies ar vīriešiem. Bet kad kādam sagribējās ko vairāk, visa draudzība vējā.

Flints  ”Nezinaamais” Atbilde uz jautājumu varētu būt atkarīga no konkrētā satura, ko jēdzienā ”draudzība” ietilpina, un, visdrīzāk, katram no mums būs, maigi izsakoties, nedaudz atšķirīgs satura pildījums. Tātad runājot vispārīgi: jā, var būt, bet katrā atsevišķā gadījumā visu izšķirs konkrētā situācija, cilvēku personiskās īpašības un citi apstākļi,
”Geisha”! Mans prātiņš saka, ka radu būšanas pamatā ir nevis draudzība, bet gan radniecība. kas apzīmē starp divām vai vairākām personām ar dzimšanu radušos saistību. Un tad ir vēl tā dēvētā radniecība caur laulību, ko smalkā vārdā sauc par svainību. Vismaz skolā tā mācīja. Turklāt no Jūsu sacītā izriet, ka starp radiem a priori vienmēr pastāv draudzība, bet nekad – rezervētība, ķīvēšanās, naids vai ignorance. Tiešām?
Eh, aizrunājos! Lipīga tā trusīšu loģika... :)

Laimnese  Var.

klaustrofobija  Draugi var būt tad, kad starp abiem jau kaut kas ir bijis, bet beidzies.....Vai arī pirms kaut kas starp abiem būs.....

Reds  Var būt, bet tikai tik ilgi cik viņš viņai izmaksā.

Kurts69  Nē nu te tomēr jautājums par to, kas kuram ir draugs! ja draugs ir cilvēks kas Tev visu stāsta, ar ko kopā var pastaigāties vai tēju iedzert, tad tādi sieviešu kārtas draugi man ir padaudz. Un prātā nenāk ar viņām gulēt.
nav jau tā, ka vīrieši katru sievieti grib.
Bet ja draugs ir tāds, ar kuru kopā divatā vienā teltī gulēt, pavasarī pa upi nobraukt, kopā kalnos kāpt un uzticēties viņam kā sev, tad tādu draugu labi ja vienu pa dzīvi izdodas atrast!

Chris1986  ai, nu, da kāda jēga par terminaloģiju matus skaldīt

Fiskars  Freids šķiet uzskatīja ka tieši tā arī jābūt, tipa draudzība viena dzimuma ietvaros jau ir homoseksuālisma izpausme.

kvarts  nevar...

Undiine  Kas var būt īsti draugi?
Domāju, tie var būt tādi cilvēki, ar ko kopā saista bērnība un skolas laiks, kuri pareizāk spēj otru uztvert. Arī ceļojumos, kas ilgst vismaz 10 dienas, sastapti cilvēki var kļūt par draugiem.

Epifanija  Varbut kads var pastastit priekskam ir vajadzigas tas draudzibas tadas bez seksa tas vairak tad ir pazinu loks ka draugi un es nemaz nebutu prieciga par mana drauga vel citam draudzenem naktos noskaidrot vai ari pasai padraudzeties ar viriesu kartas parstavjiem profilaksei lai saprastu cik draudzenes var but!

Undiine  Epifānijai.

Lapsa lūdz Princi pieradināt viņu un, atbildot uz zēna jautājumu, paskaidro, ka pieradināt un tikt pieradinātam nozīmē radīt saites – citiem vārdiem sakot, veidot attiecības un uzņemties atbildību. Lapsa iemāca Mazajam Princim, ka būt unikālam nenozīmē savā īpašumā iegūt vienīgo rozi visā pasaulē. Unikalitāte rodas tad, ja kāda un vēl kāda cita starpā, vienalga, vai tā ir lapsa, roze vai kāda persona, pamostas mīlestība. Kā zinām, šī mūsu personīgās vērtības identificēšana ar kādām īpašām spējām, panākumiem vai tikumiem ir ārkārtīgi spēcīgs cilvēka ego malds. Lapsa atklāj dziļo paradoksu, ka katras personas unikalitāte dzimst vienīgi no spējas ”radīt saites”, apzinātas saites starp sevi un ”otru” (vienalga, vai šis otrs ir ārēja vai iekšēja realitāte), un no gatavības upurēt zemapziņas vēlēšanos kaut ko piesavināties.
Tālāk lapsa Mazajam Princim izskaidro, kā otru pieradināt. Viņa saka, ka klusējot, ar bezgalīgu pacietību tam jāsēž tuvumā un katru dienu jāpavirzās mazliet tuvāk. Ir labi arī ievērot ”pareizos rituālus”, kas, kā paskaidro lapsa, nozīmē katru dienu atnākt vienā un tai pašā laikā, tādējādi piešķirot vienkāršajai darbībai rituālu spēku – ļoti derīgs padoms, īpaši tad, ja runa ir par mūsu iekšējo tēlu ”pieradināšanu”.
Nu lapsa nonāk pie savas vēsts kodola – dīvainā paradoksa, ka saišu veidošanā būtiskākais elements ir pieņemt šķiršanos – pat šķiršanos uz visiem laikiem. Saites unikalitāte tādējādi netiek zaudēta; tā patiesi rod jaunu piepildījumu neizbēgamajā atšķirtībā, jo tikai pieņemot šādas atšķirtības sāpes, pieņemot tās ne tikai acumirklī, kad notiek zaudējums, bet katru dienu, dzimst jēga tur, kur iepriekš jēgas nebija. Kviešu lauka zeltītā krāsa, kura līdz šim lapsai bijusi nepamanīta un nenozīmīga, nu kļūst skaistuma pilna drauga zeltaino matu dēļ. Ikviens kviešu lauks nu ir neatkārtojams mazā Prinča unikalitātes dēļ. Mīlestība, kas ir attīrīta no vajadzības otru paturēt un kas ir

Undiine  turpinājums:

Mīlestība, kas ir attīrīta no vajadzības otru paturēt un kas ir kļuvusi saite starp diviem, iezīmē spēja citus neizslēgt (nepadarot visu ārpus sevis par pelēcīgu masu). Tieši pretēji, tā rada nojausmu par katra cilvēka, katras pieredzes, ar ko sastopamies, unikalitāti un nozīmīgumu. Taču tas nenozīmē, ka šķiršanās sāpes tādēļ būtu mazākas. ”Es raudāšu,” saka lapsa.

/fragments no Helēnas M. Lūkas grāmatas "Dvēseles stāsti"/

borzomi  Tad,kad iet labi,tad jau tos draugus nevajag...kaut ka piemirstas..
taču,
tad,kad kas atgadās vai ir grūta dzīves epizode..tad gan..vienmēr būs,kas izpalīdz,un tie man parasti ir draugi-vīrieši!

Es draugus tā arī uztveru-rokas stiepiena attālumā.

Ilveta  No personīgās pieredzes varu teikt, ka draudzība agri vai vēlu pāraug citās interesēs(no vienas vai otras puses), bet zinu kolēģes stāstu , ka labākā draudzene ir vīrietis, kurš bij vēdējtēvs viņas kāzās un viņa vedējmāte viņa kāzās...

ZZemene  Nē, nevar!
Geji ir labi draugi sievietēm 😊

Ilveta  Visticamāk...Abrakadabra...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu