Mīļākais

Labu laiku plosos gan šeit, gan Tinderī, gan gribu.lv. Meklēju sev seksa brūtgānus, bet tā arī paliku bez seksa. Visiem večiem viena problēma- nav naudas viesnīcai, puķēm un dāvainai. Kuras ir tās lietas, kur viņi iztērē naudu, lai nesanāktu tik elementārām lietām?

furnitura  Oho vīrieši pat kafiju nevar atļauties, a tu par viesnīcām sapņo. Nu sapņo tālāk... Gaidi silto sezonu, ja tik salīga esi, ka nevari parciņā izģerbties un pašai sava dzīvokļa nav. :DDDD

Fiskars  Ja Tevi kāds necienā ar kafiju, tas nozīmē ka viņš to nevar atļauties. Grandiozs domas lidojums.

Ziids  20:24- es dziļi atvainojos... citēju:ka vīrietim būtu, kaut kas jāizdara, lai konkrēti tieši ar viņu seksu gribētos. Bez tā jau ir tikai plika teorija bez jebkāda reāla notikuma.
tātad Jums, Autore, IEKĀRI UN Gribumu PĒC SEKSA nosaka vīrieša dāvana????? Un kāpēc viņam būtu svešai sievietei kaut kas jādāvina, ja viņš seksi var dabūt arī no meitenes, kura iekāro tieši viņu , kā vīrieti bez piedevām? Vai arī lētāk samaksāt prostitūtai un miers mājā?????

cinnija  jā, iepazīšanās laukums ir liels tirgus, visi vērtē visus pēc visa. un procesa traģika ir tā, ka maksā nevis tas, kas bagātāks, bet tas, kam vairāk vajag. Kam vairāk vajag? Tam kurš vecāks. tā kā autorei 39, ķermeņa skaistākā daļa -roka, kas tur glāzi, tad domāju, varētu atsaukties 60 gadīgs krievu tautības tālbraucējs.

furnitura  Fiskars - mani cienā, pat viesnīciņu ir uzsaukuši, bet ne jau no OHO. Vispār jau vecumā sekss ir tikai bagātajiem, tiem kuriem vismaz ir būdiņa.

Fiskars  Cienījamā Furnitūra, Tu strādā statistikas pārvaldē? Tik daudz zini visu ko, kas ko var atļauties, un cik kam sekss bieži būdiņās.

saulite34  Pierunājāt, tātad vīrietis jāaicina pie sevis. Bet dīvānu tad es viņam varu palūgt nopirkt, ja jau vieta mana?[c]

Ja tu gribi seksu,tad vien pašai viss ir jāsagādā un par visu jāparūpējas,jo tev vīrietis var tikai seksu uzdāvināt.

Vilksatkal  Viesnīca, ziedi , dāvanas , - tas ir apmēram uz 200 eiro , hm , tas ir par traku, stipri par daudz , par vecu apmīztu caurumu , un ja vēl neprot minetu vai visādas pozas ?! Nauda tad vējā ! Aizbrauc tepat uz kādu masāžas salonu vai kādu mauku māju un pa 50-100 eiro vari izvēlēties cik jaunu gribi un cik apaļu vai slaidu un viņa sūkās tik cik gribēsi ! :-))

RSQuattro  Lill_Mill - tā esi Tu, kas seksu grib, tad arī maksā un gādā.
Ja gribēs vīrietis, tad gan viņš samaksās un sagādās.

gertrude  nespīd, Tev ne dīvāns, ne viesnīca, jo OHO ir populāra Brežņeva frāze ,,ekonomikai, jābūt ekonomiskai´´, tobiš kotletes un minets par brīvu un nekādas kafijas:)

ne_meklejumos  Ja jau seks jāpērk par naudu, kāda nebūt iemesla dēļ, izvēlas pec savām iespējām un patikšanas. Tas taču pats par sevi saprotams, maksā pasūtītājs, šijā gadījumā autore.

Ziids  Nja... troļļot vēl jāpamācās... amatierisms lien ārā..:D

Felde  Jaa,es ari par furnituras zinasanam,idejam un piedziivoto-esmu parsteigta! Vienmer ir ko teikt,visu dzirdejusi,visu zina.... Ja feiks,apsveicami!-ja sieviete-nozelojami...(viszinosas sievietes,manaa skatijuma,- ir.pretigas,klaccigas,llooti nesimpatiskas)
Autorei,par to diivanu.. Ja katrs kurs naks,stieps diivanu,kur liksi? mebelu veikalu atversi? :0 ar izkartni-testeeti diivani! :)

RSQuattro  Parādi savu bildi un pateikšu vai es vispār ar Tevi gribētu seksu.

blondiemati  Tas tā nu ir... trūcīgi vīrieši te...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu