Mīļākais

Labu laiku plosos gan šeit, gan Tinderī, gan gribu.lv. Meklēju sev seksa brūtgānus, bet tā arī paliku bez seksa. Visiem večiem viena problēma- nav naudas viesnīcai, puķēm un dāvainai. Kuras ir tās lietas, kur viņi iztērē naudu, lai nesanāktu tik elementārām lietām?

kvarts  Ko nu jūs te dzenat...viesnīcas,puķes, dāvanas...pasakas kaut kādas..
Tagad ja dodies uz randiņu ar sievieti pēc 45 pilnīgi pietiek ar pudeli šampānieša...un pat vari nemēģināt no seksa atteikties, ne tas ka pašas piedāvā-pieprasa....

dzozefinaups  21.34 Nekad neesi aplauzies??? :) hm...

ne_meklejumos  Kvarts, nav nozīmes sievietes gadiem, nav nozīmes ar ko pietiek vai nepietiek, ir nozīme sievietes vēlmei pieņemt vīrieti tādu, kāds viņš ir bez aizsega.

Cerinju_Peeteris  Lielā mērā pievienojos Mazaa_naarinja [20:23] gan par meklējumu mērķi, gan motīviem .. jo īpaši piebildei par vaicājuma autores vecumu vs mēŗķgrupu.. [piebildīšu, ka man pat sieva jaunāka nekā tēmas autore :D]

vilks28  Skaidrs, autore grib uzsākt lietotu dīvānu biznesu.

Epifanija  Par tik elementaram lietam no manis neko nevar dabut!

korneelija1958  Cerinju_Pēterim sieva jaunāka kā tēmas autore ,bet pašam jādzīvojas pa oho,ko tad tā?Ar večiem tiešām ir problēmas jo gribēt tad grib ,bet kādu eiro atlicināt tai saucamajai brūtei tā pagrūti.Ģimenes budžetā robs!Kā izskaidros sievai kur palicis kāds desmitnieks un vēl degviela kaut kur lieki nobraukāta.Kvarts;pēc 45 sievietei pietiek ar šampānieša pudeli-tad man varbūt vairs tikai tīrs krāna ūdens pudelē.Vajag jau uz sevi arī spogulī paskatīties ne viss ņirgāties par sievietēm.Ja jau tāda attieksme pret sievietēm tāpēc jau te sēžat un tēlojat prinčus no pasaku grāmatām.Tie kas ir vīrieši tie zina kas sievietei ir vajadzīgs un tiem arī viss izdodas un nevajag ar pirkstu bakstīt sievietēm gadus.Vienai daļai te gudrīšu taču pat bailes māc vai vairs pat viss godam izdotos un tad tik noliek sievietes ,ka viņas nezin ko grib un prasa.Ja nevar nopirkt konfekšu kasti vai saldējumu kas tad tie vairs par vīriešiem.

Chris1986  es nesparotu - pri čom te nauda kkādi 250 vai 500, lai vnk sabīdītu īžamos kopā??

antarktida  Pretīgi...nekad neesmu sapratusi, ka veči tā viekārši var uzlekt virsū un nodrāzties ar jebko, kā dzīvnieki. Meitenēm nepieciešams kaut mazliet romantikas. Lill Mill kā mācēja, tā pasniedza - meitetne vēlas romantismu. A vīrieši brūk virsū. Varētu padomāt - ka ziedu dēļ paliks ar caurām zeķēm......kas jūs par vīriešiem!

Epifanija  Ziniet cik jus tadas meitenes viniem esiet?

korneelija1958  Epifanija-zini lai nu viņi tiek galā ar sievu un brūti tad jau daudz būs!

Paula6  Pasmaidīju par tā mīļākā (kas šodien ir rets gadījums) meklēšanu un vīriešu tēriņu problēmām randiņos. Vīrietis par mīļāko vīrieti kļūst jau tikai ar laiku un ja tā notiks, gan jau viņš pats tad arī pratīsies kā pateikties par to mīļumu. Bet autore jau ar humoru jautā pēc seksa partnera un tad nav jājautā, kur vīrietis tērē savu naudu: DD..īslaicīgai tikšanās reizei.

Nate  Jāiet uz gribuelvē, te pliku seksu neviens nemeklē.

Epifanija  Varbut vajag aiziet vispirms uz randinu un iepatikties virietim un tad sapnot par davanu!:)

Vaukskis  Tā nauda aiziet pārtikai, nepārtikas precēm, tam, kas paņemts uz nomaksu !

Sienazutrenkataja  Ta-da-da-damm☺
Un atnāk viņś ar dāvanām un viesnīcu..un Tu saproti..ka seksu nemaz negribas☺

MadamMango  Antarktida pilnībā Tev piekrītu ! Katrā ziņā žēl ,ka ir sievietes kuras sevi neciena un nolaižas līdz viņu līmenim ! :(

bella_  Lill_Mill ak saprotu ....
tādi vīrieši ir, bet ļoti reti
es aŗī kaut kaut pirms gadiem pieciem meklēju ko līdzīgu, nebija ne seksa tikai pliki solījumi ka tiksies, un ja tikās tomēr vēl ginekalogs pēc tam pašai jāapmaksā, bet seksu gribēju un atvēru porno linku un iepazinos kā ir jāmasturbē un pamēģināju un sanāk labi un katru reizi vēl ir orgasms :)))
varbūt noder

euromens  paskaties savā pasē un atradīsi veču problēmu...tant, Tavs laiks ir pagājis

cirteejs  Gribētos palasīt šīs pacientes sludinājumus, ja nu tur kādas pērles slēpjas. Citu ohujuešu sludinājumi jau palaikam tiek atšifrēti, bet kādi teksti bija pirms 3-5 gadiem, tādi arī tagad, nekādas izdomas! Tikai vecums mainās- damočkas paliek aiz vien jaunākas!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu