Cilvēka personība

Cilvēka personība- cik liela loma tai ir, lai cilvēks ieinteresētu? Sievietēm attiecībā uz vīriešiem, pieļauju, ka gana liela, bet kā ir ar vīriešiem?

DanaL  Mani tomēr visupirms piesaista vīrieša vizuālais tēls. Tāpēc pat nemēģinu iepazīties virtuāli. Man papriekš jāuzmet acs. Un ja vīrietim, piemēram, ir tik smuka mugura kā Kurts69 profila bildē, tad esmu ieinteresēta arī daiļo iekšu izpētē.
Bet lai cik dīvaini tas arī neizklausās, esmu pamanījusi, ka daiļas "iekšas" atstāj pozitīvu ietekmi arī ārieni.

riebekle  Man pretēji kā DanaL. Nu, labi, vispirms varbūt skatienu piesaista tie vizuāli glīties, bet bieži vien tur vairāk arī nekā interesanta nav un ja gribas ko skaistu, var tad labāk pavērot puķi podiņā vai vakara debesis. Cilvēkā tomēr gribas ko vairāk par smuku fasādi. :)

DanaL  riebekle, tu atkal neizlasi visu vai lasi pa diagonāli. Vai redzi to, ko gribi izlasīt, nevis to, kas tur tiešām rakstīts.

preilene  Lai mani ieinteresētu, ir jābūt pievilcīgam gan ārēji, gan iekšēji. Nekādu atlaižu. Man ir vienlīdz svarīgi ko redzu un dzirdu. Un tad es arī varu kļūt gan ārkārtīgi mīlīga, gan arī pakļāvīga.

AivarsN  Ļoti spēcīgas personības ir sastopamas abās nometnēs,es te nedomāju dzimumus. Apzināti,vai neapzināti,bet šīs spēcīgās personības var kalpot gaismai,dodot nenovērtējamu ieguldījumu cilvēces attīstībai un labklājībai. Taču tik pat labi šie izcilie prāti var nest neizmērojamu ļaunumu visai pasaulei. Pārējie ir kaut kur pa vidu,bieži vien pat nenojaušot,kāpēc vispār dzīvo un vai ar savu dedzīgo darbošanos dara labu,vai sliktu. Diviem pretējā dzimuma pārstāvjiem ar spēcīgu personību,bet kardināli atšķirīgiem uzskatiem,var veidoties ārkārtīgi aizraujošas diskusijas,bet lai tālāk pa dzīvi dotos kopā,viņiem obligāti jāspēj vienoties. Un ar kompromisu vien būs par maz,jo tas nepārtraukti gruzdēs un jeb kurā brīdī pat neliels vējš var izraisīt postošu ugunsgrēku. Vīrietim un sievietei ir jākļūst par vienu veselumu,vienam otru ideāli papildinot un pilnībā uzticoties,nevis kā diviem kucēniem cīnīties,kurš dabūs to gardo kauliņu.

Discreta  Manuprāt, lielākā vai mazākā mērā personības ir visi. Kstrs ir vesela pasaule. Cits jautājums, vai mūs saista konkrētā pasaule.

valmierietis333  - Epifa ,ja vien tu nebūtu trollis , no tevis sanāktu gudra sieva!

Bet par tēmu ... kuram gan neinteresē ,kas mašīnai zem pārsega!

riebekle  DanaL, es izlasu visu, ko raksti. :) Ir piedzīvots, ka, piemēram, par kādu bijušās kolēģes vīru sākumā nodomāju "Ko, pie velna, Viņa ir tādu saskatījusi tik necilā Viņā?". Kad sanāca kopīga kafijas padzeršana un klāt bija arī Viņas vīrs, tad varu teikt - tur fiziskais pazuda, es vienkārši baudīju sarunu ar lielisku, ļoti gudru, inteliģentu un inelektuālu cilvēku, un tad es sapratu - wōw, Viņš ir TĀDS vīrietis, ka viņu nevar negribēt sev tuvumā. Vai pretējs piemērs - strādāju kādreiz lielā kolektīvā, arī veči bija, viens tāds krutais čalis, uzkačāts, smuks, iznesīgs, mutīgs, visas kūst, kad šamais brien garām. Bet kā kaut kādās darba lietās palīdzēt vajag vai papildu jāpiepūlas, vai kaut kādas problēmas sākas, tā viss - notinas tas smukucis, tipa - neko nezinu, uz mani neattiecas, tāds gļēvulis - viendienītis. Nu un kāds tur vairs smukums? Fuj ne cilvēks.

InJanis  Vizuali miesaskarigas tautietes !!!!!!!

A jus nekad nesat domaajusas par to..... ko normalam vireitiem, ar pietiekaami labi attistitu pasapzinu, ir pilnigi POkuj ( dzili vienaalga ), ko jus tur lurat, kas jums tur patikas kaas nje ?????

P.S.Kauc gan..................zinama taisniba jums iraaid............... no luresanas gan neviena nekad nav vel stavokli palikuse ;-))))))

anjekdots.

Debesu dievins tads saskumis sez, depresija samejam...
Ercengels Mihaelis sam saka, kom Dievinj skumsti................. panjem atvaalinajumu, aizlaid iz planetu Mars?.
Da nju, tur ir parak karsts.
Ta aizlaid atpusties uz planetu menes ?
Da nju...................tur iraaid paraak auksts
Ta aizlaid uz planeta zem, tur vis kas fors iraid, skukji jauni, faini, izskatigi .....................

Njaaaaa...................zeeli nopusas Dievinjs..............
Tur es nevar braaukt atpusties...............tur man viens nesmukums sanaca ar galdnieka sievu nevainigu ;-)))))))

Tas par to stavokli paliksanu, ij luresanu uz viriesiem ;-))))))))))))

Epifanija  Riebekle visu laiku cinijas ar savu fizisko lidz parunaja ar koleges viru un saprata ka nekas nesanaks jo ir uzticigs sievai!

riebekle  Epifanij, man ne ar kādu fizisko nav jācīnās. Un uz kolēģīšu vīriem arī acis nemetu, tomēr spēju novērtēt lielisku un gudru sarunubiedru. Tomēr tevis pašas dēļ, Pifa, es ceru, ka vismaz esi nemērā smuka, ja nekā cita nav. :)))

DanaL  Tautieti.
Tādiem kā tu vienmēr ir problēmas. Ja uz jums skatās, - slikti, ja uz jums neskatās, - arī slikti.

Tāpēc turamies no jums un jūsu pašapziņas pa gabalu, tā mierīgāk.

Epifanija  Nu ko riebekle trapiju desmitnieka pec tavas reakcijas spriezot ka pieversies manai personibai aptrukas intelekts? Man atskiriba no tevis seit nekas un nevienam nav japierada es varu but tas kas es esmu un man nav svarigi patiku vai nepatiku es kadam un ta darit var atlauties tikai personibas un kas attiecas uz fizisko skaistumu tad dabu neapmanisi viss redzams ka uz delnas kas notiek katram mums iekspuse un ari tu savas lupinas atlavies nospikot ka ari vel te daza laba no maniem foto jo lidz tam seit pozicioneji savus buferus uz intelektualajam sarunam

InJanis  Tautiete DanaL !!!!!

redz es kauc ka nekad nefantaazeju klabinoties ieks piem.HOHO, ka.......................butu, ja butu............
Ir izVirtualaa pasaule, un iraid realaa.......................

Kauc ka sarezgiti butu kokeja kljusku izmantot prezervativa vieta ;-)))))) katrai lioetai savas funkcijas.
Tapec................. nevajag jaukt savu sievu, ar puspliku baabu glanceta erotiska zurnaliti ;-))))))))))

rokons  Smukums ir sākums izpētei, ir tā meiča dziļa blondīne,jeb tikai nokrāsojusies par tādu

Cemodans  Ja jau salonā silti tad viss OK

Eneile  Es palieku pie tā, ka personība tomēr atspoguļojas izskatā. Reizēm, piemēram, parasts, uzmanību nepiesaistošs cilvēks. Bet pietiek viņam uzsmaidīt un smaids seju padara neatvairāmu. Savukārt citā sejā sarūgtinājums, dusmas vai gļēvums ir ievilcis savas švīkas, un it kā bez maz modelis, bet cilvēks nepievilcīgs, nepatīkams. Un tādejādi, vien no izskata veidojas pirmais priekšstats par personību.

jurks  Es meklēju cilvēku kurā, kā atspulgā, redzēšu sevi un, savu kārt, otrais manī redzēs sevi! Nav bieži sajusta šāda sajūta, ka redzi un sajūti kaut ko radniecīgu, bet ja tas ir vienpusēji, tātad, vēl jāgaida!

MadamMango  vīrietim sievietes persōnība ir mazsvarīga !!!! galvenais un vienīgais kāpēc izvēlas ir fasāde.
tie kuri jums apgalvo ka tā nav vnk melo.
nekādas skaistās dvēseles ne labie raksturi viņus neinteresē. tādas pasakas ir izdomājušas pašas sievietes.

Kurts69  20:37, un cik ilgi pēc tavām domām ar to "Fasādi" paliek kopā? Mēnesi, divus, pus gadu? Ārējais izskats ir būtisks iepazīstoties, bet nu nestāsti man, ka kāds spēj būt ilgstoši kopā ar skaistu cilvēku, kurš viņam krīt uz nerviem.
Varu papaust, kā vīrietis - sievietei ir jābūt simpātiskai (un tas ir dziļi subjektīvi), viņai ir jāpiemīt individuālām īpašībām, kas uzrunā konkrēto vīrieti, un raksturam ir milzīga, es domāju ka izšķiroša nozīme.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu