Cilvēka personība

Cilvēka personība- cik liela loma tai ir, lai cilvēks ieinteresētu? Sievietēm attiecībā uz vīriešiem, pieļauju, ka gana liela, bet kā ir ar vīriešiem?

MadamMango  K69.. ticu ka Tu runā par sevi , bet tad Tu esi izņēmums. Es dzīvē , vērojot, redzot redzu tādu ainu kā aprakstīju. Reāli pāri , attiecības.
vīrieši kuri pamet savas sievas kuras sākušas novecot vai tad viņu dvēsele ir palikusi neglītāka ?
Interesanti tad kāpēc tie pusmūža veči (kad izšķīrušies no savas sievas, bērnu mammas) meklē sev 20 gadnieces...nojaušu ka burvīgās jaunās dvēseles dēļ ! :)))))
Lielākā daļa vīriešu ir vienkārši dzīvnieki kurus interesē tikai miesa un jo jaunāka , jo labāk.
Nestāstiet te pasakas par persōnībām un raksturiem ! Jebkurš reāli domājošs un dzīvi , realitāti redzošs teiks , ka tā nav patiesība !

MadamMango  Uz plana ledus ļoti precīzi pateicāt. !!!

cinnija  nu vau zin, kas no tavas dvēseles, ja tu pasmaidīt nevari!:

borzomi  Neatkarīgi no personības ir daudz cilvēku ar "dempinga cenām".
Kā teikt,lai tik būtu.

neko  Vīrietim sievietes persōnība ir mazsvarīga !!!! galvenais un vienīgais kāpēc izvēlas ir fasāde.
tie kuri jums apgalvo ka tā nav vnk melo.
nekādas skaistās dvēseles ne labie raksturi viņus neinteresē. tādas pasakas ir izdomājušas pašas sievietes.
----
Es teiktu melo gan tie kas saka, ka fasāde ir mazsvarīga gan tie kas apgalvo ka personībai nav nozīmē. Nozīme ir visam. Nepietiek ne ar personību vien, ne ar fasādi vien.
Vairums nav tik pieticīgi, lai pietiktu tikai ar vienu pozitīvu īpašību.
Bez tam cik nu dzīvē novērtos sliktai fasādei parasti komplektā nāk ne mazāk briesmīgs raksturs.

Paula6  Agrāk, t.i. pārdesmit gadus atpakaļ, bij populārs teiciens: katrs cilvēks ir personība. Nepiekrītu, jo katrs cilvēks ir individuāls, tas jā, bet personību veido audzināšana ģimenē, apstākļi, izglītība, kā iekšējo, tā arī ārējo cilvēka veidolu. Attiecībās tam ir liela nozīme, gan vīrietim, gan sievietei. Lidojot mājās priekšējā krēslā apsēdās skaista sieviete, skatījos uz viņu un kad sāka runāt ar stjuarti, tad viss skaistums izkūpēja kā dūmi gaisā. Tas pats ir ar vīrieti..runasveids, vārdi, izturēšanās u.tt. momentā pasaka kas un kāds viņš ir. Vīriešus interesē tikai fasāde? Manu paziņu, vīriešu lokā, tādu nav un vīrietis nav muļķis, viņam svarīga ir gan ārējā, gan iekšējā "fasāde".

MadamMango  ar vīrieti..runasveids, vārdi, izturēšanās u.tt. momentā pasaka kas un kāds viņš ir.....
tā tas ir !
Esot šeit un sarakstoties pēc kāda laika lec ārā vīrieša īstā daba !
Esmu bijusi pārsteigta (nepatīkami) .Caur rakstīto var just attieksmi, noskaņojumu...daudz ko.
Domāju , ja jau cilvēks tikai sarakstes laikā "uzsprāgst" par sīkumiem (kļūst neiecietīgs, ass, aizskarošs ) tad kas notiek reālajā dzīvē, kopdzīvē.?!
Sievietēm tomēr vajadzētu padomāt pirms uzsākt attiecības ar vīrieti kurš ir vairākas reizes šķīries. Vai jūs tiešām ticat , ka visas viņa sievas ir bijušas tik sliktas...
Problēma ir pašā vīrietī !

Geisha  Ja tu ņem konfekti no trauciņa vispirms uzķeries uz skaista papīrīša un tikai kad iebāz mutē saproti kas ir kas. Vienu koņču apēdīsi ar baudu, bet citu vienkārši izspļausi. Kad esi dzīvē guvis jau zināmu pieredzi ar krāsainu papīrīti grūti apšmaukt.
Tieši tāpat ir ar cilvēkiem. jaunība ir devīze :"ak, Dievs , cik viņš/a ir smuks... es ģībstu". Kad cilvēks jau ir nobriedis tad galvenais ir KĀDS IR cilvēks un nav svarīgi cik kuplas ir viņai krūtis vai cik spīdīgs plesis viņam.

Kurts69  kaut kā aizdomājos, kā tā sanāk, ka tie resnie, nekam nederīgie, izlaistie un slinkie veči ap 40 un 50 gadiem, pametot savas skaistās, koptās, čaklās un talantīgās sievas atrod divdesmitgadnieces, kas ir gatavas veidot attiecības ar savu vecāku vienaudžiem?:)
Šeit Oho bieži izskan līdzīgs viedoklis. Kas gan ir šīs mistiskās studentes, kas nevēlas būt kopā ar saviem vienaudžiem, bet masveidā metās vecu onkuļu apskāvienos? Nu kaut kā man šis scenārijs nešķiet ticams. varbūt pa kādai, kas iemīlas naudā vai arī konkrētais vīrietis ir tiešām izcils eksemplārs, bet nu atļaušos neticēt, kā tādu gadījumu ir daudz. Un iemesls viens - mums nav nemaz tik daudz to brīvo izcilo vīriešu pēc 40 un arī fantastiski bagāto nav nemaz tik daudz.
Tāpēc drīzāk gan tie nolādētie:D "Staiguļi" nevis aizdodas pie jaunietēm, bet gan plus/mīnus sava vecuma sievietēm, kas vienkārši ir vairāk motivētas iegūt konkrēto vīrieti. Seko sev līdzi, izskatās labāk, ir gatavas aptekalēt konkrēto eksemplāru, pabarot, seksuāli apmierināt un paslavēt:D, kamēr sievas mājās gan jau pukst, seksu nedod un uzskata vīru par neatņemamu sava dzīves mēbeļveidīgu piederumu.
MadamMango te raksta, ka vīrieši esot dzīvnieki:), nu piedodiet, bet kā ir ar sievietēm? Jūs neizvēlētos smuku, sportisku un jautru vīrieti? ja būtu iespēja? jeb sievietēm patīk tādi apaļīgi tusnītāji, mūžam čīkstoši un tērpušies nošņurkušās, nonēsātās drēbēs? Nu nez vai mūsu dāmas ir tik mazohistiskas!
Un vēl no savas nelielās pieredzes atļaušos kautrīgi piebilst - es liekot roku uz sirds varu apzvērēt, ka vispār neskatos uz divdesmitgadīgajām, un arī viņas uz mani domāju ka nē! Jo viņas neinteresē onkuļi, bet mani bērni! Mani interesē izveidojušās, nobriedušas personības ar vairāk vai mazāk, bet līdzīgu dzīves pieredzi manai! nevis studentes, kuras ar vaļā muti klausīsies, kā bija toreiz, kad es augu...
Sekss ir ārkārtīgi būtisks, bet tomēr ilgtermiņā tam ir jābūt līdzsvarā ar garīgo saskaņ

preilene  Kurts69, viss čiki, es esmu sieviešu dzimetes dzīvnieks, jo es izvēlētos tikai to smuko, sportisko un jautro vīrieti. Iespējams, ka tāda es viena, jo vismaz reizi nedēļā saņemu pārmetumus no vīriešiem 55+, ka manas vēlmes ir galīgi garām, ka viņi uz izķeršanu un es pat tā kā par vecu viņiem skaitos (ķipa - viņi gatavi ar labdarību nodarboties), bet nu – kā ir tā jādzīvo. Un arī sievietes man pārmet un mani cenšas pārliecināt, ka manas vēlmes nav ok. Bet es vēl ceru, ka vismaz viens smuks, sportisks, jautrs vīrietis apmēram manā vecumā ir, ko es pieticīgi varētu paņemt sev, jo citām jau viņš, nabadziņš, nav vajadzīgs. Citām tik tie apaļie un vecie – bet, ir labi ka gaumes atšķiras. Katrai pa vienam tiks.

Kurts69  preilene, lūk, man jau bija aizdomas, ka kaut kur tālā sapņu zemē ir Tev līdzīgas:D

preilene  Kurts69 un man ir aizdomas, ka esmu kaut kā nejauši no tās tālās sapņu pasaules šajā iekritusi. Laikam būs kaut kad kāja samežģījusies.

furnitura  Kaut kā pēdējā laikā ir sanācis iet uz baseinu viesnīcā, kur apgrozās ārzemnieki. Tad tā var pavērot - kas ar ko. Ja sākumā bija cerības, ka varēšu kādu ārzemnieku nocopēt, tad neizdevās, jo visi ir pa pārīšiem. Sievietes tur super skaistas, ar ideāliem augumiem, jaunas, var tikai pabrīnīties. Vienreiz redzēju izskatīgu vīrieti ap 50, bet blakus nu ļoti jaunu meiteni - taču viss bija savās vietās - apaļīgs dibens, lielas krūtis, slaids viduklis. Tikai retu reizie var redzēt opīšu vecuma pārīšus, un, protams, no skandināvu valstīm. No austrumeiropas tādus neredzēt. Tikai vienreiz redzēju sievieti ap 50, bet ļoti labi koptu, ar izcilu figūru, tādu koķetīgu, kas vislaik centās ieinteresēt savu vīrieti - tādu apaļīgu onkuli ap 60, kam TV inetresēja vairāk, nekā viņas džakūzī lēkājoši pupi. Tā ka - skaistums sievietei ir obligāts, ja vēlies tikt uz viesnīcu!

Feja_Feja  MAN ir svarīgi lai viņš man patīk vizuāli. Tas pirmais. Tad klausos, sarunas kas viņam galvā...gudrība vai sēnalas. Kāda vērtību sistēma.
Ja man smuks , bet nesakrīt vērtības, u. c tad man neder.

Feja_Feja  kurt uzraksti tās odziņas ! varbūt es esmu viena liela oga un pati to nenojaušu !1

Labrador  Latvijā , kā visā postspadomju telpā ir viens princips - jābūt tādam , kā visi , pelēkā masa. Ja sāc atšķirties , kaut vai pēc gaumes , tad uzskatīs , ka ar tevi kaut kas nav kārtībā. Cilvēkam jābūt ar tām trim , bimbastika minētajām augsti garīgajām vērtībām.😀

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu