Vai Jūs ticat dzīvei pēc nāves?

Vai Jūs ticat dzīvei pēc nāves ? Tas ir , ka cilvēka dvēsele ir nemirstīga un pēc fiziskās nāves turpina dzīvot. Nonāk debesīs vai ellē !

AveneSarkana  Bībeli var lasīt arī tā, ka gan debesis, gan elle ir zemes virsū. Neticu ellei pēc dzīves, elli saprotu kā dzīves uzdevumu. Svētlaimīgai sajūtai pēc aiziešanas no šīs pasaules gan ticu. Un par dzīvi vēl kādreiz - par ko ne?

sauljuks  Ticu karmai un dvēseļu pārdzimšanai. Tas izskaidro visu. Labo un ļauno, nabadzību un bagātību...
:)

Epifanija  Jadzivo ir tagad nevis jagaida dzive pec naves!

DanaL  Kas tev, Epifanij, liek domāt, ka šīs lietas viena otru izslēdz?
Ir cilvēki, kas tālāk par šodienu nedomā. Bet nevajag censties pārliecināt citus, ka tā ir vienīgā pareizā dzīves pozīcija.

Geisha  Galvenais šajā dzīve negrēkot, lai mūsu pēctečiem nebūtu mūsu grēki smagi jāizpērk. Gan jau kaut kas ir.... kaut vai enerģijas nezūdamības likuma ietvaros.
No otras puses, ja mēs cilvēki esam Dieva bērni tad loģiski, ka tēvs savu bērnu nededzinās ugunī tikai tāpēc ka bērns uzsita sev punu pierē. Kaut gan ja palasa bībeli tad tās šausmas kad brālis brāli nogalina, kad tēvs gatavs savu dēlu noslepkavot, lai pierādītu ka ir ticīgs man vienkārši no šausmām mati ceļas gaisā. Nezinu kā citiem, bet es savu bērnu dēļ varu stāties jebkuram briesmām pretī, atdot savu dzīvību dēļ bērniem nevis atņemt savam bērnam dzīvību lai kaut ko kaut kam pierādītu. Marazms īstākais.

nakts15  Vielas nezūdamības likums saka- nekas nepazūd! -"Jebkurā reakcijas gaitā katra ķīmiskā elementa atomi neiet zudumā un nerodas no jauna. Cik liels elementa atomu skaits bija pirms ķīmiskās reakcijas, tikpat liels atomu skaits būs arī pēc ķīmiskās reakcijas.
Ķīmiskās reakcijas būtība: vecās molekulas sabrūk, un no tiem pašiem atomiem rodas jaunas molekulas." Fakts, ka cilvēku vairums neatceras sevi citos veidolos, neizslēdz faktu, ka cilvēks ir jau dzīvojis agrāk un pēc laika var atdzimt no jauna lai turpinātu jaunu pieredzi citā fiziskajā ķermenī. Elle vai paradīze nav konkrēta vieta, bet dvēseles stāvoklis, kuru radam mēs paši ar savām domām, darbiem un ticību...atrodoties šai stāvoklī pazūd tie likumi, kuri darbojas fiziskajā pasaulē- pazūd sāpes, laiks, var dzirdēt un redzēt bez acīm un ausīm, var iet cauri sienām, pārvietoties domas ātrumā...Ir apkopotas bezgala daudz cilvēku pieredzes...Jā, un arī man ir sava personiskā pieredze, kura sasaucas gan ar madam mango minēto, gan vēl arī citu tekstos minēto pieredzi...Cilvēkiem grūti noticēt pirms paši nav ar to saskārušies...kā maziem bērniem, kuri netic tam, ka uguns karsta, un pieliekot roku sāpēs...

Epifanija  DanaL ne nu var jau domat un tiekties uz to jau tagad bet atpakal gan cela vairs nebus un nevajag domat ka tur jus gaida kads ar atplestam rokam to kas jus gaida tur tagad gan butu jaapdoma!

Epifanija  Tas ir ka jus dzivojat tagad!

avenekazene  Pecnave eksistee tapat kaa musu sirdspuksti!
Izvele, kur to pavadit muzibaa ir musu un seit uz zemes, velak ir par velu.....tad atliek tikai tumsa....

Caune  Ticu ka ir turpinājums pēc transformācijas. Transformēties var arī dzīves laikā. Nāve varētu būt kā gala eksāmens ar pāreju jaunā līmenī vai palikšanu otrgadniekos.

AivarsN  Visas reliģijas izdomāja parazīti lētticīgākajai ļaužu masai. Tos,kuri glabāja senās zināšanas un vadīja cilvēci pretī gaismai un garīgajai attīstībai,sadedzināja sārtos,sita krustā,nomocīja inkvizīcijas tiesas pagrabos,apmelojot par burvjiem un raganām. Arī mūsu priesterus Baltos tēvus,zintniekus un dziedniekus krustneši un inkvizīcija nokāva,bet svētvietās uzcēla baznīcas. Tā viņi visai pasaulei uzspieda savu zombējošo reliģiju,liekot simboliski ēst gaismas hierarha Jēzus miesu un dzert asinis. Sātanistu rituāls pusnaktī,pilnmēnesī,ejot gājienā ap baznīcu pretēji pulksteņa rādītāja virzienam ir paņēmiens,kā koncentrēt ļaužu psihisko enerģiju un novirzīt to savam ragainajam kungam pazemē. Gan Bībele,gan Tora,Talmuds,Korāns ir ļaužu prāta zombēšanai un programmē veikt katrai reliģijai paredzētos uzdevumus. Kristīgā reliģija pārvērš cilvēkus par niecībām,pazemīgiem,pakļāvīgiem vergiem,lai sātana īpaši izredzētā tauta pār tiem varētu sekmīgi valdīt. Ja par daudz savairojas,uzrīko kādu karu,vai revolūciju. Ja kādam ataust gaisma un tas mēģina parazītus atmaskot,inkvizīcijas tiesa šodien strādā sevišķi izsmalcinātām metodēm,neuzkrītoši noindējot,izraisot kādu strauji progresējošu slimību,vai izraisot avāriju. Milzīgi līdzekļi tiek tērēti informatīvajam karam,lai jau no agrīna vecuma cilvēks pietiekamās devās saņemtu sistēmas zombējošo informāciju kā arī apmelotu un izsmietu katru,kurš mēģina nest patiesību masām. Kopš pasaules pirmsākumiem norit nemitīga cīņa par dvēseļu novirzīšanu uz augšu,vai leju,tā sekmējot to pilnvērtīgu evolūciju ar visiem iespējamajiem eksāmeniem un pārbaudījumiem,lai tās sasniegušas radītāja līmeni,jau pašas spētu radīt savas pasaules.

av2  atbilde tiessi uz jautaajumu - nee, neticu. Bet ir bet...ir man arii sava pieredze.

DanaL  Epifānij, grūti saprast tavu šīsdienas tekstu, jo tur nav nevienas pieturzīmes, taču izskatās, ka pilnīga pretruna ar vakardienas teikto, ka par to nav jādomā.
Bet kā jau teicu, es necenšos būt pareiza bailēs no elles ugunīm, bet pēc pārliecības, ka gribu padarīt pasauli labāku vismaz sev iespējamā līmenī.

Tev arī novēlu reizēm tomēr padomāt, kas pasaulei paliks pēc tevis.

merlina200  Jā, es biju nomirusi un atgriezos....visu atceros.
Pēc nāves nemirstīgas ir tikai tīras dvēseles, pārējās dodas uz pārstrādi, jeb elli.
Tīras dvēseles pēc nāves caur tuneli(es labi atceros) dodas uz gaismu,( patīkama sajūta)tad nonāk vietā, kur jāatskatās un jāizvērtē sava nodzīvotā dzīve,( laikam dēvē par šķīstītavu) tad pēc nopelniem uz zemes, dodas uz vietu, kuru dzīves laikā nopelnījis. Bet mani šajā brīdī atdzīvināja.

valmierietis333  Nāve neeksistē - tā ir pārejas forma no viena izplatījuma citā, gluži kā pārģērbšanās - novalkātu apģērbu novelc un uzvelc svaigu , tieši tā pat atmetam novalkāto ķermeni un iegūstam jaunu!

Ķermenis ir tikai telpisks elements ,kas ļauj mums veikt konkrētas funkcijas , mēs esam tas ,ko mēs saucam par dvēseli - ķermenis ir tikai tāds kā mūsu avatars ,mašīna vai kā minēju - apģērba gabals!

Lai daudzas lietas pamanītu un tās saprastu ir jāpiedzīvo zināma apgaismība ,kas paceļ tevi augstākā līmenī, cilvēkam ir jātrenē apziņa , pretējā gadījumā no primitīvās dzīvības formas par augstāku nekļūs!

-Par tiem gaismas tuneļiem , tie nav nekas vairāk ,kā moderniem vārdiem runājot - dvēseļu teleportācijas ierīce , ar kuras palīdzību mēs pārvietojamies laikā un telpā , Visumā starp pasaulēm un stāviem! Laiks ,kādu mēs pazīstam īstenībā neeksistē - tas ir mainīgs lielums ,to ir iespējams gan apturēt , gan izstiept - bet līdz tam apziņas līmenim vēl jāizaug - arī uz zemes laiks visur nav vienāds ,tieši tāpat kā fizikas likumi! Ar telpu ir līdzīgi ,tā ierobežo mūsu kustību tikai tādā mērā , kādā apziņas līmenī atrodamies ,ja primitīvai būtnei dos pielaidi augstākiem līmeņiem bez iepriekšējas saprašanas, tā nesapratīs , nepratīs izmantot sniegtās dāvanas!

-Paradīze un elle ... es uzskatu ,ka mēs jau tajās dzīvojam , nevajag vārdus burtiski tulkot vai saprast - tas ir tas mūsu dzīves uzdevums - mijiedarbība ar sevi ,ar citiem ,ar apkārtējo vidi, ar kosmosu utt , būsi labs , arī pret tevi izturēsies labi , ja draudēsi visiem - karma dos pretī!

-Likumi tieši tādēļ arī tikai izdomāti (sākot ar baušļiem un bībelēm),lai cilvēks varētu attīstīties , jo pilnīgā anarhijā to izdarīt ir neiespējami - iedomājieties skudru pūzni ,kur katra skudra darītu ko vēlas - nebūtu celtnieku ,nākošo paaudžu ,barības vācēju ,būtu tikai sašķelta tauta ,kas nolemta iznīcībai ,kur katrs ir par sevi - tieši tāda šobrīd izskatās cilvēce!

Tādēļ arī

valmierietis333  ...
Tādēļ arī uzskatu ,ka esmu kritušais eņģelis ,kurš dzīvo starp gaismu un tumsu , neesmu ļauns ,bet tai pat laikā neesmu arī labs , cīnos starp pasaulēm , cīnos ar sevi un cenšos ievērot savus iekšējos likumus - viena kāja ellē ,otra paradīzē!
-Ideāli cilvēki , kā gudri cilvēki mēdz teikt ,neeksistē!

Šķīstītava=šķirotava , pēc kuras atgriežamies atpakaļ uz zemes/vai citas planētas un turpinām sevi ,jeb dvēseli ,tās apziņu trenēt! Protams uzreiz atgriezties nav iespējams , ir vajadzīgs laiks , jāgaida rindā savu kārtu ,lai atgrieztos uz zemes - paradīzē vai ellē , tas atkarīgs ir tikai no katra mums un mūsu apziņas līmeņa!

Bībele ir viltus ticība , tā ir elles grāmata , piekoriģēta līdz riebumam - ļoti atgādina amerikāņu visatļautību(laikam tie to arī būs piekoriģējuši) , rīdīt un slaktēt tautas vienu pret otru - brāli pret brāli ,karš pēc kara , mierā dzīvot anglosakši neprot...
Par vatikānu un turienes pedoizredzēto nāciju nemaz nerunāšu - sātans ,kas tērpies gaismas krāsās un sludina tautām viltus ticību!

uzplanaledus  Es ticu un zinu, ka ir. Tikai tas laikam vairs nav gluži tas, kas uz būt ar miesu un asinīm un iespēju izbaudīt dzīvi.

cinnija  Nē!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu