Vai Jūs ticat dzīvei pēc nāves?

Vai Jūs ticat dzīvei pēc nāves ? Tas ir , ka cilvēka dvēsele ir nemirstīga un pēc fiziskās nāves turpina dzīvot. Nonāk debesīs vai ellē !

Epifanija  DanaL ja es izdomaju atombumbu lai visiem ir dzivot jautrak!:))

jurks  Ticu! un izlasot daudzos komentarijus ir skaidrs, ka katram ir sava taisniba, jo katrs tic tam ko raksta! Bet, neraugoties uz to, ka man ir taisniba, jo es ta domaju, pastav vel tada negrozama vertiba kaa - Patiesiba!!! Un mana taisniba tiks izmekleta Patiesibas gaismaa! Bet kas ir shi Patiesiba?-Taa Kunga praats!

DanaL  Epifānij, saliec pieturzīmes, citādi var saprast, ka tu esi Einšteins, kurš atombumbu izgudroja gandrīz pirms 100 gadiem.

Ellocka  Paradīze un elle mīt mūsos pašos. Nāve ir tikai viena no mūsu mūžīgās dzīves izpausmēm.

dzintars45v  Interesants jautājums uz kuru nevar tā viegli atbildēt,sāksim ar domu,ka nav tāda jēdziena,kā ļaunums un labums,viss atkarīgs no redzespunkta,piemēram paņemsim izlūku,ja humoram tad Štirlicu,ja skatās no padomijas puses,tad viņš ir varonis,ja no visām citām pusēm,tad nodevējs,tāpēc nav tādas paradīzes,vai elles,cilvēks vai nu iet savu ceļu uz harmoniju un mīlestību,vai arī apstājās kaut kādā savā attīstības posmā un turpina iet pa vienu un to pašu rinķi,kamēr nav guvis attiecīgo pieredzi un ir gatavs iet tālāk,tāpat domāju ar tām mūsu dvēselēm,vai kodoliem,kurām ir jānoiet savs ceļš,kurš sākās ar kūniņu un ja tu velti sevi mīlestībai un labiem darbiem,vai vienkārši dzīvo ar godu,tad kurā tur atdzimšanā tu kļūsti par skaistu tauriņu un kādi ceļi tad tev paverās ej tu sazini...,tā ka mūsu dvēseles nekur nepazūd,bet tas ir pavisam kas cits,nekā jēdziens dzīve pēc nāves kaut kādā parastajā interpretācijā,tāpēc ja paskatās dziļāk,tad nav ne ļaunuma,ne labuma ir virzieni pa kuriem iet,viens ir uz harmoniju,otrs uz haosu,pa kuru iet,tu izvēlies pats...,ja par autores sapni,tad skaisti,neesmu ticīgais,tāpēc piebildīšu,ka smadzenes ir tas pats dators,kas mums iespējams ne pārāk saprotamas lietas pērveido pazīstamās asociācijās,tas par Jēzu Kristu...!!! P.S. Reliģija,pašpilnveidošanās,dažādas garīgās prakses,ceļi dažādi,bet visi ved uz vienu mērķi,ezotērikas pasaulē,tagad gan parādās tēzes,ka nāk jauns gadsimts,kaut kas savu laiku jau ir nokalpojis,kaut kas jauns nāk iekšā un kad āmens laiks,jau ir pagājis un spēku uzņem;-lai top...,padzīvosim redzēsim,tēma interesanta,bet par to var diskutēt gari un plaši,pāris teikumos visus aspektus un domas grūti izteikt...!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu