Vīrieši un nauda....

Vīrieši kuri apgalvo , ka sievietēm vajag TIKAI naudu parasti ir tie kuriem naudas nav ! :)

Vērojums no dzīves ...Tādi vīrieši ir ar vāju intelektu visā kopumā . Jau pats apgalvojums par sievietēm parāda viņu zemo intelektu.

multi  Vajag jau ar lielu krānu, tikai ir sievietes, kas ir dzīves gudras un saprot, ka visiem nav tie lielie 20+cm metamie. Tāpat, kā ne visas sievietes staigā ar dd+ krūtīm. Tām kurām nav dieviņš devis ...... tad arī žēlojas par mazajiem krāniņiem, ienākumiem un citām mazām lietām.

Cerinju_Peeteris  kaa visi vispaarinosjie apgalvojumi arii sjis ir meliigs peec buutiibas ..
ciktaal ir runa par pasja pieredzi .. man ir bijusjas dazjaadas meitenes .. gan taadas kam vajadzeeja manu naudu .. gan taadas kam svariigs bija sociaalais segmenteejums .. gan apdziivojamaa platiiba [nek. iipasjumi .. to adrese] gan taadas kam esmu [bijis] vajadziigs es pats .. bet vienmeer tomeer ir tas lielais vaicaajums vai abu attieciibu pusju prasiibas korelee .. dziivee ir dazjaadi periodi tostarp attieciibaas attiistiibaa var mainiities prasiibu sortiments :D

Chris1986  Nu, autorei iznāca komisks tēmas pieteikums, tipa: "Vīrieši kuri apgalvo , ka sievietēm vajag TIKAI naudu parasti ir tie kuriem naudas nav". Un tālāko tekstu varētu saīsināt uz šo pašu: "Sievietes, kuras apgalvo, ka šiem vīriešiem nav intelekta, pašām tā nav" :D

Bet nu par tēmu: Es vēl saprastu, ka sieviete varētu prasīt no vīrieša naudu, kad ir tikko piedzimis bērniņš un pati ir bērna kopšanas atvaļinājuma. Bet tak ne šejienes vecās pī***, kas labāk atceras laiku, kad ar Ļeņinu Sestdienas talkā vienu baļķīti nesa 1917. gadā, nekā laiku, kad vēl bija spējīgas dzemdēt :D

rokons  Senlaikos vīrieši gāja mamutus medīt, tagad naudu.
Dabisks process

preilene  vilks28 "Un tie vīrieši kuri apgalvo, ka sievietēm vajag lielu krānu ir ar maziem, tas pēc tavas loģikas."

Jā jā jā, tieši tā arī ir. Un tie vīrieši, kuri nemitīgi sūdzas, ka sievietēm vienmēr sāp galva, paši uz neko nav spējīgi.

Jo - uzbrukums esot labākā aizsargreakcija ;)

Hbbs  Interesanti, ko šī topika autore saprot ar jēdzienu ´´nauda´´? Vēl viena dzīves apdalītā, kurai šķiet, ka ja viņai ir vāvere, tad viņai kaut kas pienākas :D
Ja par finansiālo stāvokli, ir tikai loģiski, ka ja vecis tā ap 35-45 gadiem nav spējis sevi nodrošināt, tad nespēs arī parūpēties par to, kas viņam apkārt. Tie stāvokļi finansiālie taču arī mēdz būt dažādi...latiņu augstums utt. Kas vienam nauda, otram kapeikas .
Tāpēc lūk tēmas autore varētu precizēt, kas ir nauda viņas uzskatā :)

AivarsN  Intelektam nav nekāda sakara ar naudas daudzumu,jo tad jau visi augsti izglītotie būtu bagāti,bet miljardieriem būtu vismaz augstākā izglītība. Viss atkarīgs no dzīves mērķiem,ideāliem,kaut vai tās pašas sirdsapziņas. Liels naudas daudzums ir liels spēks,tas ir kā bruņojums. Ir ļoti būtiski,vai tas tiek izmantots pašaizsardzībai,ja cilvēks pēc dabas ir ļoti bailīgs,vai parazītiskai dominēšanai pār citiem. Cilvēks ir radoša būtne,bet ne vienmēr savu radīto var pārvērst lielā naudā. Gūt prieku sev un sagādāt to citiem reizēm dod lielāku gandarījumu,kā liela nauda. Ir ļoti maldīgs uzskats,ka vīriešiem,kuriem maz naudas,ir negatīva attieksme pret sievietēm. Viņi ir noraidoši tikai pret tām sievietēm,kurām nekas vairāk par naudu un primitīvām izklaidēm neinteresē. Taču sievietes ar sev līdzīgiem uzskatiem,viņi var dievināt un dāvāt tām viscēlāko mīlestību.

dzozefinaups  12.12 Jauka atzina... Nebiju taa aizdomajusies. Bet,tagad,izlasot tevis rakstito,saprotu,ka reti kurs virietis ir dzives gudrs.... :) Jo parsvaraa tak standartaa meklee modeli ar DD+ - Jo dzivesgudri viriesi saprot,ka sieviete pusmuza nevar svert 45kg,but bez striju un celulita piedevas.(pietam,ja laidusi pasaule bernus)... un saprot,ka pats nav jauneklis,kurs mostas un iemieg ar stavosu... :) Un dzivesgudrs virietis ielukojas spoguli,un saprot,ka jaunavaam....vins nav interesants-jo vairs nav ko piedavat-kaa tikai nopirkt!! (ja ir nauda) Dad iedzersim par to,lai butu daudzvairak dzives gudru cilveku... :) :) :) !!! Jaukus visiem svetkus!! :)

multi  12:18 un sievietes gatavoja ēst, audzināja 10 bērnus un uzkopa dzīves vietu.
Mūsdienās sievietes grib to pašu mamutu nesēju, bet audzināt 10 bērnus un virtuvē atrasties negrib. Tad kāpēc mūsdienu vīrietim viss jānes uz saviem pleciem, ja mūsdienu sievietes ņem atlaides.

Hbbs  dzozefine 12;24- nu ļoti jau stereotipiski uzskati, ka ´´pārsvarā visi meklē modeli ar DD+´´ un ka pusmūža sieviete nevar būt slaida. Ja mēri pēc sevis un sev apkārtējām, kuras savu izplūšanu izskaidro ar jebko un ja patrāpījušies veči, kuriem vajag lielos pupus...tad zini, pasaule nav tik maza, ir arī tur kas citādāks :)

VECA_PIEPE  Es tikai nesaprotu vienu: nu ko mūždien činkstiet par to, ka sievietēm no vīriešiem tikai naudu vajag,...ja jumsiem tādas nav? Ja jumsiem naudas nav, tad neviena sieviete to neiekāros, tā arī to jums neatņems- broblēma atrisināta.

Bet, ja jūs gribiet, lai sievietes jūsu naudu iekāro, tad jums būs to nopelnīt.
Ja nespējat tādu summu (tik daudz naudas, ko gribētos, lai sievietes no jums iekāro) nopelnīt vienā darbā strādājot,...tad strādājiet divus, trejus vai entos darbus...un tad nāciet uz PA ar žēlabām, ka sievietes jūsu makus iztīra!

multi  12:44 žēlojas autore - sieviete!
Tā nauda jau nemaz tā nepelnās, kā te dažas iedomājušās, tos trīsus darbus var strādāt deputāti un valdes locekļi, parasts mirstīgais pa 3 darbiem ilgi neizturēs un tāpat neko nebūs nopelnījis.

vilks28  12:20 Tām kurām bieži sāp galva ir jāiedzer ibumetīns un tā arī jādzīvo, kā muļķēm bez dàvanas.

Hbbs  Vecā piepe- gudrs vīrietis nekad nepieļaus, ka viņa maku kāds iztīra. Gudrs vīrietis, kuram ir nauda, nebūs kaut kāda veida attiecībās ar stulbu sievieti. Un gudra sieviete tā nerīkojas. Gudra sieviete pēc gadiem 30 pati stabili stāv uz kājām. Nu un tādu cilvēku mijiedarbība tikai vairo abpusējo stabilitāti, nevis veicina parazitēšanu uz otra rēķina.
Un...galu galā šīs tēmas var cilāt tikai neintelektuālas tantes. Šeit ir tik daudz variāciju un iespējamo modeļu... Vissvarīgākais ir lai cilvēkam PIETIEK.

preilene  Bet kur ir problēma, vīrieši mīļie. Tie, kuri nevar sievieti dabūt ar ikmēneša ienākumiem, kas mērāmi pārdesmit tūkstošos, ņemiet sievieti ar harismu - ar savu stilu, izskatu, smaidu, perfekto ķermeni, laipnību, jautrību, prieku par dzīvi, savu aktīvo dzīvesveidu, kurā variet iesaitīt arī viņu.

uzplanaledus  Valstī ar stabilu ekonomiku šāds jautājums nerastos. Nauda ir vajadzīga, tas ir skaidrs. Vai to meklē ar vīrieša palīdzību vai citādi, tā jau ir izvēle.

dzozefinaups  12.38 Pilniba piekritu,ja runa ir par normaliem apstakliem un normaliem cilvekiem! Es parspileju ar tiem 45kg.... bet tiesam ir viriesi,kuri tadas meklee Klau,tadam svaram ir jabut 6-8kl meitenei! Te ir gana daudz,kas mekle slimigi vaajas... Un interesanti,ka sportiski,liela auguma virieti mekle normalas sievietes,bet resni-llumigi viriesi-taadas tievules. Tapec nevajag spelet vienos vartos,tev nav nejausmas,ko mekle viriesi!!! Un ir ari tadi,kam apalumi liekas sexigi-90-130kg mekle! Un tagad vel nedaudz-visi nav un nekad nebus vienadi,un steriptipi te vairak izskan no viriesu puses! Resnos cilvekus-ar burgeriem zobos ari es nosodu....bet tikpat labi paskaties uz slimiigi vaju,kurss eed eed eed -un nevar pieaudzet to kilogramu! Jaa,un man ari nepatik vaaji viriesi, Mans standarts ir no 90kg uz augsu! Ar piebildi,ne llumigs! Ja par sevi-ari neesmu viegla...jaa,bet esmu velobrauceja-stingra,muskulota,ar gana labu augumu! Kilogramiem ir noziime,ja tos sskkirojam taukos,kas ir vieglaki -pret muskulaudiem,kas ir smagaki! Nekad nespriedisu par cilveku pec kg daudzuma,bet gan pec proporcijam! Tapec uzskatu,nevienam nav tiesibu kadu aizskart,ne kg,ne kranina izmera del,vai krusu del. Ta ir gaumeslieta! Vienigi,vajadzetu atcereties,ka pusmuzss nav jauniba,un ir atskiriba gan iedzimtiibaa,gan anatomija un fiziologijaa! (un milziga sievietes un viriesa atskiriba) Dzivesgudrajiem to vajadzetu saprast!

siikaa16  Nekad neesmu zinājusi, cik no maniem vīriešiem pelna. Sievietei pašai ir jāspēj savām vajadzībām nopelnīt. Zinu, dažas, kuras uzskata,ka vīrietim sieviete jāuztur. Drīzāk tās sievietes ir ar zemu intelektu.

Geisha  Vīrietis nevar tā vienkārši ienākt pie drauga/draudzenes ciemos un pateikt:"Es gribu ēst, bet man slinkums strādāt. Baro mani!". Nepiedien tā vīrietim. Kaut gan dabā arī tādi exemplāri gadās. Vīrietim pašam patīk padižoties ar savu sociālo stāvokli, savu sievieti, saviem bērniem, savu māju, savu krāniņu, savu autiņu.

neko  Ja sievietei no vīrieša vajag tikai naudu, tad visam pārējam viņai jau ir kāds cits:) Nemēdz būt tik pieticīgas sievietes, kam pietiek tikai ar naudu.

Pieļauju, ka tas sašutums tieši par to, ka pārējam ir kāds cits:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu