Vīrieši un nauda....

Vīrieši kuri apgalvo , ka sievietēm vajag TIKAI naudu parasti ir tie kuriem naudas nav ! :)

Vērojums no dzīves ...Tādi vīrieši ir ar vāju intelektu visā kopumā . Jau pats apgalvojums par sievietēm parāda viņu zemo intelektu.

Skarlete  Izmantojot laukumu teikšu: Onkol, ja Tev ir daudz naudas - droši raksti...tas ir vienīgais, kas dzīvē nav izbaudīits tā līdz mielēm...protams būs vēl face atlase, pagātnes īss iztirzājums, mērķu, attieksmes izvērtējums...:))

Bet par tēmu...vīrieši, kuri apgalvo ka sievietei vajag tikai naudu, paši ir neinteresanti, garlaicīgi, pesimistiski noskaņoti, depresīvi tipiņi...un ko gan citu no tādiem gribēt! (Loģiski tak)

Felde  ...13.43 virietim pasam patik.... viss,kas seko sai teikuma,ir par normalu,istu virieti! Sadi viriesi ir milzu bagatiba....(kam tads ir bijis,tas sapratis!) Un tiesi sads virietis ir pelnijis milestibu,maigumu,atbalstu,sapratmi,iejutibu.un visu,ko milosa sieviete spej dot! Un tikai sads virietis ir veiksmigs,ar izaugsmi,biznesu,ricibspejigs un,pie visa klaat-sexigs! (lai kadu kraninu maate tam devusi..) :) :) Milie viriesi-tiesi sadus mes velamies sev blakus! :) :)

JOHAIDI21  To pilnībā piekrītu,un es savu exsievu arī pa Ziemassvētku laiku nevedu uz baznīcu,bet gan pie ginekologa.Jo man jau sen bija aizdomas,ka tas "svētais gars" nav vis debesīs ,bet gan dzīvo kaimiņu mājā! :-))))

DZONIS_UN_SISKAPISKA  Nu vispār naudu-pašu kā tādu nevienam nevajag.Jo ko piemēram cilvēks darītu izmests tuksnesī bez ūdens un pārtikas.bet..ar maisu naudas???Domāju ka pēc kādām vairākām dienām būtu gatavs ATDOT VISU NAUDU-TIK PAR GABALIŅU MAIZES UN GLĀZI ŪDENS!!!Nauda vnk nodrošina komfortablu dzīvi.Un tā ir tāda lieta kas šsodien ir un rīt var nebūt,bet vot cilvēks gan ir vērtība!!!Cik ir bijuši gadijumi ka patiešām ja sākas naudas grūtības-pāri pašķiras un pēc kāda laika,kad tam vīrietim jau ir nauda,tad pēc tam sievietes kož pirkstos.Ta kā TIKAI GRŪTĪBĀS pārbaudās patiesā attiecību vērtība!!!!

DZONIS_UN_SISKAPISKA  Un ak ja,aizmirsu piebilst-Autore dzird no vīriešsiem to ko pati vēlās dzirdēt.

Jurijs55  lapukoku tracināja
veca piepa saulgriežos
vai līdz šim tu nezināji
kas ir iekšā sieviešos

Laimnese  Grūtāk ir atrast īsto...nekā nopelnīt naudu...

Chris1986  nu ja, kā vienmēr viss reducējas uz izmisuma bļāvienu beigās - "Raksti, un es izvērtēšu, vai es man derīgs!" - (tulkojumā: "Nu, dieva dēļ, uzrakstiet tak vismaz kāds, nu vienalga kāds!!") :D

runcs51  Arī vērojums iz dzīves-nāk ņirga par autores mēģinājumu attaisnot personisko alkatību un stulbumu.

saulite34  Nekad neesmu zinājusi, cik no maniem vīriešiem pelna. Sievietei pašai ir jāspēj savām vajadzībām nopelnīt. Zinu, dažas, kuras uzskata,ka vīrietim sieviete jāuztur. Drīzāk tās sievietes ir ar zemu intelektu.[c]

Un,tās kas savus gultas priekus tūlīt apraksta publiskā dienasgrāmatā, laikam ir ar ļoti augstu intelektu.ja jau nezin ,cik vīrietis pelna,tad nav ko no viņa dāvanas gaidīt.

Discreta  Iespējams, ka tā arī ir. Tāds, kuram tā nauda ir, teica, lai raugos uz viņa naudu. Sanāk, ka arī šim nekā cita nav, ko man piedāvāt. Vēl ceļojums, ar kuru jau kuro reizi piedāvājas. Baidos, ka uzmāksies, tāpēc atsaku, par ieganstu minot bērnus, skolas u.t.t.

Labasdomas  Nāk prātā drusku ekstrēmas domas - nu, ja nebūtu šo sieviešu, kas savā dzīvoklītī izmitina un pabaro šos nabadziņus (ir dzirdētas tak tādas lietas), kuri dzīvē nekā nav iespējuši, tad tak:

1) viņi badā būtu nomiruši
2) bet, kas, nu vēl līdz ziemai aizvilktu, tad vismaz būtu nosaluši.

Secinājums - mīļās dāmas (ja par tādām Jūs var saukt), pašas vien vainīgas, ka neļaujat sabiedrībai attīrīties no šādiem eksemplāriem, paliekot vien cienījamiem un sevi nodrošinājušiem VĪRIEŠIEM!

Priecīgus Ziemassvētkus!

Kreicene  Melo tas,kurš apgalvo,ka nauda nav būtiska. Naudas daudzums nosaka dzīves līmeni un dzīvot labi vēlas katrs.Cita lieta,ja naudas daudzums ir kritērijs pēc kura izvēlas būt vai nebūt kopā ar cilvēku. Labāk ar mīļoto nabadzībā nekā ar nemīlamu bagātībā. Turklāt no katra vecuma tiek gaidīts kas cits.Ja pusmūža vīrietis neko nav sasniedzis un nespēj pats sevi nodrošināt, tas ir rādītājs gan par viņa raksturu,gan uzņēmību,gan par spēju sasniegt mērķus. No otras puses,ne par velti saka,ka aiz katra veiksmīga vīrieša stāv sieviete.Var saskatīt potenciālu nabadzīgā vīrietī un izveidot no viņa biznesmeni. Vai apprecēt bagātu un izputināt.Bet beigu beigās,ne jau naudas maisam naktī gribēsies uz pleca gulēt.

Geisha  Ir vīrieši kuriem ir nauda bankas kontā ar vairākiem cipariem. Un tad, ka ir? Domā viņš uzreiz ar Tevi dalīsies? ņi figa nedalīsies. Viņš drīzāk savā zeķē pakārsies nekā dalīsies. Esmu bijusi ļoti bagātās mājās kur tualetes poda ir apzeltīts, bet glāzi ūdens nepiedāvās. Un Tev tādu žmogu vajag? Viņš tak sapelējušu maizi ēdīs un taupīs pat uz tualetes papīra. Nauda ir labi, ja tās ir pietiekami dzīvot cilvēcīgu dzīvi. Nekad ne vienam vīrietim neesmu jautājusi cik viņš pelna, vai ir uzkrājumi vai īpašumi. Gribēs - pats visu izstāstīs un parādīs. Man svarīgākais ir cilvēcība.

turkmens  Kāda summa vīrietim Latvijā būtu jāpelna,lai viņš varētu sākt radīt interesi sievietē?

gunda10  Ir daudz sieviesu gados kas ir turigu viru atraiknes ja jaunam sievietem nauda ir mazliet butiska kaut bernu del zinuu kungu kas bija kopa ar miljonara skirteni ,turigam sievietem vecu naudu nevajag skirte.i vienkarsi negrib attiecibas bet tikai iezaget int.kadai jo nav sanacis iezaget

gunda10  Zinu daudz sievietes kas ir un uztur viriesus ar veselibas problemam un pat ar atkaribam ,vipar viens ists filosofs ir teicis ka biezajiem japrecas ar planajiem un otradi

Labasdomas  Turkmen, savā pirmspensijas vecumā Tu vari interesēties vien par savas gaidāmās pensijas lielumu!

cinnija  vīrieši, kuri apgalvo, ka sievietēm vajag tikai naudu, parasti neizskatās pēc kinozvaigznēm. viņiem par laimi, ir pietiekoši daudz jaunu, glītu un uz kompromisiem gatavu jaunkundžu, kas piekrīt saņemt izskata starpību naudā. kas citiem tur būtu daļas? slikti tikai, ka naudas kults sekmē kroplīgas jaunās audzes rašanos. jauniešu prāti ir viegli ietekmējami, ceru, ka nav daudz tādu, kas lasa mūsu forumiņu:))

gunda10  Tikai ja var piedavat naudu bez attiecibam vis drizak trapisies profesionala krapniece .ir bez saubam siev.kas grib but aprupetas bet eiropa netik daudz ka doma

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu