Vīrieši un nauda....

Vīrieši kuri apgalvo , ka sievietēm vajag TIKAI naudu parasti ir tie kuriem naudas nav ! :)

Vērojums no dzīves ...Tādi vīrieši ir ar vāju intelektu visā kopumā . Jau pats apgalvojums par sievietēm parāda viņu zemo intelektu.

gunda10  Zinu daudz sievietes kas ir un uztur viriesus ar veselibas problemam un pat ar atkaribam ,vipar viens ists filosofs ir teicis ka biezajiem japrecas ar planajiem un otradi pat ja parasta sieviete un nevis profesionala krapniece grib visadi stabilu laulibu tomer vispirms jadod attiecibas uz veç mulgiem uzkersies vis drizak krapnieces

draboss  Komentus nelasīšu, bet izteikšu savu milzu apbrīnu pret topika autores plašajām zināšanām un aso prātu, tikai patiesi ģeniāls cilvēks varēja nonākt līdz šādam "atklājumam".

EsparTevi  Priecīgus ZS!

Te tā lieta ir divejāda. Skaidrs, ka vīrietim, lai sieviete ar viņu veidotu attiecības vajag naudu un ja viņš vēl nav īpaši smuks(lai izslēgtu spekulācijas ir smuki un parasti), tad nauda teju ir vienīgais ar ko viņš var mēģināt piesaistīt sievietes uzmanību. Tāpat ir skaidrs, ka vīrieša pašcieņa ir tieši proporcionāli atkarīga no ieguldījuma ģimenē(ari sievietē), gadījumi ja vīrietim ir tikai 50 procenti ģimenes budžeta akciju, tas parasti vīrieti iekšēji vismaz satrauc.
No otras puses, kāda prikola pēc pārtikušam vīrietim vajag kādu uz astes? Vai arī aiz kāda izbīļa viņam ir vajadzīga neatkarīga sieviete? Tāpēc arī ir tā ka sievietes (kurām ir nauda teiksim tā turīgas), ir problēmas ar vīriešu atrašanu, jo turīgi vīrieši neatkarīgas sievietes nemeklē un ja meklē kādu, tad viņai ir jābūt debeškīgi naivai un jaunai, lai turīgs vīrietis vēlētos to aprūpēt! Un pārējie vnk ir gatavi attiecībām, bet pie sievietēm tādiem arī nav pieprasījumā! Un viss ir forši!

cinnija  skaisti dzied lakstīgala zelta būrī sēdēdams nedzied´ vairs, lakstīgal, tava vara beigusies

nedolce_negabana  Dīvaini lasīt vīriešu domas, kuri visi kā viens ir pārliecināti, ka sievietes to tik vēlas, kā uzsēsties viņiem uz astes. Gan jau ir arī tādas...
Mana pozīcija ir tāda, ka vīrietim ir NORMĀLI jāpelna, jo, ja es to varu, tad arī vīrietim vajadzētu...NORMĀLS vīrietis nemaz nejutīsies labi, ja būs ar mazāku algu.
Un kas tie par vīriešiem, kas iedomājas, ka sieviete viņam visu naudu atņems:D

Labrador  Granāta sausajā tualetē ir iemesta!⚡🎊

ketija64  Abiem vajag kādu naudiņu pelnīt ,lai varētu kaut cik normāli dzīvot.

MadamMango  Labrador...izcili !!! ha ha... :))))

valmierietis333  ´´Vīrietim pašam patīk padižoties ar savu sociālo stāvokli, savu sievieti, saviem bērniem, savu māju, savu krāniņu, savu autiņu.´´

-Noraksturoji kaut kādu plānprātiņu vai zīmuli ;
kam nav iekšējās bagātības ,tie arī var dižoties ar mantu,stāvokli un džipu ,ko var novietot gan uz trotuāra , gan teātra vai veikala kāpnēm!

Normāls vīrietis neies dižoties , ja tev ir nauda ,tas nenozīmē ,ka tas visiem jāzina un tas nenozīmē ,ka tā ir uzreiz notriecama(ar to arī atšķiras īsts bagātnieks no zīmuļa)
, tieši tā pat ir jāsargā savs tuvo cilvēku loks , viņu pašu drošībai ... var lepoties ar savējiem , bet tikai pašam to sakot ,nevis pa visu pasauli deklamējot! Jo cilvēki ir skaudīgi!

Nedrīkst arī aizmirst karmu(Visuma likumi) , jo vairāk dižosies ,lielīsies apkārt - tā var arī visu pazaudēt , beigās paliks 30cm nokaltis nestrādājošs daikts , grāvmalē sasists džips , bez sievas un mīļākās , jo kontā svilpos vējš! Nevienam nevajadzīgs!

Jurijs55  domājam banālajās asociācijās
ja - vīrieši un nauda,
tad - sievietes un bauda ?

Epifanija  Vispar interesanti kur jus tadus viriesus satieciet kuri ir tik nobazijusies par naudu un ar sadu apgalvojumu par sievietem? Ja ta padoma tad man nemaz nav sadas pieredzes jus damas ar tadiem iepazistaties seit? Nesaprotu...

kvarts  Ja cilvēks ir sekls patērētājs, tad diemžēl tālāk par primitīvo nauda-sekss neredz. Par nožēlu, tādu šeit ir lielais vairums.

uzplanaledus  Epifanija, vajag tikai rakt :D Oho gan nezinu, bet vispār jā, ir vīrieši, kuriem tiešām naudas daudz un baidās, ka tikai kāda neatņem. Attiecības gribētos, bet ir taču risks, jo ir taču vispārzināms, ka sievietēm vajag naudu! ;)

valmierietis333  19:00,
- Tāda ir realitāte , ļoti daudz tādu mednieču saražojies(lai gan tas novērojams uz abiem dzimumiem -ar katru gadu arvien trakāk) ,kurām smadzenes tikai grozās ap greznu dzīvi un tai pat laikā ,lai pašām nekas nebūtu jādara - varētu grozīt pakaļu Abu Dabī pludmalē , malkot alkoholu un stulbus selfijus taisīt - visa dzīve!
Un normālus večus tādas atbaida - tie mūk neatskatoties.

Reiz viena nestrādājoša vienaudze uzrakstīja un sāka man pārmest ,ka redz par maz pelnu ,ka vajagot vairākus darbus , es tikai par to muļķi pasmējos un nopriecājos ,ka labi vien ir ,ka sevi tik ātri nodeva,tā kā nebūtu citu tēmu par ko parunāt - ja sāk runāt par naudu ,vienmēr tas ir signāls ,ka jālaižas lapās! Viena man šo jautājumu uzdeva 3x pēc kārtas ,jo ar vienu atbildi nepietika ,laikam ciparos tikai prata lasīt! ;D

--Kaut kā neatminos ,ka kāda būtu man prasījusi ,kāds meistarīgs štruments man ir biksēs(tas mani ļoti aizvaino ;D ) - konta izziņu gan samērā bieži jautā - tādēļ arī nākas kā Hudīnī teātri spēlēt!

Ja vajag tos kalnus ar naudu ,lai tak pati iet un pelna , tas pats arī par karjeristiem , ja sieviete ir karjeriste ,tas nenozīmē ,ka arī vīrietim jālien robos ,lai tikai izdomāto dzīves līmeni noturētu un pārtrumpotu partneres ienākumu ciparu! Ne jau visi prot dzīvot - daudzi dzīvo pāri saviem līdzekļiem un gatavi zagt ,lai tikai varētu turpināt dzīvot burbulī!
Tagad ir tāds padauzu laikmets ,kad vecis ir vajadzīgs tikai kā vergs ,kā pelnītājs - pavērojiet cilvēkus un paši redzēsiet ,ka man taisnība , pagroza dupsi , un vienalga kāds muļķis uzķersies!

Ar to mēs arī ļautiņi atšķiramies , cits redz mīlestību ,bet citam tikai nauda - tikai nenoslīkstiet tajā! ;)

Tessa  ka jus esiet apnikushi ar savam maziskam problemam. par Ziemassvetkos dala naudu, jutas, teritoriju un visu parejo.

anis  Ak,Labrador! Būtu redzējis ko sadara paciņa rauga... Granāta ir bērna šļupsti...

Chris1986  Jā, es ar balsoju par rauga paciņu. Tomēr tak ekoloģiskāk un kaut kā humānāk

MadamMango  es gan par granātu...kā uz jauno gadu... PA salūts ! :)))

afrodithe  Tīri pētnieciskos nolūkos sāku virināt visus šobrīd Ikācarā esošo sieviešu profilus, lai tieši sejā pavērtos uz tām vīriešu naudas tīkotājām. Palika garlaicīgi pie trešā desmita, jo līdz tam tikai viena dāma bija savā profilā norādījusi vēlamā iepazīšanās objeka naudiņu - 1200 eur (nebija minēts bruto vai neto). Protams, ka žēlabas par vīriešu naudas tīkotājām te dzirdamas absolūti regulāri. Tieši tikpat ilgi dzīvs ir neatbildētais jāutājums- cik rūpīgi tās negauses gan jāmeklē, lai masveidā atrastu?

Epifanija  Ne nu lai es vel ko raktu! Man darit nav ko un vel tadus verdinus ansus?! Galigi garam man tadi neinterese ar tadiem kopa var nomirt no garlaicibas un vel zelta buri! Lai tak iet uz poda!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu