Nju neskrien vireļi pēc tām jaunākām bobām, neskrien.

Ieklausīsamies tautieši atzītu ekspertu viedoklī šajā jautājienā.

«Šķiršanos pusmūža krīzē veicina abi dzimumi vienādi,» uzskata astrologs Račs. «Tā nu gan nav, ka vīrieši skrien pie tām jaunajām, bet sievietes ir svētas. Sievietēm šis motīvs ir tāds, par kuru vairums sabiedrība teiktu: «Jā, es saprotu. Priekš kam? Cik ilgi tu ar viņu mocīsies?»»
https://www.tvnet.lv/4558480/astrologs-andris-racs-ta-nu-gan-nav-ka-viriesi-skrien-pie-tam-jaunajam

P.S. Jūsu viedoklis, cienijamās HOHO "uz dīvāna sēdošās viszinošās expertes (i).

Feja_Feja  Un KĀĀ vēl skrien !!!! nekas nav jauns uz pasaules ! :)

DanaL  Neskrien, jo paskriet ta nevar. Alkohols un nikotīns atņēmis varēšanu...
Saku no personīgās pieredzes. Pāris gadus vecāki vienaudži vienkārši nespēj noiet 100 m vingrā solī bez aizdusas un pīppauzes ik pēc 50 m.
Bail padomāt, ko ar tādu varētu iesākt gultā.

Jaunadiena  ejam mājās, nav ko te muļķi laist,labāk sākt jau domāt kā iepriecināt savus mīļos...

ketija64  kāds skrien aizelsies,kāds pat aci neuzmet svešai sievietei...viss ir vīrietim galvā :))
p.s
Minētais astrologs nav nekāda pasaules slavenība,lai viņa pareģojumus uztvertu nopietni.

Adelante  Nezinu.
Miestā ir zināmi daži vīrieši, kas ir ļoti stabili savā dzīvesveidā- 20 g.v. bija 20gadīga, 30 g.v.bija 20gadīga, 40 g.v. bija 20gadīga, 50 g.v. bija 20gadīga, tagad ap 60 gadiem, blakusesošā sieviete starp 20 un 25. Nav ne turīgi, ne izglītoti, ne ar stabilu darbu, ienākumiem, dzīvesvietu, bet vienmēr pozitīvi un smaidīgi, izskatās jaunāki par saviem gadiem.

Sinilga  Es, jauna meitene, apprecējos “aiz mīlestības” ar vīrieti, kurš par mani bija 11 gadus vecāks. Viņš mani sāka pazemot un sist, vēl arī pasakot, ka man par daudz sexa gribās. Ja vīrieti mīl, viņš kļūst nejauks. Bet, ja “uzraujas” uz stervas, tad sāk domāt, ka vēlas kaut ko mīļu, bet, ja dabū kaut ko mīļu, tad uzvedas kā īpašnieks, ka tā tam jābūt un sievietei no viņa mīļuma jākļūst atkarīgai: Viss ir paralēli, perpendikluāri un pa apli ...
Izšķīros, jo vēlējos palikt nesakropļota un dzīva. Nevēlējos, lai bērniem būtu jāredz šausmas.
Satiku vīrieti, kurš par mani jaunāks, ģimenisks, izaudzināja manus bērnus kā savējos, labs mīlnieks, bet ar gadiem viņa sexualitāte “apdzisa” un atkal bija jādzird, ka “man par daudz sexa gribās”.
“padzīvojos pa iepazīšanās saitiem” – secināju, ka vīrieši paši nezin, ko grib: vieni “apjājuši pus pasauli” un saka, ka visas sievietes ir maukas, nav nevienas, ar ko veidot attiecības ... bet turpinot sarunu, secinu, ka tā ir tikai atruna vīrieša bezatbildībai ... vēlas nopietnas attiecības ... HAA!! Muļķības!!!
Visinteresantākās un izsmeļošākās sarunas un sarakstes ir ar vīriešiem, kuri meklē tikai mīļākās. No viņiem par šiem saitiem esmu uzzinājusi daudz ko, ka: sievietes sexu nemaz negrib, bet vīrieši vairs nevar (lielākā daļa), t.sk. arī tie, kas meklē jaunākas. t.sk. arī tie, kam ir nauda: pats sexsā kā trusis, par sievietes labsajūtu nedomā, bet no sievietes prasa prostitūtas meistarību.
Vīrieši gados tiešām meklē jaunākas. interesantākais, ka viņus neinteresē, ka viņa vienaudze ir sexuāla sieviete, viņam vajag jaunāku, jo tā ir dumja, būs no veča atkarīga un vecis varēs izrādīt savu varu pār viņu

valmierietis333  Neviens nekur neskrien - piebrauc ar mersi , pašas salec kūbā!

Ja viņi skrietu ,tad neatliktu enerģijas vairs varoņdarbiem gultā!
Tie kas skrien ,tiem tieši tā arī ir - ieraušas gultā un aizmieg no nespēka , kādi tur vēl varoņdarbi!

Epifanija  Malacite Sinilga par izteikto viedokli vismaz zinu no ka esmu bijusi pasargata un vel joprojam mani pats Dievs sarga ja nav ista viriesa blakus tad vins nav vajadzigs vispar ja sievietes dzivi neatvieglo tad labak ir but vienai

valmierietis333  23:42,
Man laikam ar steigu jāskrien piekoriģēt anketu - jāpavelk vēlamie partneres gadi uz augšu, citādi sāk likties ,ka arī sāku ietilpt zem tā "vīrieši gados"...
(Kā man nepatīk ,ka sāku līdzināties baram un zaudēju savu neatkārtojamību...) ;D

Geisha  Račs man nav guru, bet ja par astroloģiju tad:
0- 7 gadi puika ir Aunā (aktivitāte), meitene - Zivīs (mīļas meitiņas),
7- 14 gadi puika Versī (mācās, zināšanas krāj), meitene - Ūdensvīrā (gaisīgas draudzenes),
14-21 gadi puika Dvīnī (tusiņi, brīvība) meitene - Mežāzī (mērķis- karjera vai precības),
21-28 gadi puika Vēzī (gribu ģimeni) meitene - Strelniekā (pašā plaukumā),
28-35 gadi vīrietis Lauva (Lauvai - karalim skaists laiks) sieviete Skorpionā (viss tracina - vīrs nesaprot, bērni mazi, karjera, bet dienā ir tikai 24 stundas)
Tad nu lūk šis ir viens no kritiskajiem periodiem. Otrs kritiskais periods ir 49-56 gadi kad vīrietis ir Skorionā (neviens mani nenovērtē), bet sieviete Lauvā (pasaule ir pie manām kājām).
56+7 gadi vīrietim ir pēdējie trakulības gadi kad vēl gribas kaut ko izbaudīt kas nav paspēts. Vēlāk jau vīrietis pārvēršas par Balto tēvu.

burleska  Geish, bet kas ar sievietēm- 56+7 gadi? :)

Chris1986  Dārgās vecās nepieprasītās tantes, man ir patiesi jūs žēl un ik pa laikam nobirdinu par jumsim kādu asaraiņu. Bet es patiesi būtu ļoti labs vīrs jūsu meitām. Nevajag būt egoistiskām un atņemt viņām laimi, pievācot to sev!

Labrador  Man paziistamos kopdziivee esoshajos paaros laika prognozi un paareejos uzstaadijumus nosaka sieviete. Sievietes arii 90% gadiijumu ir iniciatores lauliibas shkjirshanai. Gluzhi sievietes vainot nevar , jo vinjas ir pret klasisko gjimeni izveerstaas propogandas upuri.

Letija  00:39
Ha, ha...
"Vai tāpēc es viņu audzināju, pucēju, skoloju, lai izdotu par sievu pie tāda kretīna Tavā vecumā!?"

av2  Gribam , vai negribaam, forss sex speelee tomeer lielu lomu. Un ja taa sex vairs nav, un kaadam ir vienalaga, ka nav, agri, vai veelu buus sskkirssanas.
Un tur nav dizza sakara ar to , ka oblegati ies pie jaunaaka. Ies pie taa cilveeka, ar kuru ir tas super forssais sex, un miilestiiba.
Attieciibaas esot , nu nevar "neklapeet ar ausiim" par otra cilveeka sajutaam...par to, kaa otrs juutaas, cik laimiigs/nelaimiigs.
Sskkiraas DIVI cilveeki, tur nav tikai viens vainiigais. Domaajiet pirmss..palaizzat to liesminnu veejaa....

MadamMango  viņam vajag jaunāku, jo tā ir dumja, būs no veča atkarīga un vecis varēs izrādīt savu varu pār viņu....
tā arī ir ! tie vīrieši kuri paši jau pirmspensijas onkuļi pie 60...meklē 16 g. jaunākas.
tas parāda ka viņu interesē tikai miesa. Jo ja grib nopietnas attiecības tad skatās vienaudzi vai nedaudz jaunāku.
SINILGA arī novērojusi to pašu ko es. tie kas klaigā ka grib nopietnas attiecības bieži melo...izrādās prasti jākļi , blondīņu meklētāji. Ir nepārtrauktos "meklējumos". Realitātē tie ir babņiki.
šajā portālā ļoti mazs procents normālu vīriešu kuri spējīgi veidot ilgtermiņa attiecības un mīlēt savu sievu.
Pārējie visādi slimnieki , egocentriķi, babņiki , sarakstes meklētāji , precētie, atsaldētie kuri spējīgi tikai uz seksu.

MadamMango  Piekrītu 1000% Epifānijai ! Vakar tieši par to domāju. Sapratu, ka tās sievietes kuras ilgāk dzīvo vienas (ir ilga pauze starp attiecībām) ir daudz spējīgākas izvēlēties kvalitatīvu,ģimenei derīgu vīrieti ! JO viņas māk dzīvot vienas, nav izmisušas , ka ķeras pie katra veča, ka tik būtu..Ja redz , ka vīrietis ir sliktu raksturu, attieksmi tad visu izbeidz uzreiz ! Es tādus uzreiz pasūtu...
Tās kuras nespēj dzīvot vienas ir reāli emocionāli. u.c. atkarīgas no vīrieša arī ķeras pie katra, jo baidās palikt vienas ! Velk attiecības un mocās ar vīriešiem kuri pret viņām slikti izturas.

Geisha  Manam znotam ir brālis 36 vai 37 gadi. Un viņš izvēlas tieši 50 gadīgas sievietes, jo viņām nav tarakāni galva. Viņš ar tām jaunajām ir smagi aplauzies. Daudzas jaunās sievietes ir cacas, kurām vajag 2 reizes gadā Majami, kalpus, restorānus, ikvakara izklaides, lai vīrietis kāju pirkstus izlaizītu pirms seksa. Kādu brīdi uz ārējās fasādes jau var pavilkties, bet ikdienā ne katrs vīrietis var izturēt tādas investīcijas ielikt kaut kādā silikona lellē.

Chris, neraudi par mums tantām. Mums vēl ir tāds pulveris iekšā, ka jaunās var iet atpūsties. Antikvariāts vienmēr ir krietni vērtīgāks nekā plaša patēriņa prece (cacas).

AivarsN  Geishai savā ziņā taisnība. Tikai vairums vīriešu,antikvariāta vērtību sāk apzināties tikai sasniedzot Baltā tēva vecumu,kad šādai atklāsmei vairs nekas netraucē.

rokons  Daudz kam, kas te komentos minēts, nepiekrītu, bet negribu ielaisties sīkumos. Nesenā laikā ir izdevies novērot pārus, ārpus Latvijas un arī Latvijā, kurā vīrietis ir virs 65. Visbiežāk tas bija kādā vairāk vai mazāk smalkā pasākumā.
Te ļoti skaidri ievēroju, ka tantuks kopā ar savu vienaudzi, kas vēl tīri ciešami izskatās, vizuāli šķiet vecāka. Vispirms - gaitas dēļ. otrkārt - liekā svara dēļ. Sievietēm osteoporoze dara daudz ļauna, un reta izbēg no šis kaites, ar visām atbilstošajām sekām. Arī menopauze maina hormonu struktūru, un no svara palielinājuma pat jaunībā slaidas jaunkundzes ap 55 to visu saņem
Pāri, kur sieviete ir redzami jaunāka, bet nav skuķis, vizuāli skatās krietni saderīgāki. Grūti spriest, vai runa ir par 10 vai vairāk gadu starpību, bet viņu izturēšanās liekas saskanīgāka.
Te es nedomāju par nodzērušamies un nopīpējušamies večiem, kas jau pirms 60 veci ir gan miesā gan garā.
To jau arī uz sievietēm attiecinu - viņas jau ar nav visas vienādas.
Bet par sexu un tā vajadzēšanu - nav problēmu, ja pāris ir atradis kopīgu risinājumu un ritmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu