Nju neskrien vireļi pēc tām jaunākām bobām, neskrien.

Ieklausīsamies tautieši atzītu ekspertu viedoklī šajā jautājienā.

«Šķiršanos pusmūža krīzē veicina abi dzimumi vienādi,» uzskata astrologs Račs. «Tā nu gan nav, ka vīrieši skrien pie tām jaunajām, bet sievietes ir svētas. Sievietēm šis motīvs ir tāds, par kuru vairums sabiedrība teiktu: «Jā, es saprotu. Priekš kam? Cik ilgi tu ar viņu mocīsies?»»
https://www.tvnet.lv/4558480/astrologs-andris-racs-ta-nu-gan-nav-ka-viriesi-skrien-pie-tam-jaunajam

P.S. Jūsu viedoklis, cienijamās HOHO "uz dīvāna sēdošās viszinošās expertes (i).

burleska  Rokon, kā Tu šajos novērojumos zini, cik kuram gadu? Varbūt tur, kur sieviete izskatās vecāka, viņa arī ir vecāka, bet tur, kur ir blakus viengadniece, tur izskatās jaunāka?

rokons  Dažus no salīdzinātajiem drusku pazīstu :)

dzintars45v  Optimāli ir pieļaujams plus mīnus 5 gadi no tava vecuma,bet ne vairāk par desmit,kaut gan ir piemēri no dzīves,kad atšķirība ir arī 20 gadi un arī vecis,nav ne īpaši biezais,vai ja hohmai deputāts,kolēģei no iepriekšējā darba ir 22 gadu atšķirība,trīs bērni,trešais pagāšgad piedzima,nelaimīga galīgi neizskatās,vēl tagad atceros,kā iepriekšējā darbā čaļi stāstīja,ka aizlaiduši ciemos,a tur večuks pie mājas pīpē,šie prasa,tas tētis droši vien,izrādījās vīrs...,meiča arī ne no nabagiem,kupla ģimene,sava saimniecība,tā ka dzīvē visādi gadās!!!

dardedze  Bet lai taču skrien! Galvenais, lai cilvēki ir laimīgi!

sauljuks  Nu ņemot vērā, ka uz manu nepievilcīgo anketu, pilnīgi bez iemesls raksta vai nu cilvēki ap 55 vai 33 - grūti atbildēt uz jautājumu!
Man nav interesanta neviena no šīm vecuma grupām...

Piparkuka  Sieviete tā īsti sākas ap 33-35. Tā īstā, riktīgā un seksīgi seksuālā....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu