Beznosacījuma mīlestība?

Šī rīta atklāsme- tas, kas ir tiešām svarīgs attiecībās, ir beznosacījuma mīlestība, kad otrs vēlās būt ar Tevi kopā neatkarīgi ne no kā. Un tikai no tās izejot, tad varam meklēt optimālos risinājumus abiem, kā būt kopā. Un tad tas, ko Tu dari, ir Mīlestībai. Un nevis otram. Un abi to dara Mīlestībai un tad nav jautājumu, cik kurš kuram un kā, jo jebkas ir mīlestībai. Ja nav mīlestības kaut vai no vienas puses, tad sākas tirgus. Un tā pusīte, kas nemīl, nekad nebūs apmierināta, jo savu devumu vienmēr pārvērtēs, un otras pusītes ieguldījumu uzskatīs par pārāk mazu. Un kā domājat Jūs? :)

AivarsN  Drole. Vēl tici oficiālajām vēstures pasakām? Inkvizīcija pat pēc vispieticīgākajiem datiem Eiropā vien,vissadistiskākajā veidā nogalināja vismaz 2 miljonus izglītotāko cilvēku,kuri negribēja pieņemt vergu reliģiju. Un tas tiek turpināts līdz pat mūsdienām,tikai neoficiāli.

Geisha  Ko Tu Sīkā vari pļurkstet par bērniem, ja tev nemaz nav bērnu. Domā bērns māti mīl dēļ putras vai kapeikas? Auzās esi. Bērns atnāks un apvīs savas mazās rociņas ap mātes kaklu un viņam ir pilnīgi viena alga kāda viņa māte ir citu cilvēku acīs. Viņam vienalga mamma ir vismīļākā, vissmukākā un vislabākā. Ja māte savu bērnu atgrūž no sevis tad vēlākos gados gan bērns vairs nenāks un tad māte varēs sūdzēties ka re kāds nepateicīgs. Normāla māte savu bērnu mīl bez jebkādiem nosacījumiem. Arī slimu bērnu mīl. Vai Tu pati savu mammu mīli? Es tagad vienkārši būtu laimīga ja varētu kaut mirkli pieglauzties pie mammas un tēva, bet viņi diemžēl ir tajā saulē. Es izaudzināju 2 meitas un nekad neesmu ar viņām tirgojusies ka ja tu to vai šito tad mīlēšu. Mana lielākā laime ir redzēt savas meitas laimīgas, apmierinātas, veselas, veiksmīgas. Es devu savām meitām mīlestību un tagad viņas savus dēlus mīl bez jebkādiem nosacījumiem. Tas taču tikai pašsaprotami - mani vecāki mīlēja, es savus bērnus mīlu un mani bērni savus bērnus mīl. Vienkārša ķēdes reakcija. ļoti ceru, ka mazdēli arī pratīs mīlēt savus bērnus un sievas.

Chris1986  ehh, vecās tantes, nu ko var jemties - kāda vēl beznosacījumu mīlesiba?? ! Esiet tak reālas un paskatieties spogulī! :D

Zaika  Viens mīl-otrs ļauj mīlēt.......tā ir patiesībā.

Geisha  Chris1986 Tu gadījumā neizaugi bērnu namā? Tu esi tāds durstīgs kā ezītis. Varbūt arī kāda dāmīte gribētu Tevi samīļot, bet baidās tev tuvoties, jo dabūs dzeloņus degunā. Noliec savas bruņas kādreiz maliņā un nebaidies parādīt savu maigo sirdi! Jauku Tev Jauno gadu!

lapukoks  Beznosacījuma mīlestība - mātei pret jaundzimušo. Tā ir vitāli svarīga un nepieciešama lai bērns vispār izdzīvotu! Bet arī šajā gadījumā ir nosacījumi: 1)tas ir viņas bērns; 2)viņai ir normāli attīstīts mātes instinkts (mana miesa un asinis).
Arī sadzīvē esmu pa retam novērojis šo parādību un uzskatu ka tik tīrām un nesamaitātām jūtām mūsu komercializētajā pasaulē praktiski nav vietas.
Lielākoties modernajai mīlestībai vajag "nosacījumus" , varētu pat likties, tiek mīlēti nosacījumi, nevis pats mīlamais cilvēks. Jo, ja mainās nosacījumi, "mīlestība" izbeidzas un vajag jaunu "mīlas objektu".
Šai situācijai ir brīnišķīgi pielāgojusies aktīvajā apritē esošā publika. Ja ir pieprasījums, tiek ražots piedāvājums. Ja vīrietim vajag nosacījumus, lūdzu - te būs: garkājaina blondīne ar "pavasara tjuningu" (silikona implanti, botulīna injekcijas, pielāgota morāle utt. Tā nu mēs atražojam veselu (slimu) sabiedrības daļu, kas spēj mīlēt nevis cilvēku, bet nosacījumus. Ja paskatās šeit pat OHO profilos minētos nosacījumus, liekas - esi ienācis kādā vekalā, vairumbāzē vai izsolē. Sievietes, vīrieši dabonami/pieprasīti uz svara (tā laikam izdevīgāk), lai varētu mīlēt vajādzīgi regulāri ienākumi...
Vai beznosacījuma mīlestība ir iespējama? Ir ja izpildās šādi nosacījumi
-) ideāla enerģētiskā, psiholoģiskā, sinastriskā saderība;
-) nav iepriekšēja negatīvā pieredze

siikaa16  Geisha
Ja nav bērna, tas nenozīmē ka nekad nav bijis.

Piparkuka  Piekrītu tam, ko nazis saka- darot kaut ko mīlestībai, tu to dari sev, tu vairo sevī to sajūtu... Un, ja otrs noreaģē tā, ka aizskar kaut kādas tavas sajūtu vai dvēseles stīgas, tie ir tie Momenti!

borzomi  Beznosacījuma mīlestībai ir jābūt pret sevi,ja tāda ir-tad spēj to dalīt ar citiem-bērniem,vecākiem,vīru un citiem.Un tur-ārpus sava Es,jebkurā gadījumā sākas nosacījumi.

saskumushais_38  Diemžēl beznosacījuma mīlestība ir iespējama ja jūtas ir abiem vienam pret otru.. Ja tas ir tikai vienpusēji tad tam nelaimīgajam mīlētājam nākas rēķināties ar visiem iespējamiem nosacījumiem un vienmēr jau būs pa maz.. tam kam tās jūtas nav jau liekas ka viņš tā upurējas jo pacieš to nelaimīgi iemīlējušos..

saskumushais_38  Bet vai vispār reāli var būt beznosacījumu mīlestības attiecības.. vai tas ir tikai filmās un pasakās?

av2  starp vecaakiem, un beerniem, jaa. Un nav svariigi, vai beerns ir prezidents, vai bomzis. Miilestiiba nemainaas. Un taa ir beznosaciijumu. Punkts.
Starp cilvekiem, saakumaa kaisle sit virsroku, veelak parrejaas veertiibas ja saskan, sakas sadziive, kopeeji plaani, kopeejs skats naakotnee, un ja veel sex turpinaas buut super, tad ir love muuzza garumaa.
Diemzzeel lloti, lloti biezzi muusdienaas kaads saak "kaccaat pravas". Apkaarteejaa materiaala pasaule daudz ko sabojaa. Un es nesaku, ka tikai sievieteem skauzz, ka "kaiminnss taadu hausi uzbliezis" , bet paarsvaraa,jaa , sievieteem ir lloti gruutu piennemt to, ja draugiem, kaiminniem iet labaak. Saka jau daudzas, ka taa nav, tikai ar gadiem.....ierosina sskkirties.
Materiaalaa pasaule vinnam ir daudz svariigaaka muusdienaas. Viiriessiem, super sex ir svariigaaks.

MadamMango  av2 Tu runā TIKAI SAVU pieredzi !!! Un tā ir TAVA patiesība , bet TIKAI tava.
Tu kļūdies attiecībā uz sievietēm.
Un par sexu spried pēc sevis. BET tu neesi visi vīrieši !
KATRAM ir SAVAS vērtības un prioritātes dzīvē, attiecībās !!!

AivarsN  Jeb kas,kas spēj traucēt mīlestībai,jau ir nosacījums. Tātad tā vairs nav beznosacījuma. Šo pasaulīti vajag mīlēt par to,ka tāda ir. Visā savā daudzveidībā,ar pozitīvo un negatīvo. Ja viss būs tikai rožainās krāsās,nebūs ar ko salīdzināt un novērtēt. Katram sava vieta un savi uzdevumi. Būs sapratne visu uztvert pareizi,tad arī būs beznosacījuma,nesavtīga mīlestība.

saskumushais_38  Piekrītu arī av2.. super seks tiešām baigi ietekmē vīrieti.. vismas ja to izbaudi ar savu sievieti.. tad galvā ir domas tikai par viņu.. un nav jāfantazē par citām..
Ja ir lieliska saskaņa tajā jomā tad ar ir motivācija un prieks visās citās jomās..

Brinumins7  Nav tādas mīlestības, tās ir iedomas. 2019-02-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu