Jābūt nesmēķētājam ...nedrīkst lietot alkoholu !

Ko maina šīs divas pozīcijas vēlmē iepazīties ar konkrēto indivīdu ?

Jurijs1962Augums163  mainam pozīcijas : nedrīkst nesmēķēt...jālieto alkohols - tā būtu labāk ? :)(

dadzis2  Ar smēķētājām un dzērājām nevēlos neko kopīgu!

ketija64  Gan jau katram cilvēkam ir savi kaitīgie ieradumi ,tikai protams, ja tas ieradums pašam nepiemīt ,bet otram ir, tad jo kaitīgāks.:) Man pašai garšo saldumi un zinu ,ka tas ir kaitīgs ieradums :)
Man nepatīk smēķētāji,tomēr ja viņi man virsū dūmus nepūš,varu paciest.Tāpat ir ar alkohola lietotajiem,ja zin savu normu un sadzērušies citus neaiztiek,lai viņi staigā laimīgi.

SKUTERS  >dadzis2 Pat ne miljonos mērāmu biznesu?

neko  Tas viss sīkumi, galvenais neuzrauties uz vegānu:)

Vinja_pasacinja  Alko lietotajam un smeketajam sudigak ar potenci, kam.der nodzerts un nopipets Loceklis?:D
Cigaresu lietosana un alko sit robu gimenes budzeta, ka ari velak pec 40 gadiem problemas ar veselibu viriesiem, kas "izlec ara" pec shii neveseligaa dzivesveida, un nakas versties poe arstiem. Ja esi neatbildigs pret savu veselibu, kas vistieshakaja mera ietekmes gan sievieti, gan bernus, kas bus, tad mekle tadu pashu ar tadiem uzskatiem, kam tas liekas ok. Nafig problematisku veci

Lenita  Ar smēķētāju nekad un nemūžam, ar alkoholiķi tieši tāpat.

Iedomājos, kā pārsmējušies būtu mani bērni (pieaugušie, protams!) un es pati, ja atvestu mājās (ta arī mājas nevestu, protams, nekad - vīrietim jābūt pašam savai mājai!) tādu smēķējošu tvaikoni.
Bet, skumjākais jau, ka ved - i tos smēķējošos, i tajās savās mājās.

Nabaga ´´neko" - viņam vēl trakāk - jāseko katram dāmas kumosam - ka tik šī, ko veģetāru neapēd!

Nu, lai Jaungadā katrs saņem, ko pelnījis!

Vinja_pasacinja  Lenita: labaka davana Jauna gada tadam abonents uz Gintermuizhu un davanu karte pie dr. Stradina:D Asinspiediena aparats un baltaas chibinjas, tas teikt ja kas noiet greizi. Labi pietiks, savadak ir parak daudz sakamaa par sho temu:))) Laimigu Jauno gadu!

AivarsN  Man jau arī tā veikala cigarešu smaka riebjās. Tāpēc jau kuro gadu pats audzēju tabaku un gatavoju cigaretes. Daudzi man jautājuši,kāpēc tavas cigaretes patīkami smaržo,nevis smird. Bet ko es varu paskaidrot? Tā taču esot sazvērestības teorija. Vēl 80-jos tiešām visas cigaretes atšķirīgi smaržoja,bet tagad,neatkarīgi no cenas,vienādi smird.

_Krasula_  Prasība "nedrīkst lietot alkoholu", manuprāt, ir reti sastopama. Visbiežāk ir pieņemama alkohola lietošana ar mēru.
Salīdzinoši nesen esmu ielikusi ķeksīti pie "nesmēķētājs". Kādēļ? Tādēļ, ka jaunekļi nav vairs mans kontingents, bet vīrietis gados, kurš smēķē, grauj savu, visticamāk, tāpat jau vairs ne ideālo veselību. Asinsvadi sliktā stāvoklī, kas vistiešākā veidā ietekmē potenci; aizdusa kāpjot pa kāpnēm...ko lai ar tādu kuslu vīrieti dara??

multi  Sievietēm pēc 40 veselība laikam ideāla? Tā izklausas pēc šejienes komentāriem. Tā nebūt nav! Pa ārstiem vien staigā it sevišķi pa sieviešu līnijas problēmām. Tad kāpēc no 40+ vīrieša sagaidat 20 gadīgu veselu ērzeli?

DanaL  22:14.
Ērzeli sen vairs negaida. Un te runa nav par vecuma kaitēm, bet par smirdīgo ieradumu ietekmi uz ērzelību. Un vispār, ja paši nejautātu, jums arī neatbildētu. Tak dzeriet un pīpējiet uz nebēdu, jūs taču neviena neaiztiek!

AivarsN  Dārgās dāmas! Novēlu jums visus nākamos gadus sagaidīt ar glāzi piena un dūmu smaku ieelpot tikai no sava auto!

janisqwerty  godiigi sakot mati staavus no taam oho veceneem ! man darbaa medmaasinas vismaz 3x labaakas meitenes . Nu bet izklaide paliek izklaide !!!

allldis  Tas, ka smēķētāji(as) prretīgi smird, ir Fakts! Arī alkohola smaka izelpā ir pretīga, bet kopā lietojot, saprātīgās dozās, tā ir savstarpēji nejūtama lieta. Un tikpat pretīgi ir sajust telpās stulbu personu, kas vakarā ķiplokus rijis, zinot, ka otrā dienā būs ļaužu kolektīvā. Šāds morāls pofigisms, pat lopiskums piemīt ļautiņiem ar zemu intelektu, normāli neaudzinātiem bērnībā.
Un dāmu kontingents te ir patiesi pētījumu vērts - no trulām, rupjām palaistuvēm, ļoti merkantīlām praktiķēm, līdz sirsnīgām, domājošām un romantiski valdzinošām dāmām. Vizuālā puse uz tēmu neattiecas. Kaut te bija dažas, kas pamatīgi sevi atkailinājušas un pie tam detaļās - toties skaidrība Dīvainas tās, kas anketās prasa lai pats galvenais - būtu uzticams, sakarīgs un labs cilvēks, bet... ar piebildi - ar māju, mašinu, materiāli nodrošināts!
Arī tās, kas norāda vecuma cenzu, ka derot tikai līdz piem. 47gadiem, vai tikai līdz 53 g. utt. ir maigi sakot arī dīvainas, jo ja cilvekam ir gads vai pusotra vairāk, tad iznāk tāpēc nederīgs abu kopdzīvei?! Tas liecina uzreiz, ka ar tāda līmeņa domāšanu tāpat nekas sakarīgs nav iespējams, muļķība izpaužas ne tikai vienā veidā, bet ar laiku visās sadzīves jomās. Labi, ka ir tās anketas un tādas sevi izgaismotājas, ka ietaupās laiks, nepazaudējot citas, sakarīgākas dāmas. Laimīgu Jauno gadu visiem normāliem cilvēkiem vēlot, atvados!

av2  iedzert var tak ar meeru, un piipeet...nu tiessam, ibj, SMIRD , ja nezinaajat. Plus pretiigi dzeltenie zobi utt. Tikai viedoklis, tikai viedoklis....katrs atpuussaas, kaa grib tak :)
Iepaziistoties netaa, lai paplaapaatu tikai , protams, ka vienalga. Es domaaju, ka taas anketas kaads ar laiku arii pamaina, un ja kaadreiz bija arii ierakstiits, ka gribas iepaziities pa iistam, tad tagad tikai..parunaaties. Pareejo anketu neizlabo utt
Personiigi man ir gruuti saprast to, te ir sievietes,2- 3 beerni, jaunas, smukas un..."piipee intensiivi" ierakstiits. Kuraa briidii..tas viss saakas, taa intensiivaa kuupinaassana ? Skolaa veel ? Un kaadeeell saakas vispaar ? Mode ? Neticu, ka "garssoja"....Vispaar, kaapeec cilveeki piipee, man nav skaidrs. Es saprotu, ka ja reiz piipee, gruuti atmest, bet kaapeec vispaar jaasaak piipeet ? Pistoli kaads pie galvas pielika, vai kaa?

_Krasula_  Arī tās, kas norāda vecuma cenzu, ka derot tikai līdz piem. 47gadiem, vai tikai līdz 53 g. utt. ir maigi sakot arī dīvainas, jo ja cilvekam ir gads vai pusotra vairāk, tad iznāk tāpēc nederīgs abu kopdzīvei?! Tas liecina uzreiz, ka ar tāda līmeņa domāšanu tāpat nekas sakarīgs nav iespējams, muļķība izpaužas ne tikai vienā veidā, bet ar laiku visās sadzīves jomās./c/
--------------------------------------------------------------
Varētu piebilst, ka anketās uzrādīts VĒLAMAIS vecums un ne visas interesē kopdzīve. Bettt...te kā īlens cauri spraucas autora alldis anketā uzrādītais vecuma cenzs sievietēm. Nu kādēļ 58 gadus vecas alldis nevēlas iepazīties ar savām vienaudzēm, bet tīko pēc sievietēm 35-49 gadu robežās? Kādēļ neder, piemēram, 53 vai 57-gadīgās??

mierigais1  ... smēķēšana jau nu galīgi šķērsām (lai gan pats 20 gadus biju smēķētājs), bet par dzeršanu... nelietošana arī brīnumainā kārtā problēmas nerada (aiz muguras aktīva sadarbība ar Straupes kolektīvu :)))

dzintars45v  Ja meiča,tad ja pa glāzītei uz svētkiem iedzer,tā nav nekāda problēma,ar to pīpēšanu gan ir čakars,kad uzreiz pēc sekša ir jāskrien kaut kur ārā uzpīpēt,tāpēc ar pīpētāju negribētu pīties nu nekādi,pats alkoholu nelietoju,kaut gan neesmu arī nekāds trezveņiks,nav jēgas,kaifa tāpat nekāda,tik paliek savādāk un no rīta galva sāp,tā ka izvēlos bez nopietna iemesla savu brīvo laiku nesačakarēt ar nevajadzīgām problēmām,da i to vienu cigareti dienā ko pirms miega izpīpēju,nevar uzskatīt par baigo pīpēšanu,tā ka ja veidojās attiecības atmest nekādu problēmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu