Jābūt nesmēķētājam ...nedrīkst lietot alkoholu !

Ko maina šīs divas pozīcijas vēlmē iepazīties ar konkrēto indivīdu ?

AivarsN  Ideāli,ja abi pīpē. Pēc seksa nav jāskrien ārā,bet tur pat gultā abi var uzpīpēt. Kas var būt labāks par to?

aston  Atbildot uz tēmas jautājumu.
Viss ir pavisam vienkārši. Tāpēc ka pīpē un daudz dzer pārsvarā cilvēki ar zemākām prāta spējām. Gudrs cilvēks saprot cik tie ir kaitīgi ieradumi veselībai un arī cik negatīvu iespaidu tie atstāj arī uz ģimeni, tuviniekiem. Tāpēc viņi to nedara. Ir arī tādi kas nevar saprast...
Gudrāka sieviete ar tādu vīrieti negrib iepazīties. Kurai vajag muļķi? Priekškam?

saskumushais_38  Nu re.. es nesmēķēju un nedzeru.. bet manai sievietei esmu apnicis..jūtas nav.. :( viņai redz patīk kaimiņu onka kas smēķē un vienmēr zem grādiem.. bet toties daiļrunīgs.. ah.. kur dzīvē taisnība?

MadamMango  ir sievietes kuras smēķē un arī iedzer. Tādiem vīriešiem der tādas sievietes.
Priekš kam sievietei kas rūpējas par sevi vīrietis kura domāšana ir savādāka kurš pīpē un iedzer ! ????
Tāds ar tādu sader. Nav ko līst pie tām kuras nepīpē un vēlas blakus sev gudru vīrieti.

MadamMango  vispār smieklīgi jau ir tas , ka šīs lietas tiek uzskatītas par "ārkārtēju" prasību...:)
jā te oho ir dažas sievietes kurām ir tik augstas prasības pret vīrieti. :))))
vienkārši cilvēki no dažādām pasaulēm un līmeņiem.

RSQuattro  Keyring - noteikti pipētājs un dzērājs, kuru atraidījusi nepīpētāja.
Ja pats nepīpētu, tad neuzdotu tik stulbu jautājumu. Saprastu, ka nepīpētājam ir nepatīkami ar pipetāju, ja vēl dzērājs, tad vispār pretīgi.
+ vēl tāda lieta, kā ģimenes budžets tiek tērēts tādiem sūdiem. Ģimenes - jo tomēr, ja jau grib iepazīties cilvēks, tad noteikti plāno, ka būs ģimene.

dzintars45v  Pasaule mums ir viena un visi līmeņi ir tikai galvās un kad tev būs 70,diez vai tevi uztrauks tie paši jautājumi,kas tagad,kāds iet uz priekšu,attīstās aizdomājās arī par garīgām vērtībām,kādu nekas vairāk par alus kausu pie TV neinteresē,ja vēl par pasaulēm,tad tām kas nodarbojās ar sabiedrībai derīgu darbu,palīdz citiem cilvēkiem,pati ar kādu mākslas veidu nodarbojās,jeb rada,tādām sievietēm visu cieņu,bet ja tu dripselē pa teātriem,ēd glaunos restorānos un tavu sapņu kalngals ir lai kāds elegants kungs ar to vien nodarbojās,kā tevi kā govi pļavā,vadā pa saviesīgiem pasākumiem,tad tas arī protams ir dzīvesveids,bet principā tā pati alus pudele un TV,tikai augstākā līmenī,jeb ja savādāk,tad ja tu radi,veido,vai audz garīgi,palīdzi citiem,tad tā arī ir cita pasaule,ja tu tikai patērē,vai gaidi ka atnāks kāds un nodrošinās tev izklaides,vai to pašu līmeni,tad tu esi vienkārši patērētāju ķēdes posmiņš,augstāk vai zemāk tu tanī ķēdītē atrodies pilnīgi vienalga...!!!

preilene  Allldis, un kā ar Tevi? Kas tad Tev tas par, maigi sakot, dīvainu vecuma cenzu? Tiešām gribi teikt, ka 60gadīgās ir nederīgas kopdzīvei ar Tevi? Tikai tāpēc, ka nedaudz vecākas par Tevi? Hmmm… Runājot Taviem vārdiem “Tas liecina uzreiz, ka ar tāda līmeņa domāšanu tāpat nekas sakarīgs nav iespējams, muļķība izpaužas ne tikai vienā veidā, bet ar laiku visās sadzīves jomās.”

Kurts69  nu pat kaut kur lasiju, ka pārāk "pareizi" vīrieši sievietēm nemaz nepatīk. Tai skaitā nedzērāji. Vienkārši jāzina mēru.

Bazhix  Lielākā daļa logu mazgājamā šķidruma satur alkoholu(spirtu).. :)
Ja ar tādu es nomazgāju vannas istabas spoguli, es lietoju vai nelietoju alkoholu... :)

dzintars45v  Ja hohmai,tad tiešām uz pilnīgiem nedzērājiem,meitenes skatās diezgan aizdomīgi,nevajag būt dzērājam,bet nu 50 gr.,konjaka uz svētkiem,vai glāze šampanieša tas ir ok.

MadamMango  ja nedzer vispār man automātiski doma- bijušais alkaholiķis, kodējies ..vai kas tāds.

Flints  Principā - neko. Lielākoties iepazīšanās mēģinājumi beidzas krietni pirms konkrētu paradumu detalizētas apspriešanas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu