Kadel virietim butu janodrosina sievietes labklajiba?

Vakar palasiju gramatinu kadel virietim butu janodrosina materialais stavoklis sievietei un atbilde tam visam viena - lai virieties sevi attistitu personibu jo daba iekartots ka ta tam ir jabut un apmainoties ar lomam katrs dzimums sevi paklauj iznicibai ta ka virietis pelna un sieviete tere ar vienu noteikumu ka savus lidzeklus virietis ieliek tikai viena sieviete ne "dazadiba"!

dzintars45v  P.S. Palasot normālu veču komentārus un tos apkopojot,tiešām varu teikt,ka ne tās grāmatas lasi.

Drole  Piemeers par Dalailamu ir visai neveiksmiigs, ja atceras, ka vinjsh ir nevis gariigais, bet oportuunistisks kreiso kulta liideris un biida idejas par naakamo dalailamu - sievieti...

dzintars45v  Ja humoram tad to dailai lamu ir bijis diezgan daudz,droši vien pēdējais tāds nepadevies...D;D;D!!!

dzintars45v  Krieviem ir tāds apjomīgs vārds SODERŽANKA,kas principā arī izsaka visu,biezie tēvoči reizēm uztur jaunas meitenes,apmaksā,nopērk dzīvokli,tā ka palielam tavs statuss ir kamēr turi mutīti ciet un paplet kājas ir ok,kamēr tev ir 18-25 ir ok un ja tu pacenties no sava biezā tēvoča izkāst tik daudz lai pietiktu atlikušajai dzīvei,tad vari nestrādāt,vai TĀDĀ veidā dabūjusi starta kapitālu,uzsākt kaut ko savu,bet ja tev ir ap 40,tad tev tas ir galīgi garām,vienkārši konkurenci neizturēsi...D;D;D;,tā ka pats laiks lasīt citu grāmatu;-,,Kā apčakarēt un piečakarēt večus,ja pašai jau ap 40(praktiski padomi,stāsti no pieredzes)...D;D;D!!!

KalnietisNoKalniem  Kápác ne?

KalnietisNoKalniem  Es no pieredzes, kad sieviete pelna vairāk par vīrieti, līdz pat tam, ka viņai vīrietis jāuztur. Neiedziļinoties, kāpēc tā dzīvē ir sanācis, es tikai gribu pateikt vienu, ka pretējas lomas nestrādā. Lai kā vīrietis gribētu būt sievietei atbalsts tādā situācijā, viņš nespēj dot sievietei to, ko apgrieztā situācijā spēj dot sieviete vīrietim. Reāli sanāk, ka sievietei ir jāpilda divas lomas- gan sievietes, gan vīrieša, jānodrošina materiālais un emocionālais pamats gan sev, gan vīrietim. Un tas sievietei ir par smagu. Tāpēc jā, piekrītu tam tekstam, ka, apmainoties lomām, abi dzimumi pakļauj sevi iznīcībai.
....................................................................................................
................................

Pilnígs sviests,jo dzívé ir kápumi un kritumi.Ir veiksmes un neveiksmes.Tu tagad gribi pateikt,ja tá notiek tad viss-mílestíba cauri un virtuve uz pusém?Bija gadiums iz dzíves,kad nácás skirties no darba(oficiala)-tajá brídí vina pelnija vairák neskatoties uz visiem maniem centieniem ar kreisajie darbiem...2 mén un es bij uz pekám...Ja tas neklúst progresijá,tad piekást cik kurs pelna,jo beigas budzets ir viens,ir divi cikveki kopá kuri domá par nevis savu nákotni,bet ABU nákotni,tad viss tas ir Pupu mizas...

burleska  KalnietiNoKalniem- divi mēneši- tās tiešām ir pupu mizas. Bet, ja tas ir gadiem ilgi, tad tas ir tiešām smagi. Un nē, es nesaku, ka mīlestība cauri un virtuve uz pusēm, es runāju par to, ka tas ir diezgan iznīcinoši gan vienam, gan otram. Un, jā, pilnīgi piekrītu Tavam tekstam, ja tas ir īslaicīgi.

Kurts69  lasu te pēdējos komentārus un brīnos, kāpēc tik izmisīgi tiek mēģināts visu sadalīt, ja reiz runa ir par dzīvi kopā?! Mans, tavs, sieviete pelna vairāk, uztur vīrieti, vīrietis uztur sievieti, viens mājās dara vairāk, otrs mazāk, kāds vajadzīgs, kāds ne tik ļoti, kāds vairāk vainīgs, bet kāds mazāk! Tas viss ir ačgārni jau saknē un ar tādu attieksmi pret attiecībām labāk tās vispār neveidot! Nevajag čakarēt sev un otram cilvēkam dzīvi!
Ja dzīvo kopā, ja prot otru mīlēt vairāk par sevi, jeb vismaz ne mazāk, tad tāda dalījuma vienkārši nav! No savas necilās dzīves pieredzes( jo kas gan es te esmu) varu papaust, ka tas ir iespējams. Un ja tavs pienesums attiecībās ar cilvēku kuru mīli kādu laiku ir lielāks, tad jo labāk Tev! Te kaut kā tiek jaukti kopā divi varianti - kopdzīve un pilnvērtīgas attiecības. Pirmais ir pretīgs viltojums un tādu man nafig nevajag.

Labrador  Taapeec es ieteiktu sievieteem lasiit peec iespeejas vairaak lasiit shaada satura graamatas un tajaas paustaas idejas pienjemt , kaa aksiomu.Tas paaugstinaas Juusu iespeejas sasniegt harmonisku gjimenes dziivi.

Piparkuka  Tādi komentāri, ka es nesaprotu- kur jūs vispār dzīvojiet?! Kaut vai teikums: ´´´pat nepieminot mīlestību,pieprasa pamatīgu žūksni un pilnu pansiju´´
Nu kur ko tādu kāds redz?! Pirmkārt un vienmēr sievietes, meitenes domā par mīlestību.
"ka stiprākajiem tēvaiņiem ir daudz sieviešu.
Un viņi nebūt nesteizas viņām vēl piemaksāt."- nu kā tad ne, ASV visādi miljonāri, kuriem apkārt ir bariņš meiteņu un kuri netaisās nevienu no tām precēt. Skaidrs, ka viņi tās meitenes uztur un tā ir tā piemaksāšana, elementāri!

Ir jābūt tiešām miljonāram, lai meitenes ietu.... naudas/uzturēšanas dēļ. Un arī tad- tikai tādas "jocīgās", kas tieši uz ko tādu tendētas. Speciāli.
Ikdienas gadījumos, ar parastām algām (kas arī var būt tie 2000 EUR, kas it nemaz nav daudz šodien), šīs "spēlītes" nedarbojas. Jo visi esam diezgan līdzīgi. Un vispirms katrs pelna sev.

Ja esi jauns vīrietis vai tāds, kas domā veidot ģimeni ar bērniem- LOĢISKI, ka tev jāpadomā, vai varēsi iedot viņiem visiem ēst, kur dzīvot, lai būtu labi un jauki!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu