Kadel virietim butu janodrosina sievietes labklajiba?

Vakar palasiju gramatinu kadel virietim butu janodrosina materialais stavoklis sievietei un atbilde tam visam viena - lai virieties sevi attistitu personibu jo daba iekartots ka ta tam ir jabut un apmainoties ar lomam katrs dzimums sevi paklauj iznicibai ta ka virietis pelna un sieviete tere ar vienu noteikumu ka savus lidzeklus virietis ieliek tikai viena sieviete ne "dazadiba"!

Rouzita  multi
cik lielu atalgojumu vīrietim būtu saprātīgi vēlēties, tavuprāt ?

valmierietis333  -Ko tur tos ´´bābjus´´ vainot , mūsdienās visi vienādi - visiem kaut kas pienākas , bet savus pienākumus zin retais ,un tādi atļaujas no otra vēl ko nekaunīgi pieprasīt...

1) Pēdējās dienās tik daudz saradās piemēru , ziņās viens bērns izsauc policiju ,jo redz dabūjis ar čību pa pakaļu par to ,ka atteicies klausīt vecākus un kaut ko izdarīt ,jo redz negribot neko darīt...
2) Nākamais ,vecis iesitis ar slotas kātu pa pieri sievietei ,kad prasījis vakariņas ,bet šī norādījusi uz ledusskapja pusi ,lai pašapkalpojoties! Īsto ainu jau nezinu ,varbūt pārradās no darba ,bet šī tikai telefonā tup - es vismaz tā pieņemu , pārzinot mūsdienu niķus!
3) Kādu laiku nebiju skatījies , sagribējās pagarināt svētku sajūtu ,tādēļ noskatījos pēdējās nedēļas Dom-2 raidījumus , tur tas pats - džeks pārnesa mājās dārzeņus un lūdz sievai zupu uzvārīt , tā visu dienu pa gultu vārtīdamās sāk tirgoties ,laikam pat ar kājām sāka tos dārzeņus spārdīt ,lai nopērkot šai telefonu ,tad arī būs zupa! Pēc skandāla arī tapa tā zupa ,lai gan nezinu , varbūt pats vārīja!

-Tas attiecas uz visiem , tikai īsta sieviete var pieprasīt īstu vīrieti , tikai īsts vīrietis var pieprasīt īstu sievieti ,bet realitātē maz ir to īsto cilvēku - pārsvarā cilvēki ir ar saviem lielajiem mīnusiem , bet savējos viņi neredz , bet otra acī skabargu pamanīs ,tādēļ tā mūžīgā rīvēšanās!

-Nedaudz Geišai iebildīšu , nav tādu vīriešu no dzimšanas - tā ir audzināšana un dzīves piemēri , dēlam tēvs rāda priekšzīmi kādam jābūt vīrietim, meitai māte - kādai jābūt sievietei , tai pat laikā arī dēlam vajag mātes paraugu ,kā arī meitai tēva - ne mazums dzirdēts ,ka viens otrs meklē vīru/sievu pēc tēva/mātes līdzības ,jo tas bijis labs paraugs , mīlošs vīrs un tēvs ,bet cik tādu tēvu ir - maz!

Nepietiek ar to ,ka ir kas rāda tos piemērus , tur ir jābūt smadzenēm arī pašam bērnam - jāprot filtrēt, savai apziņai , savam iekšējam Es, lai no tā visa ,kas

valmierietis333  ...kas tev apkārt ,ko iemācītos, es personīgi mācos arī no sliktajiem piemēriem , kā nedrīkst rīkoties - bet ne visiem ir tas lemts , aug puika un skatās kā tēvs dzer un iekausta māti - abi apmainās ar lamuvārdiem - strīdi ,skandāli, un ja šim puikam ar tām smadzenēm tā vājāk ,tad viņš bez analizēšanas šo situāciju uzskata par normu , pēc tam tieši tāpat izturēsies pret savu sievieti un bērniem!
-Lai arī kā spečuki stāstītu , nu neticu ,ka alkoholisms ir iedzimts - tas viss ir atkarīgs no vides ,kur atrodies un apkārtējo rīcības, ja mājās notiek žūpošana ,tad arī procents ir liels ,ka ar laiku arī bērni šo netikumu pārņems , jo viņiem cita piemēra vienkārši nav - tas viss jau apziņas līmenī - visa tā kodēšana!

Pajautājiet sev ,cik daudziem ir tie abi vecāki ,turklāt abi normāli , pārsvarā redzu tikai šķirteņus , nu un ko tādi bērniem var iemācīt , nu neko daudz , bērni aug savā nodabā - pašizglītojas un neapzināti kopē vecāku dzīvesstāstu!
-Ja no dzimšanas būtu vīrieši un sievietes , tad nebūtu ne geju ,ne dzērāju ,ne maniaku , par tādiem ´´izmācās´´ un kļūst dzīves laikā , šūpulī +/- visi esam vienādi ,tālāk viss atkarīgs no dzīves pieredzes un citiem apstākļiem , kaut vai tie paši horoskopi daudz ietekmē cilvēka uzvedību un likteni!

-Par to Uģi Kuģi vispār vairs neko negribu dzirdēt , viens otrs viņa domu grauds ir apbrīnas vērts ,bet pēc viņa teiktā ,ka viņš nav savu sievu kailu redzējis , es viņu par pilnu vairs neņemu - no tā secinu:
viņam nestāv ,sieva briesmīga, vai arī to dara tikai tumsā zem vatiereņu kārtām ,vai arī palagu klāj pa vidu ar izgrieztu caurumu...
es savai sievai neļautu apģērbties ,lai viņas daili varētu baudīt pēc iespējas ilgāk, bet tur kā brālis ar māsu laikam dzīvo!

Tessa  atkal dalam sveshu naudu?
Uģi Kuģi es lasu un sajusminos, ka var manipulet cilveku galvam un ka atrast atru iemeslu, lai meitene/sieviete ar partneri nerunatu dienas 8.
atzinja, miljons komentaru apaksha, tiek ietagoti dziivesbiedri un draugi : Antun, redzi, ka vajg!!
un vuala, visa LV mainas gaismas atruma.
aga. aksti.

Feja_Feja  Geišai - bravo ! 2 rais vīriešu tips ir tepat oho. Paskatieties tos kuri raksta tos "palagus"-komentārus. Tie lielie tarkšķētāji parasti ir vāji dzīvē. Tie kURI spēlē " īstu veču" lomu parasti ir pretēji , kā jau Geiša raksta.

Asenizators  Ļoti laba grāmata. Kas ir autors?

AivarsN  Ja vīrietis arī pietiekami pelna,tas vēl nenozīmē ka viņš arī būs gatavs bezjēdzīgi tērēt savu naudu,uzturot nekam nederīgu sievieti,ar kuru pat nevar palepoties sabiedrībā. Ja reiz mūsdienās attiecības kļuvušas par preci,tad precei ir jāatbilst cenai. Kurā veikalā jums liek maksāt par preci,nepārliecinoties par tās funkcionalitāti un nedodot garantiju? Ja sieviete būs tā vērta,tad vīrietis arī viņu uzturēs,bet uzstādīt cenu jau pirms iepazīšanās,tas jau ir nekaunības kalngals.

burleska  17:01 "uzturot nekam nederīgu sievieti,ar kuru pat nevar palepoties sabiedrībā"- un to raksta cilvēks, kas visu laiku runā par garīgumu :) Kādas prioritātes- viss pārējais var nebūt, bet nu vismaz palepoties sabiedrībā... Ak vai...

Tessa  Aivar, turpmak uz apmekletajam slimniica neceri, kad ta izrunajies)) tikai nesac taisnoties, ka tas nav par visam - ka viirietis runa par sievietem kopuma, tads vinjsh arii ir.
pec shitiem taviem tekstiem panakotu tu nebiji pelniijis.

Jurijs1962Augums163  17:45 panakota - kaut kāda panna cotta, nezināju šo vārdu.
Slimnieku apmeklējumi...ar labdarību nodarbojaties, Tessa ? :)

Chris1986  nu ja, vecās tantes tik sēž savā tankā un kā mantru nepārtraukti skaita: "Mums no viņiem pienākas! Mums no viņiem pienākas! Tā no dabas iekārtots! " :D

ketija64  1)Vīrietim ir pienākums nodrošināt meitu līdz 24 gadiem ,ja viņa mācās.
2)Vīrietim ir pienākums palīdzēt savai mātei,ja viņa ir slima utt.
3) Katra sevi cienoša,vesela sieviete pati nopelnīs sev naudu,jo katrai ir vajadzīgs darba stāžs utt.
Ģimene ,kur viens parazitē uz otra rēķina, agri vai vēlu izjūk.

ne_tik_pareizs  ja runājam par to kā dabā iekārtots, miljonus gadu pastāv kārtība,ka stiprākajiem tēvaiņiem ir daudz sieviešu.
Un viņi nebūt nesteizas viņām vēl piemaksāt. Bet pievākt vienai stiprāko -tas nedarbojas.Citas nepieļaus :)

AivarsN  Dāmas,ko jūs man uzbrūciet? Es tikai izdaru secinājumus no uzdotā jautājuma un sieviešu anketās noteiktajiem obligātajiem vīriešu ienākumiem. Acīmredzot vīrieša garīgums un mīlestība nav neko vērta. Taču sieviete par nosacītu Mūzas lomu,pat nepieminot mīlestību,pieprasa pamatīgu žūksni un pilnu pansiju. Un tad vēl viņš nedrīkst pat vēlēties,lai sieviete būtu vismaz tik smuka,lai nav kauns ar viņu iziet sabiedrībā? Man ar veselību viss kārtībā,bet tirgošanās nekad nav padevusies.Tāpēc es šajos pasākumos sen vairs nepiedalos un šajā gadījumā arī nepaužu savu attieksmi pret to visu. Tie ir tikai loģiski secinājumi,kuri izriet no pieejamajiem materiāliem.

av2  muusdienaas ssitais nestraadaa. Sievieteem vienmeer ir par maz.Un , principaa, tas pat attiecaas uz abiem dzimumiem , cilveki muusdienaas nemaak buut vienkaarssi laimiigi...par/ar to, kas vinniem jau ir. Zaale ir zallaak otraa pusee, kaiminnam maaja krutaaka, nakamajam kaiminnam alga lielaak, tam visma nav gala vairs. Sievieteem taa ir vairaak matreaalaa lablkaajiiba, viiriessiem..love, sex.
Tas ka iistaa sieviete attiista kautko viiriessa galvaa, varbut, bet ne visos gadiijumos. Boezzi gadaas, ka vinna gremdee ar savu zaaggeessanu ssur, un tur.

burleska  AivarsN, un daudzas Tev tā ir pieprasījušas? :)

G_u_c_c_i  nekad...nedrīkst pakļauties sievietēm :D...mīkstmiesi jūs :D

G_u_c_c_i  Epifanij...ej iedzer miega zāles...un nemurgo murgu !

Flints  Izlasīju šo pērli: ”Vīrietis pelna un sieviete tērē ar vienu noteikumu, ka savus līdzekļus vīrietis ieliek tikai vienā sievietē, ne dažādībā.” un atminējos latviešu tautas pasaku par atjautīgo ganu zēnu un muļķa velnu, kurš tik stiepa un bēra caurajā maisā vienu sieku zelta pēc otra, bet maiss kā nepildījās, tā nepildījās. Ja ”Epifanija” izvēlētos lasīt gudrākas grāmatiņas, piemēram, par ieguldījumu risku pārvaldību, tad viņa, iespējams, uzzinātu, ka pastāv tāda lieta kā diversifikācija… :)

dzintars45v  Interesants viedoklis,ka vīrietis bez sievietes nevar attīstīties,piemēram dalai lama,kas ir praktiski viens no garīgajiem līderiem pasaulē,kaut kā lieliski iztiek bez sieviešu padomiem,ir pietiekoši daudz piemēru,varbūt vājam vīrietim vajag sievieti,lai to nepārtraukti bikstītu kaut kur virzīties uz augšu,ja ir kopēji bērni,tad jā vīrietis var būt vienīgais pelnītājs,domāju ka mīlestība var pastāvēt starp daudz maz vienlīdzīgiem partneriem,jā kādu uztur,tad tikai seksam...!!! Ja humoram,tad iedomājies pirmo tikšanos,kur pirmais jautājums vīrietim ir,kā tu mani uzturēsi un nodrošināsi man cienīgu dzīvesveidu...D;D;D;,palielam tā pati ielasmeita,tikai visu laiku prasa gan līdzekļus,gan nervus,kontaktā ar tāda tipa sievietēm,vienkāršāk ir samaksā kad gribās un aizmirsti,vismaz neviens uz smadzenēm nepilinās un būs vairāk laika to pašu naudu pelnīt un pameklēt normālu sievieti,nevis uzturamu un palielam izņemot seksu nekur nederīgu greznumlietu uzturēt!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu