Ko vīriešiem dod pārākums?

Nav saprotams kāpēc attiecībā pret sievieti jājūt pārākums, ko tas dod. Piemēram, man ļoti nepatīk, ja vīrietis ir pārāks par mani. Patīk vienādi resursi.

valmierietis333  Nekāda vienlīdzība nesanāks - mans piemiedz ar aci , neviena neievēro ; kā dāma piemiedz ar aci - tā vienalga kaut kāda rinda izveidosies ar noslienājušiem večiem...

Varbūt jāierosina ,lai dāmas sāk bārdu audzēt ,citādi viņas tālu man priekšā - tā mēs līdz vienlīdzībai netiksim, kā lai viņas noķer , neiešu tak kleitas un augstpapēdenes nēsāt ,lai piesaistītu dāmu uzmanību!?

Ps. Briesmīga jums troļļiem ideoloģija , vakardienas Aivara normālo tēmu izdzēsa , paši sludina bezmugurkaulnieku tēmas ,laikam valsts vai ,precīzāk sakot, ārvalsts specpasūtījumu pildiet!

Apsveru domu pamest šo pīļu dīķi , jo ūdens zaudē kvalitāti - lai pārējie klikšķina uz reklāmām! ;)

Kurts69  super! Visu vari izdarīt pati! Ar to arī apsveicam un domāju ka spēsi pašrocīgi veikt arī visas pārējās funkcijas, kuras parasti dara vīrietis...

Undiine  Smuks niks Tēmas Autorei! No tā var secināt, ka Temas Autoreiz ar izdomu nav problēma, no kā, attiecīgi, atkal var secināt, ka, ja nav problēmu ar izdomu, tad dzīvē tāda sieviete nepazudīs.
Un vispār, jo oriģinālāks niks, jo, jādomā, oriģinālāka Nika Īpašniece.

Undiine  Ā, jā, un vēl kas.
Būtu patīkamāk, ja tejienieši būtu pozitīvāki. Galu galā, neviens cilvēks nav ideāls un neviens nav pilnīgi nekam nedarīgs.
Bet, tērēt laiku, lasīt un komentēt, lai kaut ko tukši iekakātu - tas gan apšaubāms "prieciņš".

riebekle  Nedomāju, ka vīrieši (un kur nu vēl visi) jūt pārākumu pār sievieti. Tie varbūt ir kādi daži eksemplāri, kas iedomājas, ka ir kas augstāks, bet ir taču arī sievietes, kas uz citiem skatās no augšas, tāpēc nevajag vispārināt, augstprātīgi cilvēki var būt kā vīrieši tā sievietes. :)

gobis  iesaku pastudēt
Stambulas konvenciju...

Aivars50  Pasaulē ir hiearhija ! It visā un visur ! Piemēram, vilku bara barvede ir vilku kuce - matriarhāts !
Mērkaķiem un cilvēkiem bija, ir un būs patriarhāts. Vīrietis visā ir noteicējs - vīrietis ir ģimenes galva ! Bet ja ģimenē noteikumus pēkšņi sāk diktēt sieviete - tad vīrietis vairs nav vīrietis . Variet uzskatīt, ka attiecības ir beigušās uz visiem laikiem...

Letija  Negribēju piesieties. Patiešām negribēju.
Bet, veseli 3 (!) autori:

bet nevariet (nevarAt) valdību izveidot,
ārvalsts specpasūtījumu pildiet (pildAt),
variet (varAt) uzskatīt!

Drole  Par hierarhijaam Visaa un Visur:

https://www.hierarchystructure.com/wolves-social-hierarchy/

https://www.youtube.com/watch?v=Ay_a7Mpcg-0

Epifanija  vispār sievietēm un vīriešiem savā starpā nebūtu jārīko sacensības - kurš kuru, bet gan būtu jābūt laimīgiem par līdzās esamību un par to, ka nav garlaicīgi!

neko  Ko dod? Nu vienas vienīgas liekas rūpes dod, jo nākas rūpēties par vājajiem:)

fargo  gandrīz vienmēr kādam pār kādu ir pārākums.
un pārākums nav resurss, bet rezultāts.
kurā jomā tev nepatīk, ja vīrietis ir par tevi pārāks?
tad ir variants šai jomā kļūt labākai.
kur ir problēma?

mairita1971  Vienmēr esmu gājusi solīti aiz vīrieša.Patīk,kad vīrietis dominē.Bet pēdējās attiecībās vīrietis bija pieradis,ka dominē sieviete.Katrs izvēlas to,kas tuvāks.Ja man jaunībā būtu gadījies grūstāms vīrietis,tad tagad noteikti būtu sieviete-tanks.Bet man paveicās.

Geisha  мужик всегда на 2 яйца здобней.

A man gan patīk kad vīrietis ir pārāks. Tādam vīrietim blakus varu būt sieviete.

herera  tukša diršana

VecmeitaARrunci  Viirietim jaalauj buut viirietim,daba taa iekaartojusi.ja sis balanss ir izjaukts,tad rodas visaadi memlaki,triicvaidzini un lupatas.peec tam pasas breec,ka nav viiriesu normaalu.

noenota  Lill_Mill
Ja tā ir Tevis nopelnītā nauda, tad viņš nevar aizliegt to tērēt kā vēlies, ja vien nav situācija abi maz pelniet, iztērē dārgās kedās, bet pēc tam nav ar ko nopirkt pārtiku. Kā viņš ir izdomājis iztērēt to naudu, kura bija paredzēta kedām? Tu esi pieaugusi. Ja ļoti vēlies, vari atļauties, tad ej un pērc.

Letija  Tā. Atvainojos par neprecizitāti savā mācāmajā gabalā 19:34!
Otrajā frāzē garais "ā" - pildāt (un analoģiski 23:59 - pelnāt).

Ir mums tā gramatika nedaudz sarežģīta.
Viss. Klusēju (kādu laiku).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu