Ko vīriešiem dod pārākums?

Nav saprotams kāpēc attiecībā pret sievieti jājūt pārākums, ko tas dod. Piemēram, man ļoti nepatīk, ja vīrietis ir pārāks par mani. Patīk vienādi resursi.

av2  Normaalas attieciibas, katrs ir sava zinnaa paaraaks ! Jo viirietis rada drossiibas sajuutu, un "velk mamutu maajas". Sieviete rada maajas...maajiiguma sajuutu, sirds siltumu, mieriigumu maajas.
Pat eest gatavot, nu vismaz es par sevi saku, ka sieiviete maak 3x labaak, buus garsiigaak.
Katram sava loma kopaa dziivojot, un , nu tiessam, nevajag nekaadu liidzveertiibu kachaat visaas jomaas, kur nu veel paaraakumu izraadiit kaa.

SKUTERS  Iespējams, ka tas resurss ir tik niecīgs, ka rodas problēmas piemeklēt līdzvērtīgu vīrieti.

dzintars45v  Apsargi kaut kā nemēģina sevi par supercilvēkiem deklarēt un apgalvot,ka piemēram visas sievietes,kas strādā par sekretārēm,vai apkopējām ir degradācijas pēdējā pakāpe un nekam neder...,kad varbūt kādreiz tiešām pieķersies tai pašai garīgajai izaugsmei un sāksi uz pasauli savādāk skatīties,tad tev arī šāda veida jautājumi neradīsies,tā ka tev vērtību sistēma pavisam greiza,vai arī ne ar tiem cilvēkiem kontaktē...!!!

SKUTERS  Pēc Tavas loģikas, neviens vīrieti labāk nesapratīs, kā padzīvojusi prostitūta. Mazāk skaties seriālus, vairāk piedalies reālajā dzīvē. Gaterī vai pērkot kedas diez vai atradīsi misteru ,,ideālo vīrieti".

wisnia  vislabaak,ja virietis ir noteicosais,ja vins tads spej būt...garīgi stiprs,pelnošs,mīlošs.Sievietei jābut piezemetai

shining  Lill_Mill: ar tādu attieksmi, skaidrs, ka neviens superīgais bez maksas Tev nepieteiksies. Psihoterapeitam taču Tu maksā par to, ka viņš Tev velta savu laiku. Cerams, ka vismaz seriālus atradi.

neko  "Kāda sūda pēc sievietei" - nu, ja blakus ir tikai sūds tad protams nav vērts. Par tādām lietām protams domā tikai tās, kam ir kas vērtīgāks.

shining  Lill_Mill 22:36 - Vai Tev ir smieklīgi, jo neapjēdz tēmas būtību? Padomā, vai Tu nejauc divas dažāda jēdzienu līmeņa lietas: 1) dzimumlomu (sieviete/vīrietis), kur ir jāspēlē pēc šobrīd lokālajā kultūrā aktuāliem noteikumiem un saistošiem pienākumiem, un, 2) individualitāti, kur Tev ir brīvība izvēlēties: integrēties sabiedrībā ar draudzīgai līdzāspastāvēšanai nepieciešamām rakstura īpašībām, vai dzīvot mežā vai piespiedu ārstniecības iestādē!

KalnietisNoKalniem  Tev ir rieksti?

Brinumins7  Pašlepnums. 2019-02-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu