Par sievām.

Kā saka senie ķīnas gudrie;-ja paveiksies un tiksi pie labas sievas,tad būsi laimīgs,ja nē,tad kļūsi par filosofu!!! Kas ir laba sieva un kas slikta,kā arī šeit esošās daiļā dzimuma pārstāves,kā jūs domājat,vai no jums sanāktu labas sievas un ja labas,kā jūs to varat pamatot??? Kā arī ja kādam ir zināms laimīgas laulības noslēpums,vai pieredze,tad laipni lūgti padalīties!!!

ridzinieks  Domāju,-vienkārši jāmeklē cilvēks no sava plaukta pēc savstarpējām interesēm,dzīvesstila,un izglītības līmeņa.Nav laba sieva,vai slikta....ir dažādi cilvēki....

dzozefinaups  15.17 100% :)

kvarts  Nožēlojami....labi, slikti...nav tāda novētējuma, ir cilvēki kuri vēlas veidot attiecības un ir cilvēki , kuri vēlas izmantot citus...

MadamMango  Neviens nav pārtaisāms, tāpēc par vīru (sievu) vajag izvēlēties tādu, kurš nav jāpārlabo, kurš jau ir tāds, kā jums der ! Otrkārt, vajag viņu mīlēt un cienīt, nemānīt un nekrāpt, palīdzēt un nekad nepazemot.
Treškārt, savas vēlmes vienmēr paust neaizvainojot, konkrēti un saprotami (bet paust, nevis uzpūsties, ja vīrietis (sieviete) neuzmin), nevis likt vīrietim (sievietei) minēt, kas tad nu šoreiz nav pa prātam.

Šo Luusilas recepti vajadzētu visiem oho meklējumos esošajiem izprintēt un piespraust pie ledusskapja , iekalt pauros un pielietot.

furnitura  Teicienā ir liela aptiesība. Aiz katra veiksmīga vīrieša stāv gudra sieviee - nebrīnīšos, ka 100% taisnības.
Zinu tādus vīreļus pļerzakus, kas neko nevarēja, ne skolu beigt, ne darbu kārtīgu darīt, mammai uz kakla dzīvoja, nu nekādi. Tad atrada spēcīgu sievieti un skat, apģērbušies stilīgi, paši savu biznesu uztaisīja, nauda parādījās, ceļo pa ārzemēm, nu - reāli bauda dzīvi. Acīmredzot, vajadzēja, kādu, kas dzen uz priekšu un motivē.
Tāda arī ir tā labā sieva, - kas motivē būt labam un veiksmīgam, un kuras dēļ viņš ir gatavs būt par ērgli. Kuras ar savu sievišķo intuīciju pamāca, ar ko runāt, kur virzīties, kas vajadzīgs, no kā izvairīties. Nekāda klusā mājsaimniece viņa nedrīkst būt, jābūt tādai šerpai manipulatorei.

MadamMango  furnitūra tas nav vīrietis, bet bērns kurš meklē māti. planktons kurš pilda pavēles ko un kā...un cenšas tēlot vīrieti.
Cilvēki ir dažādi un protams būs sievietes kurām imponēs planktoni. Tās arī tos nespējniekus savāc, virza, stutē, iedvesmo. Un labi ka tā. Jo veselām sievietēm interesē pieauguši vīrieši kuri paši tiek ar savu dzīvi galā un viņa var atļauties būt sieviete.

Felde  furnitura,savacams,maacams,biidams....-tas saucas virietis? Hm....kautkas lupatveidiigs!
Nee,ne,virietis ir jasaprot,jaatbalsta,tas dod speku celties sparnos un lidot! Bet macit lidot-nav sievietes pienakums! Apccubinatie putneeni parversas par dinozauriem,kas nekad nelidos!

neko  furnitura: vari man parādīt kaut vienu tādu "vīreli pļerzaku, kas neko nevar" un ko sieviete ir padarījusi par veiksmīgu un varošu? Un sievieti, kas ir gatava izvēlēties tādu vīrieti arī labprāt redzētu:)

Geisha  furnitura, ne jau katru var ievirzīt vajadzīgajā gultnē. Dažs labs arī labu sievietei ievilks savā purvā. Man labāk patīk tādi vīrieši aiz kuru platajām mugurām ir silti un droši.

AivarsN  Nav jau sievietei tas vīrietis obligāti jābīda. Dažiem pilnīgi pietiek ar motivāciju,mest slinkumu pie malas un sagādāt savai sirdsdāmai ja ne gluži zvaigzni no debesīm,tad pietiekami daudz citu,saimniecībā daudz noderīgāku lietu. Un kāpēc gan mīlestības ietekmē vīrietī pēkšņi nevarētu atmosties snaudošais dzejnieka,komponista,gleznotāja talants? Ir ne mazums tādu reālu piemēru. Šajos gadījumos gan nefigurē sievietes - mammas,bet gan vissievišķīgākās sievietes visās nozīmēs,Mūzas. Protams,ne katra sieviete to spēj un ne uz katru vīrieti tas iedarbosies. Atkal podiņu un vāciņu teorija.

anis  Ak,kariņi,kariņi... Planktons,lupata. Bet kā lai izskaidro pārvērtības pēc šķiršanās-paziņu,radu pulkā vairāki zīmīgi gadījumi! Par nepateicīgo atzītais aizgājušais/aizdzītais saticis citu ,pilnīgi atplaucis-palicis pašapzinīgāks, uzņēmīgāks/arī materiāli/,atbildīgāks,arī pret kopējo bērnu. Ar acīmredzamu prieku bērns dodas uz tēva jauno ģimeni,kur viņam tiek veltīta uzmanība līdz ar citiem-ne tēva bērniem. Tā vien šķiet,ka dabūti zem tupeles,puiši vienkārši bija sanīkuši, zaudējuši perspektīvu... Otra noniecināšana nevienu nav cēlusi...

Epifanija  es labprāt aizietu uz tādu izstādi, kur tiktu prezentēts kādiem ir jāizskatās vīriešiem un kur tos tiešām varētu apskatīt, nevienam vēl nav ienācis prātā kaut ko tādu uzrīkot, es domāju, ka būtu ļoti daudz apmeklētājas šādām izstādēm.. vēl varētu pielikt skaņu klāt, ko viņiem runāt un ko teikt?
es būtu ļoti laba sieva, ja ne pat vislabākā uz pasaules

Felde  19.51 kur tad tas visgudriitis skatas,ka apprec,vai saiet kopaa ar to tupeli,,,,un taa vien paslid zem taas!? Par to jau arii runa-vaargais ienem sev eertu vietinu,un tad kunkst...... :) Ja praata gana,acis pieree-uzreiz redz un saprot,ko dara! Tiesi par to jau runa,un nellauj sievietei vinu sassnnoret. Ists,parliecinats-redz ko,un ar ko dara! Un nemeetajas no vienas pie otras-laimes mekleejumos....

Tutti  Sievietes laikam īsti nesaprot, ka izmazgāta, izgludināta veļa, ēdiens silts, labs mīlas brīdis nav tas, kas ir galvenais kopdzīvē, lai viss būtu labi!!!
Nav labi tad, ja arī kaut caur puķēm, kāds vārds iedzeļ. Tie dzēlieni sakrājas un tad pēc kāda laika ir sprādziens! Nerunā viens ar otru, ignorē, laiž caur ausīm, uz tā visa fona iešmigā vel, kaut tad ir vel sliktāk. Tad izvērtē, kas labs, kas slikts, noliek visu uz svaru kausiem, sakārto domas, saliek visu pa plauktiņiem un dzīvo tālāk,bet tas viss ir tomēr nospiedoši, un itsevišķi, kad uzpeld pagātnes grēki un nebūšanas, jo tie vārdi mēdz bieži izlīst laukā dusmu uzplūdos par kaut kādu niecīgu nesaprašanos.Es iesaku sākt ar sevi pašu un iemācīties nedzīvot vakardienā, bet dzīvot šobrīd, šodien, tagad un baudīt šo mirkli, neskatoties uz savu ēnu, un arī nedomāt tai virzienā. Viss labais, kas bijis vienmēr ir un būs, un tas atnāks pats domās. Jāvirza domas uz labo un uz priekšu, un viss būs labi, paldies čau!

dardedze  offtopic-man nebūtu pretenziju, ja mans šodienas mīļotais cilvēks noorganizētu bezmaksas masāžu manam ex. Tad vismaz zinātu, par ko vecais aptirš. ) ja par tēmu, droši vien, ka laba sieva ir 20 gadīga blondīne. Varbūt nevis tieši ir, bet viņai ir vislielākais potenciāls par tādu kļūt. Pārējām jāizlien caur adatas aci, lai izpildītu to obligāto minimumu, kura dēļ jau nu vispār cilvēki ar mieru līst lamatās, sauktās par laulību))

chezz  ja speesiet viens otram atbildeet uz jautaajumu:" kapeec tas , ko tu gribi ir svariigaaks nekaa tas, ko es gribu."

anis  Nu,20:03 ,puiši jaunībā mēdz būt prasti kā laužņi! Bet meitas jau māk to āķi karbonādē ievīstīt un ar smaidu iebarot... Vārgais,bet varbūt lempīgi labsirdīgais?
Re,20:08,visai skaidri salika bildi... nejaukākais ir "zāģēšana"...

MadamMango  Man labāk patīk tādi vīrieši aiz kuru platajām mugurām ir silti un droši.

Tas ir mans ! Tā arī ir tā vīrišķība un labs vīrs !

cinnija  Vienā intervijā Džemma Skulme teica, ja sieva ir tā, kas cep, vāra un tīra māju, tad viņai arī vajagot sievu:)

Felde  Ja no meitenites izaug sieviete,tad no puisiisa jaizaug virietim! Un ne viens,ne otrs-nevar kluut pat lupatu lelli!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu