Par sievām.

Kā saka senie ķīnas gudrie;-ja paveiksies un tiksi pie labas sievas,tad būsi laimīgs,ja nē,tad kļūsi par filosofu!!! Kas ir laba sieva un kas slikta,kā arī šeit esošās daiļā dzimuma pārstāves,kā jūs domājat,vai no jums sanāktu labas sievas un ja labas,kā jūs to varat pamatot??? Kā arī ja kādam ir zināms laimīgas laulības noslēpums,vai pieredze,tad laipni lūgti padalīties!!!

zodiac  Labākā sieva ir labākais draugs uz kuru vienmēr vari paļauties utt

sauljuks  Noteikti nebūšu laba sieva! Pirmais un vienīgais mēģinājums ir ļoti nesekmīgi izgāzies!
Negrasos atkārtot! ;)

dardedze  https://www.youtube.com/watch?v=kTHNpusq654
Jauku svētdienu visiem!:)

Labrador  Tā kā vairums oho sieviešu sevi uzskata par princesēm un karalienēm , tad , viņuprāt , viņas ir paredzētas būt par sievām karaļiem un prinčiem. Bet Latvijā tādu praktiski nav.

Labrador  Palasot komentārus , secinājums , kā vidēji statistiskā sieviete nesamierinasies ar sev līdzvērtīga statusa partneri.

ieva03  Savā dzīvē gan neesmu sastapusi ne ideālas sievas,ne vīrus.Uz ideālu mēs varam tikai tiekties,jo katram taču savi trūkumi,ir plusi,ir mīnusi,un vai vajag meklēt ideālus?Es arī,kad biju jauna centos pārveidot savu vīru,un ko panācu,nu neko,piedzīvoju fiasko.Tādēļ dodu padomu jaunajiem-tikai nemēģiniet pārveidot viens otru,nekas neizdosies,pieņemiet savu partneri tādu kāds viņš ir.

Felde  12.30 No kurienes sads secinajums? Tas ir vienigais,ko velos... lai gan pieredze liecina ko citu-klat limejas pusvarosi viriesi..... Tatad-drizak,viriesi mekle vairak kaa spej dot pasi! Manuprat-tikai lidzvertigi spej sadziivot!

spulgaciite  Būt labai sievai mūsdienās ir sarežģīti...aptvert visu un uzturēt normālā līmenī - gan attiecības ar vīru, vīra radiniekiem,draudzenēm un darbā būt konkurējošā līmenī...Tas ir diezgan grūti, un ir labi, ja blakus ir vīrs, kurš to visu izprot un atbalsta, sagādā prieku. Tad arī sieva var ar daudzām lietām tikt galā labā līmenī.

juicy  Pēc tam, kad sieva aizgājusi no vīra, vīrs dara visu iespējamo, lai dabūtu viņu atpakaļ... Ja būtu slikta, tad jau būtu pārlaimīgs, ka ticis vaļā.

liedags1  Hm..mēs te varam citēt jebkuras tautas citātus..te nejauciet ´zirņus "ar "pupām"...tas par : austrumu un ritetumu filozofiju attiecību kontekstā. nav labu vai sliktu sievu vai vīru, ir mūsu attieksme pret šo jautājumu kā tādu. vai esat aizdomājušies kāpēc tiek apspriests jautājums par to : kāda/kāds ir labs/laba mīļākais/mīļākā?

Kurts69  Laba sieva! Te nu rodas jautājums, ko vispār vīrietis no sievas mūsdienas sagaida. Kas viņu pacels tai "Labās sievas" statusā?
Agrāk sieva bija mājsaimniece, bija zināmas kvalitātes kuras tika vērtētas. Kā gatavo ēst, kā šuj, bērnus dzemdē un audzina, vai uzticīga, smuka, izglītota. Vai raksturs labs.
Kas no tā visa mūsdienās atlicis?
Mājas darbi, ēst gatavošana utt nu jau ir drīzāk ekstra, kas reti sastopama un lielu daļu agrāk sieviešu funkciju mūsdienās pārņēmusi vīrieši. Pat bērnu kopšanas atvaļinājumu nu jau mēdz vīri ņemt. Un tieši tas pats uz otru pusi - sievietes dara daudz ko tādu, kas agrāk bija vīriešu ziņā.
Tāpēc manuprāt labuma vai sliktuma pamatā mūsdienās ir garīgā un seksuālā saskaņa. Pārējais ir mazsvarīgs. Bet tas mans subjektīvais viedoklis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu