Jautājums dzīves viedajiem - kādas ir jūsu brīnumreceptes?

Tuvojoties pusmūžam daudzi lepojas internetā ar savu viedo pieredzi, kā pārvarēt grūtības, kā ārstēties, kā dzīvot vispār. Katrs kaut ko ir atradis īpašu. Sāku domāt, ko tad es tādu esmu atradusi. Pieskaitu sevi pie gudriem cilvēkiem, kas lasa grāmata un domā, tomēr bēdīgi jāsecina, ka ar atklāsmēm ir švaki.
Mans TOP5 ar zālēm jebkuram gadījumam - alkohols (dvēseles un fiziskām sāpēm), ibumetīns (pret sāpēm, depresiju, saaukstēšanos), antibiotikas (ja saausktēšanās nepāriet vaiŗakus mēnešus), antidepresanti (pret bezspēku), lūgšanas (nomierina, mobilizē, un piespiež noformulēt savas domas, ko tad īsti gribi?).
Lai šitās lietas lietotu, principā nevajag būt gudram un lasīt grāmatas, tā iesmeju par sevi. Bet tiešām neko citu iedarbīgu neesmu atradusi. Varbūt jūs esiet?

AivarsN  Pilnīgi piekrītu Marijai Annai par tām pareizajām vietām. Cilvēka dabīgā vide ir daba. Tā baro un arī dziedē. Pilsēta nav cilvēkam piemērota vieta. Tur viņš nīkuļo kā stādiņš neauglīgā zemē. Un kur vēl labāka aura,kā senču stādīto koku aizvējā. Kāds var būt stress paradīzes stūrītī?

rokons  Visupirms - Hipokrata princips...... NEKAITĒ
Var dzīvot visādi, bet tava veselība ir tavās rokās. Nav runa par pārejošām slimībām, bet tādām kas nepāriet.................ārsti nav dievi un nav arī kaitnieki, ar viņiem jāsadarbojas. Netā ir daudz dažādu zināšanu par milzumdaudz slimību, var palasīt, padomāt, parunāties ar ārstiem.
Bet brīnumlīdzekļi neko nedod - par Stivs Džobs neko sev nevarēja palīdzēt

Asenizators  Tas viss ir sūds.

sauljuks  Nelietoju neko no nosauktā!
Galvenais, ko lietoju - sirds un veselais saprāts! :)

Geisha  Pie iesnām kājas karstā ūdenī un olas uz deguna. Ja sāk lauzt kaulus var uztaisīt kokčiku - karote medus, pus citrona sula + tik pat balzams vai grapa. Nopietnākām vainām ir kolēģi ārsti, māsiņas - ko vajag nogriezīs, piešūs vai sašpricēs. Arī izmasēs.
Kas ir depresija nezinu. Varu no dusmām vai bezspēka izpiņķšēties. Palīdz. Bet biežāk paņemu sevi aiz matiem un velku ārā no nepatikšanām. Ja nelīdz tad pati sev iesperu pendeli pa mīkstu vietu. Pendelis palīdz vienmēr.
Un eju pa dzīvi ar smaidu uz lūpām, par sevi pajokiju, satiekos ar cilvēkiem. Par saviem pārdzīvojumiem atceros ar smaidu. Dzīve ir viena jauka lieta. Žēl ka ātri paiet.

aija_69  Mans TOP grūtiem brīžiem ir kārtīga pirts. Protams, pirtnieku un pirtsmīļu iepriekšējas priekšzināšanas ir ļoti vēlamas. Laba un regulāra pirts ir arī garants gan fiziskai, gan mentālai veselībai.
(c) tava veselība ir tavās rokās.

ketija64  Jūra,mols,vējš ,kas izpūš līdz "kaulam" :) ..tas pret sliktām emocijam.
Priežu mežs,ja sākas klepus un iesnas.
Ir vēl arī citas lietas,bet tās lai paliek..noslēpums.:)

vilx  Zviedru siena mugurai. Un dzīve tikpat kā no jauna sākusies.

Chris1986  Kā rakstīja VR, esot tāda anekdote par Kantu laikam. Aiziet viņš 35 gadu vecumā pie ārsta, tas viņam uzstāda diagnozi: "Impotents". Kants priecīgi lec uz augšu: "Beidzot!"
Redz, kad atkrīt visas lietas, kas saistītas seksuālo spriedzi un rūpēm par bērniem, tad cilvēks vecumā ir vislaimīgākais, jo var dzīvot tikai sev , atpūsties un to izbaudīt

uzplanaledus  Tas bija Kants? Es arī šo lasīju, un palicis prātā. Šķiet mums ir katram doti savi klupšanas akmeņi, un tie būs atkal un atkal, kamēr nebūs apgūts kaut kas vairāk, nevis kā tikt pāri, bet kāpēc tie ir.

vilx  Nu vispār jau Vonnegūts ironizēja, ka tikai tad, kad atnākusi impotence, viņš spējis saskatīt, cik daudz visādu labu lietu ir dzīvē, un labprāt būtu vēlējies, ka tā impotence būtu atnākusi krietni agrāk.

Chris1986  nu ja, tas ir traģiski, kā testesterons izķernā vīriešu dzīves

Drole  "Esmu cerīgi noskaņota iedvesmoties un pamēģināt ko jaunu."
"..nopietnās problēmās - tikai klasiskā medicīna var palīdzēt." (C)

Klasiskaa mediciina shajos laikos kljuvusi par konsensa mediciinu un aizkorumpeejusies par taalu, apkalpojot farmaacijas biznesu.

(skat. youtube : Nina Teicholz, Gary Fettke, Stephen Phinney uc disidentus)

https://youtu.be/cunSB69gaec?t=6137 : var iechekot Kelly Brogan kanaalu; vinja straadaa ar depresiju

Labrador  Nekad nenjemt krediitus.

Tessa  nevar but cigun un jogas meistars vienlaiciigi. tas ta, zinashanai.
Drole, nemuldi. un arii pasaki paldies diestesam, ka neesi nopietni slimojusi. tad arii uzzinatu, ka ir iisteniiba, nevis linkus postetu. aizkorumpejas vinjai.

neko  "nevar but cigun un jogas meistars vienlaiciigi" - kāpēc ta nevar? Ir taču cilvēki kas lieliski taisa manikīru skrūvē reģipsi un metina:)

AivarsN  Ja par medicīnu. Vai personīgi daudz cilvēkus pazīstiet,kurus medicīna būtu izārstējusi? Saaukstēšanās neskaitās,jo ar to tiek galā imūnsistēma pati. Lauztus kaulus viņi saliek,brūces aizšuj,bet iekšķīgas kaites modernajai medicīnai nevar uzticēt jo to ārstēšanai viņiem līdzekļu nav. Pretsāpju un pretiekaisuma līdzekļi,asinsspiediena un sirdsdarbības regulējošie līdzekļi tikai nomāc slimības simptomus. Kur nu vēl runāt par visām tām antibiotikām,nomierinošajiem līdzekļiem,kuri saindē organismu un ir reālas narkotikas. Ārstējot vēzi,tai vietā lai attīrītu organismu un nostiprinātu imūnsistēmas darbību,cilvēku indē un staro līdz nāvei,liekot kaitīgajiem mikroorganismiem veidot vēl izturīgākas mutācijas. Vēzis patiesībā nav slimība un to var uzveikt ar vienkāršām metodēm,tikai oficiāli medicīna to nedrīkst darīt. Kam interesē,ļoti izsmeļoši par vēzi un tā ārstēšanu izskaidro profesors Ņeumivakins.

saulite34  ļoti izsmeļoši par vēzi un tā ārstēšanu izskaidro profesors Ņeumivakins.[c]

Un,ko tad tik izsmeļošu viņš iesaka,lietot ūdeņraža pārskābi,kuras saucās brīnumzāles.

Karmensita  kustēties un lustēties

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu