Jautājums dzīves viedajiem - kādas ir jūsu brīnumreceptes?

Tuvojoties pusmūžam daudzi lepojas internetā ar savu viedo pieredzi, kā pārvarēt grūtības, kā ārstēties, kā dzīvot vispār. Katrs kaut ko ir atradis īpašu. Sāku domāt, ko tad es tādu esmu atradusi. Pieskaitu sevi pie gudriem cilvēkiem, kas lasa grāmata un domā, tomēr bēdīgi jāsecina, ka ar atklāsmēm ir švaki.
Mans TOP5 ar zālēm jebkuram gadījumam - alkohols (dvēseles un fiziskām sāpēm), ibumetīns (pret sāpēm, depresiju, saaukstēšanos), antibiotikas (ja saausktēšanās nepāriet vaiŗakus mēnešus), antidepresanti (pret bezspēku), lūgšanas (nomierina, mobilizē, un piespiež noformulēt savas domas, ko tad īsti gribi?).
Lai šitās lietas lietotu, principā nevajag būt gudram un lasīt grāmatas, tā iesmeju par sevi. Bet tiešām neko citu iedarbīgu neesmu atradusi. Varbūt jūs esiet?

Vilksatkal  Medicīna vairs nav pieejama, tapēc , --- iemet sīvo, ieliec stīvo un tik dzīvo !

Peleks  nu es dzeru tēju, ko pats vasarā vācu, kas sastāv no apmēram 30 augiem + medu - 3litrīgo spaini mēnesī, slimojis beidzamo reizi esmu gadus 8 atpakaļ. Reizi ppa reizei uznāk kāda iesna, bet tas uz dienām 2 ne vairāk .

ieva03  Veselīgs dzīvesveids un pozitīva attieksme pret dzīvi un viss būs labi,un ja kas atgadās galvenais nepadoties un ticēt,ka viss būs labi.Un palīdz arī humors,nu nevajag uzņemt visas negācijas pārāk nopietni,dzīvosim vieglāk,un viss būs labi.

ieva03  Laimīgu un veselīgu Jauno gadu visiem OHO tusētājiem! Lai viss izdodas,lai katrs atrod to ,ko meklē!

AivarsN  Saulīt,ūdeņraža pārskābe apgādā šūnas ar skābekli,tā atjaunojot imūnsistēmas darbību,soda neitralizē pārmērīgo skābumu. Vēl tikai jāievēro diēta,lai nebarotu savas sēnes un organisms varētu attīrīties. Ir ne mazums pārtikas produktu,kuru sastāvā esošās aktīvās vielas palīdz imūnsistēmai uzveikt kaitīgos mikroorganismus,kuru kolonija arī ir vēzis. Pēdējās stadijās,kad visvarenā medicīna ir atzinusi savu kapitulāciju,daudziem slimniekiem vēl ir izdevies izārstēties. Vēža aizsargapvalku var padarīt caurlaidīgu,lietojot lineļļu,lai to jau varētu uzveikt ar bioloģiski aktīvām vielām. Arī vitamīni reāli darbojas tikai tie,kuri uzņemti ar dabīgu pārtiku,nevis sintezēti farmācijas laboratorijās. Viņiem tas ir tikai bizness,par kura kaitniecisko darbību pat nav jānes atbildība,lai gan tās ir cilvēku dzīvības,nevis auto,vai dators.

krumuzagis  senākais pasaules viedums ir rakstīts un stāstīts, bet tikai dažiem tas ir zināms, kas mūsdienās ir pārklāts ar stiklota ekrāna plīvuru. īsti jau nekā gudra un vieda nav, katrs cilvēks intuitīvi noreaģē tajā vietā un laikā kur atrodas vadoties pēc maņām, tikai lielākie pigori sākas, tad kad sāk domāt.

saulite34  AivarsN,cik tad tu esi ar savu gudrību jau izārstējis cilvēkus no vēža?

Sinilga  Attieksme pret notiekošo, “besījošo” un vēlamo. Dzīve mani ir daudz un stipri “situsi”, bet, kā draugi saka: “neglābjama optimiste”, “viņa tak zārkā smaidīs!” Cilvēkos ticu labajam (mūsdienās nesaprātīga rīcība), piere vienos punos no grābekļu kātiem .... Patīk melnais humors. Gandrīz katram dzīves gadījumam ir moto: “katrā sūdā ir savs skaistums” – nepatikšanas?! Vispirms Tu saproti, ka esi “tur, kur stringi”: 1. silti, 2. tālāk jau nav kur; tātad – silti un stabili. Ir vieta, no kurienes atsperties. Atrodi problēmā smieklīgāko, nebaidies šo problēmu apsmiet/apzviegt draugu vidū. Noteikti kāds smejoties “pametīs” kādu labu ideju, pašam ap sirdi būs vieglāk. Bieži šādos gadījumos secinu: “kur tā problēmu galu galā palika??”, bieži vien pati “uzsūcas”, kāds palīdz atrisināt. Ne velti ir sakāmvārds “dalīta bēda – pusbēda”. Ir grūti?! Izvēle ir? Protams! pirms dabonu galu, vajag tik rakt ... meties ar galvu atvarā – DARI!!! Un atkal viss “kaut kur pašķīst” ??...??? Esi “savārījis sūdus”??!! “Padodies gūstā”: Esmu vainīga... atvainojos, piedod, esmu gatava saņemt sodu ... kaut kas jādara ... man ir šāds piedāvājums ... utt. un tml., BET, nevis tikai soli, BET arī reāli izlabo savu kļūdu, neizdarību!!! Savu iespēju robežās palīdzi citiem, nedomājot, kas man par to būs. Proti dot un proti arī ņemt. Ļoti daudzi cilvēki neprot pieņemt palīdzību, t.i.: manis mūžīga uzturēšna nav citu pienākums. Ir tikai īslaicīgas grūtības, kur citi man pasniedz palīdzīgu roku un es to izmantoju, lai tiktu ārā no “pakaļas”, lai cik tur būtu stabili un silti. Kad man ir bijis grūti, iemācījos pieņemt palīdzību. Un pienāca brīdis, kad es varēju palīdzēt citiem. Ciniski, bet paskatos no malas uz savām problēmām un to, kā citi dzīvo... man taču viss ir!!! Pajumte, gulta, ēdiens... ir cilvēki, kuriem tā nav!! Mana dzīve ir brīnišķīga!!! Reiz dzīvoju komfortā, bet morāli ļoti smagi... “aizmuku”! dzīvoju zemāka komforta apstākļos, bet esmu atplauku

Sinilga  turpinājums: Ciniski, bet paskatos no malas uz savām problēmām un to, kā citi dzīvo... man taču viss ir!!! Pajumte, gulta, ēdiens... ir cilvēki, kuriem tā nav!! Mana dzīve ir brīnišķīga!!! Reiz dzīvoju komfortā, bet morāli ļoti smagi... “aizmuku”! dzīvoju zemāka komforta apstākļos, bet esmu atplaukusi, nekas manu sirdi un prātu vairs “nečakarē”! Un dzīves gaita norāda uz to, ka es atkal būšu komfortā un ar baudu. Varat manas pamācības arī “apsmiet”, bet man ir vēl viens moto: suņi rej, bet karavāna iet tālāk... ja katram sunim, kas tevi aprej, metīsi ar akmeni, tad visu savu mūžu to vien darīsi, kā cilāsi smagumus.... Dieviņš mani apdāvinājis ar slinkumu ... līdz akmenim vēl jāpieliecas, bet tas suns savās dusmās aizrīsies pats ... žēl akmeņa, lai guļ, gan jau kādam citam - “pareizākam” noderēs.... man nav laika, dzīve ir interesanta, jāskrien tālāk ....

krumuzagis  jautājums kā vienmēr visos viduslaikos ir bijis viens, vai tam tā ir jābūt un kam tas ir izdevīgi

Jurijs1962Augums163  AivarsN, pateicoties galvenokārt nemītīgai medicinas zinātņu attistībai cilvēce dzīvo vissīlgāk un īlgāk. Ja pirms 1000 gadiem vidējais dzīves garums bija 30 gadi, pirms 100 - 60 gadi, tagad 75. Un tas neskatoties uz to ka agrāk gaiss bija itkā tīrāk, ūdens un pārtika veselīgākas. Neesiet lūdzu tas kuru krieviski sauc : mrakobes !

AivarsN  Saulīte. Es neesmu ne ārsts,ne dziednieks,tāpēc pietiek jau ar to,ka varu sevu un savu tuvinieku veselību nosargāt.
Krūmuzāģis pareizi ir uztvēris. Ja ar šo pasauli kaut kas nav kārtībā,atliek tikai sameklēt kam tas ir izdevīgi. Ja sistēma no mums neslēptu patiesību,tad Vatikāna bibliotēka nebūtu viena no visapsargātākajām vietām pasaulē. Ja lētas enerģijas ieguve netraucētu naftas biznesam,tad tā jau sen būtu ieviesta. Ja visas slimības izārstētu,kas tad notiks ar medicīnas un farmācijas biznesu? Ja ieviestu lētas tehnoloģijas,kuras atvieglotu cilvēkiem dzīvi,viņiem būtu vairāk brīva laika ģenerēt sazvērestības teorijas un varētu pavisam izslīdēt no kontroles.

saulite34  Es neesmu ne ārsts,ne dziednieks,tāpēc pietiek jau ar to,ka varu sevu un savu tuvinieku veselību nosargāt.[c[

Un,kā tad tu zini ieteikt apkārtējiem,ka tieši tas ir jālieto,un pats ar labu veselību arī nevari lielīties.

Drole  >>>15:39 " ..cilvēce dzīvo vissīlgāk un īlgāk." (C)


Vairs ne. Pateicoties lielveikaliem un aptiekaam.

https://www.nytimes.com/2005/03/17/health/childrens-life-expectancy-being-cut-short-by-obesity.html

Interesanti, kursh grasaas apmaksaat 300% pieauguma diabeetikju aarsteeshanu un uztureeshanu? Diez vai vajadzeetu priecaaties, ka varees mazliet ietaupiit uz taa reekjina, ka diabeetikji nomirst 10 gadus agraak, nekaa paareejie pilsonji.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6003101/
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(14)61421-5/fulltext

shining  Alan Watts un caurejas zāles.

AivarsN  Saulīt. Es pats pirms 10 gadiem sevi dabūju uz pekām tikai pateicoties mātei Googlei un Youtubei. Ārsti tā arī nespēja vienoties par diagnozi,taču zāles izrakztīja 7 šķirnes,ar domu,ka kādām vajadzētu līdzēt. Zāles beidzās,bet man labāk nekļuva. Labi ka pašam izdevās atrast efektīvas ārstēšanas metodes. Es varu dot norādes,kur atrast izsmeļošu informāciju par progresīvām ārstēšanas metodēm,bet pats taču neesmu tiesīgs nevienu ārstēt. Profesors Ņeumivakins ir ļoti talantīgs ārsts,kurš ne tikai savu dzīvību izglābis,bet arī neskaitāmiem pacientiem. Es taču nepiedāvāju apšaubāmus krūmu dakterus. Ir pieejamas daudzas viņa lekcijas Youtubē,grāmatas.

saulite34  Kas tur ko brīnīties,ka ārsti nevarēja noteikt diagnozi,ja vīrieti pamet jau trešā sieva,tad tur nav ko brīnīties,ka viņš paliek slims,un pret tādām diagnozēm ārstiem zāļu vēl nav,ja nu veselu kaudzi nervu zāļu var izrakstīt,kuras var arī nelīdzēt,un tad ,kad cilvēks iemācās domāt,tad arī slimības palēnām atkāpjas.

JurisK  Es še kā laikam vecākais, līdz ar to arī viedākais, protams, varu padalīties ar savu brīnumrecepti - Šodien uzdzīvo un smej, rīt uz ambulanci skrej, tik dēļ jums, daiļās dāmas, dēļ jums! T.i. - nepiebāzt galvu ar receptēm ilgai dzīvošanai, bet risināt problēmas rindas kārtībā.

HOUSE  Nelasīju komentārus, bet manuprāt tā ir normāla dzīves pieredze, ka cilvēks ir mierā ar sevi, joprojām ko turpina meklēt, spēj pieņemt ko jaunu. Vairāk ar to biju domājis, ka viss ir tādā kā nosacītā līdzsvarā, savādāk sievietes parasti metas kādos personības pilnveidošanas kursos, kur viņai profesionāli iepakotu bulšitu pasniedz kā ko unikālu. Tad viņas turpina pilnveidoties un pilnveidoties, itkā visā savā iepriekšējā dzīvē neko nejēgušas, līdz nespēj vairs rast saskari ar reālām lietām, viss kļūst tik spirituāls, visur ir kaut kādas zīmes utt. Tas arī vēl nebūtu nekas, bet tad tas sāk skārt apkārtējos un vienīgie ieguvēji šajā visā ir dažnedažādu dīvainu kursu organizētāji. Normāls vīrietis tādām met lielu līkumu un viņas vairs nesaprot, kādēļ tā notiek.
Bez Tevis minētajām atskārsmēm, gan jau ir arī kādas vērtīgākas, tik traki jau noteikti nav...

ne_tik_pareizs  problēmas sekmīgi risina gudrie. nesekmīgi mazgudrie , bet viedie tajās vienkārši neiekuļas :)
es gan nepiederu pie pēdējiem.. tomēr dažas darbojošas lietas turu kabatās. doties kautkur bez noteikta mērķa un nonākt pie jūras un ļaut lai vējš aiznes prom šaubas un skumjas. Smaids , viegls pofigisms un protams mīlēšanās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu