Skaistam vīrietim.

Izmaksāju vakariņas, Baltezera picērijā 76, skaistam un inteliģentam vīrietim manā vecumā. Vai šeit tāds atradīsiea vai neatradīsies?

Tessa  tad tev janjem Labradors. viennozimiigi.

neratni_stasti  Es no tēmas pieteikuma sapratu, ka autore jau to picu ir izmaksājusi un prasa, kura vēl tā ir darījusi. Izrādās, ka tikai taisās, nu, labi, nākotnes forma darbības vārdu locīšanā laikam ir atcelta. Du-ju-du-ju gan apzīmējot pagātni, gan tagadni, gan nākotni

gertrude  Tessa, Labradors neies, jo tas ir pretrunā ar viņa uzskatiem par alkatīgajām sievietēm, nevar cilvēks zaudēt ticību sliktajam, Aivars arī neies, jo tur apakšā ir kāda sazvērestības teorija, Torpēdim paaugstināts gan cukurs, gan sāls, pārējie paši atteicās. nabaga meitene:)))

HOUSE  Madam, pamēģiniet mūs ar šņabi iekārdināt, rezultāts varētu pārsniegt visus optimistiskākos scenārijus!:)) Štabeļiem brauks, kā gaismas kvanti, pa porcijām! :)))

EB777  Jā...mūsdienu sievietes...))))) Tas jau vairāk kā uzmanības pievēršana....picērija..))))

janisqwerty  maakslinieki dzer pa nedeelai vai divaam . Taa ka labaak iesaku pietureeties pie nemakslinieku tipaaziem . Taa teikt tuvaak tautai !!!

Feja_Feja  skarleta tu fantazē tavs iekopējums ir mans( fejas) koments manai tēmai !!!

Feja_Feja  Es par Labradora kandidatūru ! Viņš būs sajūsmā . :)

riks086  - Anketā dzīves vieta norādīta: Rīga, Centrs, Latvija
- 18:29 autore raksta:"Uz Rīgas centru es brīvdienās negribu braukt"
------------------------------------------
Arī d...st jāmāk ticami, bet mūslaikos paviršība laikam ir visu sabiedrības slāņu pazīme - no sētnieka līdz ministram, troļļi (visticamāk - štata) arī nav izņēmums.... un tauta tik savā naivumā komentē pēc būtības.... :D :D :D

Feja_Feja  Gertrude tev buča par komentu ! kā ķirsis uz tortes. :))

Tessa  gertrude malacis, sasmejos))

Skarlete  19:01...ar ko gan Jūs atšķiraties??!

VECA_PIEPE  Jūs takš zemtekstu neesat sapratuši. Labs i, es jumsiem to atklāšu,...bet tikai ar norunu, ka nevienam citam to nestāstīsiet!

Mūsu viedie senči zināja arī šādu patiesību:

Tas vīrietis, kurš daudz ēd un viņam ir laba apetīte, ir vesels. Ja vesels, tad ņiprs, stiprs, gribošs un varošs.

Pēc šādas gudrības vadoties, agrākajos laikos jaunkundzes sev vīrus esot noskatījušas:
tas puisietis, kurš pie meitas precībās bijis atnācis un pie viesu galda apsēdies gar saimnieces cienastu tikai knakstījies, ne kārtīgi ēdis,...tas knakstīklis būdams arī darbos un gultā no tāda vīra labuma nekāda- tikai uz knakstīšanos vien jaunkundze varējusi cerēt!

draboss  Paldies par info, būšu tai pusē patestēšu to picu :)

av2  trollis jau nospraaga ..:(

Chris1986  Bet vispār jau tas ir apvainojoši aicināt vīrieti ēst neveselīgu pārtiku - picas fui! Ja uz kādu zaļēdāju restaurāciju, tad gan būtu pavisam cita lieta!

abols23  Kapēc jūs domājat,ka autore ir sieviete ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu