Skaistam vīrietim.

Izmaksāju vakariņas, Baltezera picērijā 76, skaistam un inteliģentam vīrietim manā vecumā. Vai šeit tāds atradīsiea vai neatradīsies?

DanaL  Es arī sajūsminos par PA stipro dzimumu. Pat Torpedo sarosījās, kad runa par skaistu vīrieti un bezmaksas paiku. Aizmirsa par visām savām zirgastēm un analīzēm.
Viss pareizi. Vai tas nebija no Bībeles, ka vīrietim tikai nedaudz jāatšķiras no mērkaķa, lai tiktu uzskatīts par skaistu :D

edding  Baltezerā picērija ir gan. Un "Apelsīns" ir Ādažos, ne Baltezerā.
Tas par ģeogrāfiju.
Ja tu piedāvātu minetu, domāju ka daudzi sarosītos.
Ej uz VP, tur pat rinda izveidosies. Un picu izmaksās tev.

shining  Bāc, nu vot, nepaspēju pieteikties ne uz apelsīnu, ne uz baltezeru. A pēc Piepes patiesībām parādījās tāāāāāāāda apetīte!! :(

runcs51  Būtu zemē jāielien,ja pieļautu,ka sieviete man izmaksātu vakariņas....

Jason  Nudien, skaists un inteliģents vīrietis diez vai gribētu, lai dāma viņam izmaksā vakariņas.

inaralaima  Vai ir vairāki mākslinieki Leonardi Laganovski? Viens,tas,kurš mans kaimiņš,jau labu laiku kā citā saulē....

Kurts69  tad kāds vakar pavakariņoja, jeb tā arī neviens kamikadze neatradās?:)

Hiranja  Nu, ne jau vakariņas ēst iet pie sievietes! Man neko nevajag izmaksāt un labprātāk uzreiz pāriet pie "deserta", ja vien tā sieviete ir gana jauka. Uzraksti man!

RSQuattro  Kurts69 - kas tas par stulbu apgalvojumu: "skaistie un inteliģentie pa picērijām nevazājas", viņi nav cilvēki, domā viņiem picas negaršo? Un nav arī laiks pa minūtēm saplānots un ne obligāti draudzenes vai sievas blakus.

valmierietis333  Picērijās picas nav garšīgas , nesaprotu kā tādas vispār var ēst... Tieši tāpat kā hamburgerus!
Ieskrietuvēm eju ar līkumu - ēdu tikai mājās gatavotu ēdienu!

Tās ieskrietuves priekš sliņķiem!

SKUTERS  Nekad nepieļaušu, lai maksā sieviete. Pirmkārt pats jutīšos kā pēdējais ute un otrkārt, lai kas bija sievietei padomā, zemapziņā viņa mani vienalga uzskatīs par uti. Paldies, bet nē.

Kurts69  RSQuattro , piedod, es pārfrāzēšu - skaistie un inteliģentie izņemot Tevi, pa picērijām nevazājas:D Ceru ka tagad būs ok, un nejutīsies aizskarts jūtās:)

Vilksatkal  Varētu jau pieteikties uz picu un visu ko , bet man ar 1 nekas nebūs , vajag vismaz 3-4 un pēc stumdas gribēsies atkārtot ..... mamzele vēl bankrotēs .

RSQuattro  SKUTERS - Tu arī esi ute, ja jutīsies kā ute tikai tādēļ, ka sieviete pati samaksās. Jūties kā vīrietis tikai tad, kad sievietei izmaksā? Tas, ka Tu sievietei izmaksā, nepadara Tevi par vīrieti. Vai nu Tu esi vīrietis jebkurā situācijā vai nu Tu neesi vīrietis - un Tu acīmredzot esi ute ne vīrietis.

Kurts69 - vispār jau manas jūtas Tu nekādi neaizskāri. Vienkārši Tu debīli izsakies, it kā skaistie un inteliģentie nav cilvēki.

preilene  Ak, jūs, čīkstuļi.

Nekas jums nav labi.

Nevarot sievieti uz randiņu aicināt, jo visas ēst gribot un jums naudiņa jātērē, bet, ja sieviete pati aicina un gatava izmaksāt, tad slikta vieta, nelabs ēdiens, ne tā kāds padomās.

Nu saņemās taču beidzot. Šoreiz nokavējāt. Nu bet vismaz nākamreiz, kad aicina, nepurpiniet un pieņemiet uzaicinājumu.

Kurts69  RSQuattro, man ir subjektīva sajūta, ka es izsakos saprotami un loģiski. Ja Tev mans izteiksmes veids ir pārlieku sarežģīts un grūti izprotams, tad te drīzāk problēmas sakne jāmeklē tavā saņemtajā izglītībā un iedzimtajā intelektā, nevis kādās man piemītošās psihiskās slimībās. (rekomendēju pirms medicīniska termina "Debīlisms" lietošanas iepazīties ar to nozīmi)
Par tēmu - redz tie kas ir skaisti un inteliģenti uz picērijām ar svešām tantēm neiet, jo viņiem parasti blakus ir sieviete, mājās bērni, darbs un vaļasprieks. Tāpēc laiks ir saplānots un to nevelta apšaubāmiem pasākumiem.

preilene  Kurts69, manuprāt Tev nav taisnība, ka tikai precētie vai attiecībās esošie var būt inteliģenti un skaisti. Bet nu ja gadījumā Tev ir taisnība, tad Tu noteikti zini arī to, cik ātri pēc šķiršanās vīrieši zaudē skaistumu un inteliģenci? Tas notiek acumirklī vai pakāpeniski? Ja pakāpeniski - tad jau laikam ļoti īsā laikā, ja nav iespējams šos pārķert brīdī, kad brīvi, inteliģenti un skaisti. Hmmm...

Kurts69  Preilene:), Tev pilnīgi taisnība. Tikt klāt šiem skaistajiem un inteliģentajiem var tikai attiecību starpposmos, kas manuprāt visdrīzāk nebūs sevišķi ilgi. Skaistums vispār ir subjektīvs jēdziens, bet domāju ka piekritīsi, ka lieliski eksemplāri ilgstoši nepaliek bez uzmanības.
Protams kāds dzīvo viens, kādam viss riebjas utt.
Vienkārši manuprāt skaisti un brīvi cilvēki pastiprināti piesaista pretējā dzimuma interesi, bet inteliģents cilvēks parasti meklē iespēju domu apmaiņai, apzināti neizvēlas vientulību.
Tāpēc šo skaisto/inteliģento cilvēku izredzes palikt vieniem un atrast laiku picēriju apmeklējumiem ar nepazīstamiem cilvēkiem ir ierobežotas laikā.

RSQuattro  Kurts69 - ja nesaprati, ko mēģinu pateikt. Paskaidrošu vēlreiz. Teikt, ka skaisti un inteliģenti vīrieši uz picērijām neit, ir tas pats kas teitk: visi vīrieši ir cūkas, visas sievietes ir maukas, visām sievietēm tik nauda interesē utt.
Cik daudz skaistus un inteliģentus pazīsti, lai tā teiktu?

Un starpcitu, inteliģenti cilvēki(gan vīrieši gan sievietes) biežāk ir vieni, nekā ne tik inteliģenti. Tā kā arī tas tavs apgalvojums, ka tādi vīrieši ir aizņemti - nav patiess.

RSQuattro  Un starpcitu, kad Tu teici, ka skaistie un inteliģentie uz picērijām neit, Tu nepieminēji piebildi - ka ar nepazīstamiem cilvēkiem neiet. Tu vispārināji.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu