Zibens no skaidram debesim...

Jutos apmulsusi,jau vairakas dienas domaju,kaa tas var but?! Gimenes daraugi,gadiem ilgi,kolosals paaris.Fantastiska ,saimnieciska,atraktiva sieviete,un izdarigs,viriskigs,atbildigs,ruupigs virietis. Te uzzinu-sskiras.... Labi,saprotu,kam negadas,nebazu degunu citu darisanas,JA vien iemesls nebutu-fiziska vardarbiba! Gadiem ilgi pazistot so paari,nekad neesmu redzejusi kadas paliekas no kautiniem,izradas,virs regulari dauza sievu,un vina izliekas,teelo,samierinas.... Soks!-nekad negaiditu no si viriesa ko tadu! Vel lielaks soks-kaaaaapec sieviete cies,samierinas??? Un pirmo reizi dzive jutos mulsuma parnemta,jo zinu,ka sadu virieti(zibenigi-pietam) no kolosala-uzskatu par zemisku lopu.... Nekad pati neko tadu neesmu piedzivojusi,un tiesi tapec nespeju pienemt. Kas ir tas,kas sievietem liek ar to sadzivot? Parasti neietekmejos no citu viedokliem,tomer sis gadijums manii izraisa praata veertu! :(

Drole  >>16:06 shai gadiijumaa ekspertiizi vai tik nebija jaataisa sievai....

"Женщина признается, что старается не держать на бывшего мужа зла, потому что злость будет разъедать ее изнутри. .... Но при этом Маргарита взывает к справедливости: она требует наказать бывшего сотрудника полиции, который, по ее словам, больше года игнорировал жалобы на угрозы мужа."

https://www.vesti.ru/doc.html?id=2978947

valmierietis333  ...
Lai būtu ilgtspējīgas attiecības , tad abiem jāprot tās būvēt ,atdodot tajās sevi visu , nekas neizveidosies ,ja viens būvēs ,bet otrs tikai noskatīsies vai veiks savus aprēķinus!

Mūsdienās vairs tikai retais ir gatavs pacietīgi būvēt , visi grib visu uzreiz gatavu ,lai pašam pat nebūtu pirkstiņš jāpakustina ,lai varētu gulēt telefonā un urbināt degunu!

Kā kaut kas nepatīk , tā deguns gaisā un prom veidot nākamās attiecības , bet realitāte , tādi nemaz neprot veidot attiecības , tie arī ir tie ,kas apgalvo ,ka vienam dzīvot ir tikai vieni vienīgi plusi!

Ps. Un jā - zibens mēdz spert no skaidrām debesīm , esmu redzējis i tādus video , i pats vienreiz ar to saskāros!
Āfrikā ļoti bieži novērojams , futbola laukumā no skaidrām debesīm sāk spert spēlētājus , lai gan apkārt skaidrs ,bet pats negaiss ir kādus 30-40 km tālāk!

Blēņas ir arī tās ,ko mācīja skolā ,ka zibens vienā un tai pat vietā divreiz nesperot , kā arī ,ka sperot tikai augstākajos kokos - tās ir muļķības!

Sinilga  “nebija spēka izlasīt” visus komentārus. Pieļauju, ka aprasktītā siutācija (tik ierasta ) varēja būt tikai sabiedrībai, lai noslēptu patieso šķiršanās iemeslu. Mani diskusijas jautājums – kā to var dabūt gatavu, ja tā tomēr ir patiesība – neizbrīnīja. Tas ir iespējams. Kāpēc viņa ātrāk no vīra neaizgāja, arī saprotu. Mans pirmais vīrs atļāvās izteikt man lepnu piezīmi: “es tevi situ tā, ka zilumi nepaliek...” – tas ir iespējams, ka nav zilumu, bet zvaigznītes gar acīm ir ļooti spožas un daudz... pirmajā reizē pat nejutu sāpes, jo biju patiesi pārsteigta par šo krāšņumu. Ilgi pacieta? Latvijā 90% sieviešu ir vienkārši bezizeja: “kur un cik tālu aizskriesi ar bērniem” no varmākas. Sievietes mātes vēl aizvien ir visbezpalīdzīgākās, visneaizsargātākie cilvēki valstī (māte un bērni, kuri cieš no vardarbības). Pat BOMŽI (man ļoti nepatīk šis vārds un cilvēku statuss) ir aizsargātāki un brīvāki savā izvēlē un iespējās. Arī veci vientuļi cilvēki ir lielākā drošībā (viņiem ne par vienu nav jārūpējas), nekā māte ar bērniem. Valstij ir POHYJ. Kamēr līķu nav, tikmēr Policija un Likumi ir pats tolerances iemiesojums, aizturēsi varmāku nepareizi, šausmas – viņam taču ir cilvēktiesības!!!

Sinilga  turpinājums: Man paveicās, “izraujoties no zelta būra vardarbības” un “ielecot bezdibenī ar diviem maziem bērniem, cerībā iznirt un tikt sausā saulainā krastā”. Jā, es arī vairākus gadus pacietu vardarbību, jo nogaidīju, kad mazākais paaugsies un visu laiku “kalu plānus”, meklēju iespējas līdz vienā brīdī FINIŠS un STARTS. Nekādu žēlsirdību pret varmāku ( kā viņš nabadziņš bez manis tagad...) – viņš tevi sitot žēloja??? Ja otrs “palaiž” rokas nenozīmē, ka tā ir tava vaina. Problēma ir varmākā. Kuat kur komentāros pamanīju arī par to, ka sievietei šī problēma nāk kopā ar bērnību. Iespējams. Mans tēvs dzērumā sita manu mammu, mans pirmais vīrs mani dauzīja skaidrā prātā, redz nepaspēju ierasties no darba mājās ātrāk par viņu un pagatavot vakariņas. Es taču zināju, cikos viņš būs! Piecas minūtes vēlu vakarā nokavēju, nākot no draudzenes. Zvanu, zvanu , bet speciāli nenāk atslēgt durvis. Jāģuļ uz ārdurvju tepiķīša. Aizgāju uz pagrabu, paņēmu cirvi un HOP HOP, - durvis vaļā – sekas spoožas zvaigznītes – es nenokāru galvu pazemībā.

Letija  Ir sievietes, kuras bijušas vairāk kā vienu reizi precējušās, un neviens vīrs nav ne reizi iesitis un ir tādas, kuras ir tikušas sistas vairākās laulībās.
Kā to izskaidrot?
Gribat to, vai nē, bet jāsaka, ka pašas vainīgas - izvēlējušās varmākas. Un es neticu, ka tas nav jūtams jau iepriekš.
Sievietes atbildība ir liela, it īpaši, kad ir bērni - šādas attiecības viņiem nav jāredz.

coldlands  Nu nezinu, nezinu ja nonāktu līdz tam, ka es iekrāmēt pa ausi tantam, tad viņa gan nedzirdīga paliktu, gan pašķība, un līdz patstāvīgai klopei tas tants nemaz nespētu nodzīvot.

Letija  Novienkāršosim domu - visu pasauli neizmācīsi, resp., vīriešus, kas kaut ko grib sist!

Sievietēm būtu jābūt vismaz tik gudrām (no tā, ko viņas izvēlas, ļoti lielā mērā atkarīga nākamās paaudzes psiholoģiskā noturība un adekvātums), lai neizvēlētos dzērājus un iedzērājus.
Tas pirmkārt.
Ļoti liela korelācija ir stap sitēju un dzērāju.
Ja sitējs ir nedzērājs, tad viņa psiholoģiskais portrets, visticamāk, jau iepazīšanās sākumfāzē ir raidījis kādus signālus, kam būtu tikai normāli pievērst uzmanību un neiekrist.

Tā, ka skatieties, ko izvēlaties!

P.S. Atkal jau varbūt nepopulārs viedoklis, bet arī izglītība ir svarīga (kas neizslēdz agresiju arī starp izglītotajiem, bet procentuāli tas varētu būt mazākums).

anis  Saprotu,ka sievietēm sirds pilna,bet ne vienmēr ir tā,kā viņām šķiet! Nerunāju par cietušajām, bet ir daļa,kurām rokas reizēm paceļās. Ja nu sitienam/cik nu tur ir/,bet nagi atstāj dziļas vagas... Atradināta,dabūja "bonusu"-vingrinājumiem izmantot manu plecu. Pēc pāris belzieniem rokas atsistas, niknums izgaisis un miers mājās... Neatbalstu "spēka paņēmienus",bet daudzkārt nācies pārliecināties,ka miers iestājas tikai ja nepārprotami esi gatavs pretsparam...

Geisha  Ja nemaldos tad pirmā publiski savu sāpi izteica Regīna Ločmele. Esmu daudz dzirdējusi par to ka it kā inteliģenti vīri iekausta savas sievas. Pat piekauj. .. un tad kā balvu par izsistiem zobiem nopērk kažoku. Tādi barbari dzīvo arī Latvijā. Kāpēc sieviete dzīvo ar šo necilvēku? Kauns, bailes, mazi bērni. Ja vīrietis sabiedrībā ir pozitīvais tēls, tad kurš gan noticēs sievietei? Fui!!!! teiks sievietei, jo kaut kāda šmara atļāvās nopulgot TĀDU vīrieti. Un veči māk sist, lai nav zilas acis, bet piemēram smadzeņu satricinājums vai izsisti zobi. Kāpēc vīrieši tā dara? Prātu pārdzer.... un tad galva nezina ko rokas dara. Sila jestj uma ņe nado.

Tessa  ani, nu nav tas reizem. nu nav. ja sit, tad sit. ja ne skaidra, tad dzeris. tad vel sieva cer, ka nedzers. ka tad. nu ir daudziem tas stavoklis speciigi vardarbiigs.
ja sit nedzerajs, tad vinjsh ta vienmer ir dariijis un dariis.
parasti otrs tiesham ir upuris. iebiedets, pazemots, biezhi bezspeciigs.
emocionals varmaka arii gjimene parasti ir viens. ljoti biezhi sieviete. cik ilgi cietiis viirietis, nav zinams, bet ne-sitejs nesitiis. visdriizak aizies.
neviens man neiestastiis, ka var "reizem neizturet un iesist". un pretspars nav dure. tad savac manatkas un izshkjiiries. vai otras puses manatkas savac.

Knaukjis  Ak mīiii un žēeee... 😁😁😁
-Ja Tu vēl zinātu ko un, kā viņi dara gultā..!!?? 🤔
...Tad Tu saprastu, ka tas ir Perversākais pāris kuru Tu pazīsti... 😂

miers2  Kāpēc jāpaceļ roka? - Tāpēc, ka normāls vīrietis sievieti nekad nespēs aizrunāt! Sieviete vienmēr uzvarēs mutiski strīdoties...ar gadiem aiztures slieksnis pazeminās, ne - un tad pienāk diena, ka iešķiļ pa muti un strīds beidzas uz momentu...un rodas jauna skola

gertrude  var tikai pabrīnīties par dažiem komentāriem, sevišķi sieviešu.

Labrador  Par cilveeku never spriest pozitiivi , nezinot visus skeletus skapii. Tas , ka kopaa pirtii ar kaadu dzerts alus , veel nenoziimee , ka tas ir forshs , uzticams cilveeks.

Drole  "Kāpēc vīrieši tā dara? Prātu pārdzer.... un tad galva nezina ko rokas dara." (C)


Veel vairaak nekaa no alkaaniem ir jaapiesargaas no personaam, kas lieto antidepresantus - to lietoshana var induceet nekontroleejamu agresiju.

https://kellybroganmd.com/whats-the-harm-in-taking-an-antidepressant/

ketija64  Jautājuma autorei :))
Tagad ir visas iespējas izmēģināt un pārliecināties "uz savas ādas". Pāris izšķīries ,vīrietis ir brīvs:)))

Jurijs55  Jā sīt, var vienreiz nosist, jā nenosītis, sitieni pa galvu ļoti viegli var pievest pie insulta, un dzīvi saīsinās jebkurā gadījumā. Vajag jaunu kažoku apmaiņā pret insultu ? Tad bēgiet uzreiz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu